Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Stanchore #48410 üzenetére
Lehet, hogy a kompenzálás csak később történt. Mindenesetre 1. azért ez rendes a cégtől, 2. lehet hogy úgy ítélték meg hogy van felelősségük az ügyben. (Ha így is van, attól még korrekt dolog. Erre mondtam, hogy megoldás kell, esetleg eljárási protokoll ilyen esetekre.)
-
Vesporigo
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Tv
senior tag
válasz Stanchore #23048 üzenetére
Köszi a választ. Szerintem jól van beállítva minden, az nem kizárt természetesen, hogy a telefonnak van baja.
Az tuti, hogy október közepén még ment az előző feltöltés után kapott Jutalomnet. Multhéten töltöttem fel ismét 5000-el, így 500mb Jutalomnet aktiválásról kaptam is sms-t. Lehet besétálok a helyi Vodához, hogy lessék már meg, mert én nem ltom mi okozza a fennakadást. De ha van még tipp akkor várom. Az apn beállításokon nem változtattam az tuti. -
Gyuresz
tag
válasz Stanchore #23031 üzenetére
Viber van még ami jó de azt se tudom hogy müxik-e kinnt amúgy köszi az infót !
Jó lenne valami tapasztalat olyantól aki már próbálta külföldről...A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
válasz Stanchore #23027 üzenetére
MobilWeb Külföldön Opció ezzel gondoltam egyébként...
Ezen felül merülhet még fel plusz költség ha használva vannak ezek az okosságok ?A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Automata kávégépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest