Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Vasárnap érdekes sztori történt velünk a Sugárban lévő T-mobil üzletben! Bementünk a feleségemmel, hogy mobilnettel vegyünk részletre egy notebookot. Mikor láttam, hogy kihez kerülünk a víz levert(szöszi csaj, fáj a munka pláne így vasárnap du. kiült az arcára) mondom ne legyünk előítéletesek, előadtuk mit is szeretnénk. Húha ilyen notebook nekik nincsen csak rendelésre, de megnézi a raktárba hátha van! Milyen meglepő van, csak ő nem tudott róla! Kérdezi mióta van előfizetés, mondjuk kb:10-éve mindenféle tartozás vagy késedelmes fizetés nélkül. Vettünk-e mostanában készüléket részletre, mondjuk igen, tavaly! Akkor nem lehet még egy összegben sem! Mondom mi, még egy összegben sem? Ő megpróbálhatja, de tuti nem, mert ehhez levelet kell írni a vezérigazgatóságra és majd kb: 3-4 napon belül jön a válasz, de ne nagyon reménykedjünk. Mondom te atya ég, ekkora hülyeséget! Sajnos ez így van mondja ő! Nem lehet egyszerre 2-részletet fizetni(érdekes én volt h fizettem 3-at is). Mondom a feleségemnek ballagjunk át az Árkádba kb: 10-perc leforgása alatt megvettük részletre a kiszemelt készüléket, az eladó hölgy nagyon kedves és udvarias volt, mindent elmondott amit kellet, viszont ilyesmit meg sem említett nekünk, mint amiről a szöszi a Sugárban beszélt!
Kérdés: Vajon mi volt ebben a poén a szöszinek? Ha nem tévedek jutalékos rendszerben dolgoznak. -
Greg-77
aktív tag
Jó tudom ez még mindig csak magyarisztán de akkor is! Pláne a T ha jól tudom egy világcég jelen vannak az USA-ban és Európa elég sok országában is, még sem mutat egységet képet még egy azon üzletben lévő eladók hozzáállása és tudása sem! Amúgy hozzátenném a Sugárban eddig mindig flottul ment minden szervizes és egyéb ügyintézés, már sokadszor voltam ott!Azért gondoltam arra, hogy odasétálok csajhoz, hogy a vázérigazgató adott laptopot köszi! De végül hagytam az egészet!
-
Greg-77
aktív tag
Ma nagyon furcsa dolog történt és történik jelenleg is. Szerettem volna egy készüléket a weben rendelni, régen lejárt a hűség a számról, minden ok vele. Szépen halad a rendelés, mikor is a végére kapok egyenleget, hogy mi menyibe fog kerülni, hova, mikor hozzák stb... Egy kis keretben üzenet, hogy ennek a cikknek nincsen árazása, rendeljek mást! Na mondnom akkor elölről! Megismétlődik ugyan ez! Ügyfélszolgálatot felhívom, elmesélem mi a baj. Az ügyintéző végig zongorázza szintén nála ugyan ez a hiba! Azt mondja ilyet soha nem látott, átküldi a háttércsoportnak a hibát. Néhány óra múlva kapok egy hívást, hogy valami hiba volt és most már minden ok, de vonalban marad, hogy tuti minden ok-e? Természetesen ugyan az a hiba! Azt mondja, hogy újra utána néznek. Most megint próbáltam, odáig jutottak a hibajavítással, hogy már nincsen jogosultságom készüléket venni. Gondoltam akkor aktiválódott a rendelés, de nem! Hívom őket újra! Mondom, hogy rosszabb lett mint volt. Azt mondják fogalmuk sincsen és lehet csak a jövőhétre tudják kijavítani a hibát! Mondom szuper! Valaki belefutott már ilyen hibába? Olyan jó, hogy egy ennyire egyszerű dolgot nem lehet megvalósítani 2013-ban. Nyomják, hogy vegyél új készüléket, meg weben rendelj! Köszi!
-
Greg-77
aktív tag
Most hívtam őket és az Ikon 200-at én is lecseréltettem XS-re, semmit nem akadékoskodtak, csak ajánlották a M-et, de mondtam inkább kérek az XS mellé egy NetPlusz XL-t.
-
Greg-77
aktív tag
Az lehetséges, hogy a korlátlan böngészés és e-mail opció-val az Instagram nem megy?
-
Greg-77
aktív tag
Akkor most már nem is lehet 21-hónap után új készüléket venni, ki kell várni a 24-hónapot?
-
Greg-77
aktív tag
Ma beléptem a Telekom oldalára az adataimmal, azt írta, hogy 2017.12.11-ig van hűség. De felajánlotta azt is, hogy ha most kötök még 2-év hűséget akkor vehetek készüléket. Erről mit tudtok ez, valami új dolog az új előfizetések miatt? Mert eddig 2 vagy 3 hónappal a hűség lejárata előtt lehetett készüléket venni.
-
Greg-77
aktív tag
Nézegettem a tabokat, az lenne a kérdésem, hogy tabot is ellehet hozni 10-havi részletre? Vagy csak előfizetéssel 22-havira? Azt hogyan gondolják, hogy a csak wifis Huawei tab is mobilelőfizuval van kitéve!
-
Greg-77
aktív tag
Olvasom elég sok régi előfizetőtől kérnek előleget, holott régen csak az új előfizetőktől kérték! Ez vajon így van ha személyesen vásárolok T-be? Erről van valakinek infó?
-
Greg-77
aktív tag
Most akartam rendelni telefont meglévő előfizu meghosszabbításával (kb 10-éve van meg)! 208.000-Ft lett volna a készülék és bekértek 246.400-Ft előleget! Pont bejött a chat ablak, írtam egy hölggyel és azt mondta, tudja, hogy magas az összeg, de nem rég szigorítottak, így ezt nem befolyásolhatják! Írtam, hogy én ezt megértem csak így értelmét veszti az egész részletfizetés! Erre nagyon nem tudott szegény mit mondani hisz nem nagyon vannak érvek! Kérdeztem azt is, hogy ez személyes vásárlásnál is így van-e erre az volt a válasz, hogy meglehet próbálni, de ugyan ez a rendszer van ott is, tehát nagy dolgot a személyesen sem tudnak tenni! Azt gondolom én is egy nem fájó, inkább könnyed búcsút veszek a T-től, mert már igazán nincsen mi náluk tartana!
-
Greg-77
aktív tag
válasz Soulfly842 #92514 üzenetére
Egy próbát megér! Arany szintű mind a két előfizetésem! Majd beszámolok, hogy mi a helyzet a személyes ügyintézéskor, jövőhéten!
-
Greg-77
aktív tag
válasz Soulfly842 #92520 üzenetére
Ma bementem a T-be ugyan annyiért mint online megvettem a készüléket 5-perc sem volt az egész várakozással együtt, egy szó sem esett semmiféle előlegről. Megnézték az előfizut mindták, hogy decemberben jár le, de mivel aranykártyás vagyok semmi akadálya.
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok! Már több alkalommal vettem Telekomtól bt hangszórót, headsetet, qi töltőt stb.. 10 havi kamatmentes részletre. Az lenne a kérdésem, hogy tabletet is lehet-e így venni, mert laptopot ha jól tudom csak meglévő lejárt hűségidejű, vagy új előfizetéssel adnak.Köszönöm a segítséget előre is!
-
Greg-77
aktív tag
Ma irattam egy számot a nevemre, de az app-ba még együtt látszik az eddigi előfizetéssel. Ennek több idő kell mire átvált?
-
Greg-77
aktív tag
Azt esetleg tudjátok, hogy az appon keresztül kártyával vagy postán befizetve könyveli hamarabb a rendszer a befizetést? Vagy nincsen különbség?
-
Greg-77
aktív tag
Történt mostanában valami változás T-nél készülék vásárlás terén? Már jó ideje vagyok előfizető kb 15-éve. Úgy tudtam legutolsó infóm szerint, hogy a hűségidő előtt 3-hónappal lehet leghamarabb készüléket venni az adott előfizetésre. Nekem idén szeptemberben jár le, simán engedett volna a rendszer új készüléket venni online. Annyit írt mivel szeptember-ig van rá hűség nem kapok akkora kedvezményt. Nagyon érdekes pár éve ilyet nem engedett kiírta, hogy az előfizetésen jelenleg hűség van leghamarabb ekkor és ekkor lehet rá új készüléket venni vagy válasszak másik előfizetést vagy kössek egy újat.
-
Greg-77
aktív tag
Üdv! Azután informálódnék, hogy van ez a költési keretet amit tudtommal több tényzező befolyásol és a rendszer kalkulálja ki. Az lenne a kérdés, hogy egy plusz új előfizetés a nevemre ezt miként befolyásolja? A jelenlegi keret oszlik el a két előfizu között vagy esetleg bővül? Van erről valakinek infórmációja vagy tapasztalata? Most írtam chat-en a T-vel de persze az ügyintéző semmilyen infromációt nem tudott adni erről. A mostani előfizummal próbáltam venni egy Z Fold 3-ast nem kér előleget, jó pár éve meg van az előfizum már vásároltam részletre több készüléket és kiegészítőt is mindent időben fizetek soha egy csúszás nincsen. Köszi előre is aki tud infóval szolgalni!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest