Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CellWalker
tag
válasz Marcsello31 #76012 üzenetére
4G+ akkor van, ha a modem által aktuálisan használt össz sávszél meghaladja a 20MHz-et (ehhez elengedhetetlen minimum 2 csatorna összefogása, mert egy csatorna maximum 20MHz-es lehet 4G-n).
Ha elmondásodból jól sejtem, az 5144-es, a szennyvíztelepnél levő állomást használod.
Itt legutoljára április 22-én jártam, ez a legutolsó cellmapper adat, akkor még 10MHz B20 (nem is lehet több, ennyi van a Vodafonnak 800MHz-en), illetve 10MHz B1 volt beüzemelve, a kettő összeadva nem haladja meg a 20MHz-et, nincs + jelzés.
Valószínűleg bővítették a B1-et 10-ről 15, vagy 20MHz-re, így ez a B20-szal összefogva már meghaladja a 20MHz-et, megjelenik a +. Mostantól az eddiginél is nagyobb sebességekre számíthatsz, még feltöltés esetében is akkor, ha a B1-et használja elsőfleges sávként a modemed (ha jól sejtem, ez az eszköz nem tud ULCA-t).A város délnyugati részén, az 5147-es állomáson pénteken már láttam 1970/2160MHz-es sávközéppel 20MHz széles B1-et.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Nincs olyan 4G képes mobilnet csomag, amin nem elérhető a 4G+. Konkrétan csak eszköztől függ, hogy tudja-e a 4G+-t és bázisállomástól, hogy megy-e rajta legalább x MHz-nyi a 2-3-4-5 vagy 6 db 4G sávon.
-
gabor9991
őstag
A 4G+ nem egy különleges szolgáltatás, nem kell hozzá ez a remek XXL csomag se ami neked van hogy működjön
Az hogy fürgébb lett mint volt a nem 4G+ az nem csoda. -
Lackooo84
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok