Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz Gombinyó #58333 üzenetére

    Ez a kioktató hangnem nagyon nem adja. Úgy gondolom, hogy a kommentem egyáltalán nem volt támadó jellegű, sőt, inkább tartom magam fogalmatlannak a mai francia autópiaccal kapcsolatban és ezért kértem segítséget.

    Az E46 sorhatosa nagyon jó konstrukció, amivel ott gond szokott lenni az a futómű. Mivel Németországban használnám, ezért ez sem akkora probléma, mert itt ritkábban talál a ember felsőtest méretű lyukakat az úttestben. Válaszodból az jön le, hogy ennél olcsóbb a Megane karbantartása, bár a gyúnyolódásod nem tudom mennyire megalapozott ismereteket takar. Örömmel venném, ha részleteznéd.

    A Volvo-kkal ezek szerint nincs tapasztalatotok? Személy szerint engem inkább azok érdekelnek a BMW rossz arculata miatt és azokról is gyűjtöttem a legtöbb infót eddig. Csak ahogy írtam, nem tudom belőni a Megane-t hozzá(juk) képest.

    Ami S40-re és S60-ra egyaránt igaz, hogy fejdelemi üléseik vannak, szétüthetetlen és csodálatos hangú sorötös motorral (szívó 2.4i 170 lóval világverő, a turbósok nagyon hasonlók, csak hát ugye a turbó egyszer tuti elromlik...), a futóműve sokkal jobban bírja a megpróbáltatásokat a BMW-nél, cserébe a belső tér korához képest nagyon csúnyán tud öregedni. Az S40 Focus alapokon áll, ezért hátul szűkösebb.
    Ezen szempontok hogy néznek ki a Megan-nál?

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák