Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz HaJózsi #41562 üzenetére
Nekem Move XS van +Netplusz M bővítés ami a sebességhez elvileg nem nyúl.
Két sebességmérést csináltam LE/FEL: 10/22 Mbps sávszélességem volt mindkét alkalommal. Igaz 117MB-om bánta, de kíváncsi voltam. Szóval úgy tűnik annyira nincs kőbe vésve az a korlát. Szerencsére.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
legenda
válasz HaJózsi #41562 üzenetére
szia,
egyrészt jobb a válaszidő az lte hálón, másrészt sokkal több tartalék is van benne sebesség szempontjából is, így amíg egy terhelt 3g/h/h+ hálón akár 2 - 3 megabit/sec környékére is leeshet a sebesség - le is szokott -, addig az lte hálón stabil a maximális 7.2 megabit/sec.
azt csak érintőlegesen és halkan írom le, hogy a papíros 7.2 megabit/sec mellett, én általában a háromszorosát, de inkább a négyszeresét mértem mindig, amíg olyan csomagom volt.
nem igazán nevezhető kamunak, hiszen az lte nem csak a gyors sebességről szól, hanem egy hálózati mód, amire enged felkapcsolódni a rendszer, ha megfelelő csomagot, telefont...stb használ az előfizető.
nem véletlenül vannak az lte esetén is különböző sebességű csomagok; 7.2, 21 és 60 megabit/sec.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest