Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ldave
félisten
Díjcsomagmódosítás csak újabb 2 év hűséggel lehetséges? Már 1 éve lejárt a hűségszerződésem, szóval jelenleg nincs.
-
ldave
félisten
válasz
Hosssszu #37350 üzenetére
Voda oldalán kértem egy ilyen távbeállítás lehetőséget, de nem jön az sms, csak a kódot küldték az elején.
-
ldave
félisten
Adott eggy T-nél vásárolt, de független Z5 Compact, melybe beletettem a Vodás kártyámat (előfizetéses). A telefon megy is (hívásfogadás, -indíás, sms), de a mobilnetre nem tudok csatlakozni vele, pedig hozzáférési pontnak az internet.vodafone.net van beállítva. Tudjátok mi lehet még a gond?
-
ldave
félisten
válasz
bihariszabi #37263 üzenetére
Igazából egy Xperia Z3-ban gondolkodom és a Sony szerint arra jön majd tőlük a 6.0-as frissítés, csak nem akarok úgy járni, hogy a Voda ezt már nem adja ki.
-
ldave
félisten
Sziasztok! Ha jól tudom, akkor az android frissítések a függő telefonokra a szolgáltatón keresztül kerülnek ki, a Voda esetében ez mennyire megy gyorsan? Szóval ha nálunk vennék egy komolyabb telefont és mondjuk bő egy év múlva a gyártó azt frissíti, akkor a Voda még foglalkozik az ilyesmivel?
-
ldave
félisten
Manapság van hátránya, ha szolgáltatónál vesz az ember androidos telefont a függőséget leszámítva? Értem ez alatt, hogy pl kell-e várni OS frissítésre amíg a szolgáltató engedélyezi vagy ilyesmi?
-
ldave
félisten
Sziasztok! Az előfizumban 100 MB adatforgalom van, de most megyek 2 hétre nyaralni és jó lenne ezt erre az időszakra megnövelni. Van a vodánál valami ilyesmi lehetőség? Fix egyszeri összegért mondjuk 1 GB adat vagy ilyesmi?
-
ldave
félisten
Tervezek venni egy használt telefont (N9), ami micro SIM-el megy, a voda 7000 FT-ért cserélné ki a kártyám, de én előtte azért szeretném kipróbálni, hogy tényleg független-e a telefon. Tudja valaki, hogy mi a legolcsóbb módja egy micro SIM beszerzésének a vodánál?
Másrészt pedig az N9-es eredetileg T-nél lett vásárolva, a garancia tulajdonos váltáskor hogy működik? Az nem névre szól?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest