- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA V
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Goddess of Victory:Nikke
- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Történt egy káresemény augusztus közepén a biztosításos előfizetéses Lumia 930 telefonommal.
Leírom pontosan az ügymenetét, eddig nem találtam sehol pontos tájékoztatót hogy is működik valójában a gyakorlatban:- Adott szerdán összetört a telefonom. A kijelző és szerintem az alaplap is sérülhetett mert nem reagált semmire. ( se ki/bekapcs, se USB, semmi...)
- Nyomban felhívtam a +3680300030 kárbejelntő számot. Adatokat egyeztettek stb... majd visszahívást ígértek 1 órán belül. Visszahíváskor a pontos káreseményt rögzítették, tájékoztattak hogy a kárigényt elfogadták, és közölték a további teendőket.
- Másnap csütörtökön MPL futár jött (előtte SMS/email/hívás értesítéssel) a telefonomért és elvitte.
- Egy hét múlva csütörtökön jött ismét a futár egy új fóliás ugyanolyan telefonnal, persze szintén SMS/email/hívás értesítéssel előtte. Az új telefont a biztosítási önrész átadása után vehettem kézbe.A biztosítási procedura alatt nem volt megkeresés vagy értesítés az ügymenet állapotáról.
Az új telefonra 6 hónap jótállást vállat a TMX service.Ha gondoljátok be lehetne tenini az 1.hsz-ba
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Telekomos biztosítással van tapasztalatok?
Leejtettem a telefonomat. A kérdés az hogy ha nincs hasonló készülék és felajánlanak másik tipust miután kifizetem az önrészt, választhatok drágább készüléket úgy hogy plusz kifizetem a különbözetet?iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Lehet itt nem kapok rá választ de ennek közelebbi témát nem talatam. Telekomnál hogy tudom netes rendelésnél a kapcsolat pontjaimat érvényesíteni? Megrendelem normál és átvételnél az üzletbe szólok hogy van x pontom a kapcsolat kártyán és szeretném annyival olcsóbban vagy hogy?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Philips OLED 718
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest