Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Pttypang #139430 üzenetére
Tévedtem, a cég nevén van, ez csak a hozzáférést jelentette az alap adatokhoz.
A cég irányából kell kezdeményezni a váltást, hogy lakosságiba visszarakják és a felhalmozódott kötbért át kell helyeztetni más hívószámra a flottában.
Azért eltelt egy kis idő, mert 300+ ezer forint kötbér jött össze az évek alatt.Everybody lies.
-
Ace Ventura
addikt
válasz Pttypang #139425 üzenetére
Nincs szükséged ilyesmire.
Személyesen bemész valamelyik üzletbe, és 10 perc alatt megvan a magán névre váltás, csomagváltás, készülékvásárlás.
Utána a régi telót leadod.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #71203 üzenetére
Most komolyan, egy olyanra két év hűséget vállalni?
Nem cél már az a szolgáltatói profilokban, hogy az üzletekben elavult, olyan készülékeket vásároljanak az emberek, amit multifunkcionálisan nem tudnak mindenre kihasználni az előfizetők (normális internet, stb).
Ez egy európai trend, s a telekom is árul 'jelképesnek' nevezhető összegért klasszikus butafonokat, de nem az üzletekben, hanem az adott partnereknél (Quick-es csomagban benzinkutakon, műszaki áruházakban, hipermarketekben 3-5 E forinttól).
Ha megnézed régen mi volt az alsó kategóriás okos telefonban, s megnézed azt, hogy most már ott is 4 magos procik vannak, akkor az sem ördögtől való gondolat, hogy pénzt kérnek el érte
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Pttypang #56560 üzenetére
Azonnali, havi 1x lehet valtani.
arra figyelj, hogy a lebeszélhetőség időarányos.
tehát ha most váltasz online, akkor a havidíj és hívások
hó 1 és 8 között, illetve
9 és 28 között számlázódnak.Tehát az eddig letelefonált percek nem csökkentik a Move időarányos lebeszélhetőségét, hanem kiszámlázódnak függetlenül attól, hogy beleférne a lebeszélésbe.
-
-
1430
senior tag
-
1430
senior tag
válasz Pttypang #51734 üzenetére
A "kedvenc szám" szolgáltatás aktiválásakor kellett volna beállítani a kedvezményezett számokat, utána már csak következő hónap 1-étől engedi a módosítást a rendszer. Önkiszolgálón ezért nem tudsz most módosítani. Ügyintéző sem tudja módosítani, ellenben el tud érni egy speciális csoportot, akik ilyenkor is meg tudják csinálni a kért módosítást. Abba most nem mennék bele, hogy ezt a speciális csoportot az üzletben dolgozók is fel tudják hívni, inkább hívd a 1430-at, és kérd meg az ügyintézőt, hogy a helyzetre való tekintettel intézze el neked.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Pttypang #51734 üzenetére
A 3 szám havonta egyszer módosítható,egyben. Ez azt jelenti, hogy havonta a 3 szám egyszerre szerkeszthető. Ha pl. megadtál egy számot, akkor legköelebb kövi hónapban tudod azt az egy megadottat cserélni vagy hozzáírni a 2es és 3as számot.
Ha te nem adtál meg egy telefonszámot se, a 1430at hívd fel, ha nem tudnak mitcsinálni vetess fel panaszt, hogy már pedig neked szüséged van erre, mert ez volt a csomag kondiciói közt s ezért kötötted. -
Teko001
őstag
válasz Pttypang #51273 üzenetére
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával.
-
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #51001 üzenetére
ha arany-, vagy platinakártyás vagy, akkor már rég mehettél volna.
(#51004) Crytec210: jah emlékszem, Te voltál aki ugyanazt szerette volna, mint én (Mozaik XS -> Music XS). akkor igen, holnap már csinálhatod. én találtam egy jobb lehetőséget az igényeimnek és Next S ATK-ra váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Pttypang #50437 üzenetére
Ja éppen most lenne jó aláírni hogy maga a nagytelekom vezír nyilatkozta hogy emelni kell az árakat ha megvalósul az adó ötlet Ezzel az erővel hurokba is dughatod a fejedet az jobb ötlet..
Részletre vennél telót elsem engednének csak úgy mint régebben abban biztos vagyok.[ Szerkesztve ]
-
-
gghrtz
őstag
válasz Pttypang #50273 üzenetére
Persze, csak ha annak az "elavult" technologianak alapbol szar a lefedettsege, es tokeletesen eleg bongeszesre, tartalomfogyasztasra, valamint sok eszkoz csak ezt tamogatja, akkor lehet annyira nem is lett volna hulyeseg legalabb egy alacsonyabb frekvenciasavra 3G-t csinalni.
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #49561 üzenetére
én inkább nagyon ravasz dolognak nevezném, mintsem nevetségesnek.
szerintem teljesen korrekt csomag, ami arra használható, hogy zenekedvelő egyetemistákat (márpedig ki ne hallgatna zenét) egy közösségbe toborozzon, hisz szólsz a haveroknak, hogy nézd milyen jó ez a csomag és akkor már rögtön fel sem tűnik a dolog. Igazából a Like S és Music XS csomagok arra valóak, hogy egyetemistákkal új előfizetőket csalogassanak.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Pttypang #49559 üzenetére
Azt hiszem valamit félreértettél? Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A bármilyen belföldi hálózat vezetékes, 20-as, 30-as és 70-es mobil irányt jelent. Egyébként az új díjcsomagok sem csak hálózaton belül leforgalmazhatók (pl. move havidíja is bármelyik hálózatba felhasználható)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Pttypang #49097 üzenetére
Épp kicsit írták feletted:
(#49092) ShadowX válasza hungar (#49091) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-10-05 07:31:56
ShadowX
(senior tag)
1430 felhív és egy ügyintézô a megfelelô azonosítás után visszakapcsolja. Magától nem áll vissza. A rendszer nem tudja elkülöníteni az alapcsomag és az extra netcsomagokat, így ha az egyiket szûnteted meg, akkor sajna ugrik az egész.
[ Szerkesztve ] -
Teko001
őstag
válasz Pttypang #49084 üzenetére
2 adat kereted van. Van a Spotify, és van a sima. A Spotify-ét csak a spotify használhatja, más nem. Ha ez elfogy, akkor onnantól a sima adatkeretet használja, valamint a számlázás/lassítás is aszerint történik. Ameddig viszont nem fogy el a Spotify adatkerete, addig azt semmi nem befolyásolja, az csak az övé, dedikáltan.
-
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #49077 üzenetére
mozaik XS-ről nem válthatsz Music XS-re (se Like S-re), az ok kb ennyi: mert csak! egyébként az ok az, hogy erre a két egyetemista csomagra, csak dominoról új előfizetésként lehet váltani, tehát előfizetésesként nem léphetsz erre... én is hasonló cipőben járok...Most láttam, hogy te Music S-ről beszélsz, az meg nem egyetemista csomag, szóval arra ez nem igaz. Arra léphetsz nyugodtan és "bármikor".
egy megoldás létezik csak: mozaik XS-ről visszaváltasz dominora, majd dominoról váltasz Music XS-re (és közben Music XS-re váltáskor rögtön vásárolsz új telefont is, ugyanis ha ezt nem teszed meg, akkor 7 hónapig nem vásárolhatsz erre az előfizetésedre semmilyen telefont sem). viszont ezt gyakorlatilag egy ügyintéző sem csinálja meg neked egy helyen egyszerre, mert fenéken rúgják érte (ezt az egyik ügyintéző mondta nekem az egyik üzletben), szóval ezt az akciót érdemes két külön üzletben megejteni.(#49080) Crytec210: a 2GB-ot csak Spotify-ra használhatod fel, szóval gyakorlatilag a másiktól "független" adat keret.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Pttypang #49077 üzenetére
A spotify adatforgalom a csomagban levő/egyéb adatforgalom felül értendő, és csak spotify-ra használható.
Ideiglenes diákkal is valószínűleg megköthető, mivel ideiglenes diákigazolványt csak akkor kaphatsz, ha folyamatban van a normális elkészítése, amihez pedig jogosultnak kell lenned.
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
-
lord.lakli
őstag
válasz Pttypang #47220 üzenetére
Nem utalt, hanem bankkártyával fizetett OTP-n keresztül. Azt azonnal visszajelzi az OTP, ha valami csoda folytán nem azonnal, akkor meg t be tud kérdezni. Egy szó mint száz a fejlesztés elk@rta nem kicsit és az ügyfelet büntetik. Bankkártya nem utalás, teljesen más folyamat.
-
313313
addikt
válasz Pttypang #47067 üzenetére
Nem csináltam végig a folyamatot, de 3-4 lépés után is azok az árak voltak kint, ha annyit látok, annyira szerződök.
Telefonokat adtak már ki olcsóbban, mert el volt írva az ára webshopba,
Illetve volt egy nagy webshop bug tavaly októberbe és novemberbe, akkor is jól járt a nép...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Pttypang #47063 üzenetére
Ha van print screned akkor az annyi...
Amennyiért kint van, annyiba kell adni...
Ilyenekről ódákat tudnánk itt zengeni fórumon...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
-
legenda
válasz Pttypang #43074 üzenetére
szia,
igen, 24 hónap aláírt hűség esetén, 21 letelt hónap után lehet előrehozott készülékvásárlást eszközölni a hűség újbóli meghosszabbításával.
régebben már 18 hónap után lehetett, az volt az igazi, de módosították...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Pttypang #37445 üzenetére
A wp8al van olyan problémám, hogy nem lehet egyszerű telefonként használni. Problémám az, hogy anyukámnak vettem, neki gombos telefonja volt, de már nagyon ramaty állapotban, és gondoltam akkor miért ne, legyen neki egy okos? Ám, ez nem olyan egyszerű, mert egy droid az normálisan működik de egy wp... az a bajom, hogy átmásoltam neki a névjegyeit, ez idáig oké, látom a kapcsolatokban, DE ha a hotmailt beállítom neki, mert azért jó lenne ha láthatná az új e-mailejit, fogja és berakja a kapcsolatok közé az e-maileket ami nála kb. 200 e-mail címet jelent, és ha kiállítom h a hotmailt ne mutassa, akkor is a csoportok ott maradnak, de volt, hogy így eltűntek a rendes névjegyek a hotmailesekkel együtt.
Azt mondták, hogy csináljak egy google fiókot külön, de én ezt nevetségesnek tartom, hogy ahhoz, hogy a névjegyeket lássam külön fiókot csináljak? Ezért csináljak egy e-mailt? Hogy tudjak telefonálni??
Na szóval ez a bajom. -
erdoke
titán
-
icons
addikt
válasz Pttypang #25670 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek:d Megkértem az ismerősömet, hogy ha lehet, akkor adja fel ASAP, és lehetőleg csomagolja be minden jóba. A gond az, hogy Németországból érkezik, tehát így is drága lesz szerintem, nem tudom mennyit dobna az áron az ajánlott/tértivevény, stb
-
GLOCK34
aktív tag
válasz Pttypang #25587 üzenetére
Jutub veszély nem fenyeget. Munkájával és egyetemmel kapcsolatos oldalakat,fórumokat szokta olvasni,néha pár pdf,world,excel letöltés és annyi.
Ilyen felhasználásra szerintem nagyon jó ez a díjcsomag,figyelembe véve a 100 perc ingyen beszélgetést is.
Kár,hogy suli után kampec.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Pttypang #25234 üzenetére
Vannak ilyen beteg fajzatok, akiknek a munkájuk néha még a szórakozásuk is... (félreértés ne essen, szembesítés önnön magammal is )
Intel fan11
Szerintem több száz, több ezer szolgáltatásról, alszolgáltatásról, azoknak különféle kezelési módjairól van szó, amire közel sem lehet választ találni csak azt a részt bújva. Itt meg célzott válaszok jönnek. Ennyi erővel neked sem kellett volna kérdezni, mert már minden megválaszolt valahol a világhálón. Ez egy kicsit 'csacsiság'.
Félre ne érts: rossz szándék és támadási szándék nélkül írom ezt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
woolwich
tag
válasz Pttypang #25026 üzenetére
Hát talán rájöttem mi lehet a gond. Elvileg azokra a számokra nem tudott a telefon sms-t küldeni amelyeket a sim kártyáról szinkronizált a telefon. Legalábbis miután beírtam külön név nélkül a számot már elment az üzenet.
Próbálhattam volna előbb is...Úgyhogy most állhatok neki rendbe tenni a névjegyeket, de legalább megvan mi volt a gond.1430: Előbbi rendben volt, utóbbit pedig nem tudom állítani.
Köszönöm a segítséget!
Üdv. Woolwich
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest