-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
válasz
#24845312 #59250 üzenetére
ha a gyártó 1.35V- ot ir a memóriájára, de az alaplap csak 1V-on futtatja, és ÉN átállítom 1.35V-ra az úgy rendben van?
erről van szó:
DDR4 G.Skill Aegis 3000MHz 32GB - F4-3000C16D-32GISB (KIT 2DB)
és igen Én is azt hittem, hogy az a piros "izé" hűtés és nem fking matrica!!!!!
-
gabber01
addikt
válasz
#24845312 #59250 üzenetére
Mondjuk én elsősorban azért szeretem a "hűtőbordát", mert akkor nem a chipeket, nyákot kell összefogdosni szerelés közben. A hűtési teljesítményük szerintem is elenyésző, bár feszemelt OC során talán számít valamit.
Emlékszem talán voltak olyan megoldások, amik heatpipeot alkalmaztak a bordához. Na az valószínű tényleg ér is valamit.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- G.SKILL 2x16GB Trident Z RGB DDR4 4600MHz CL20 KIT F4-4600C20D-16GTZR
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória modulok
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- SK hynix 4GB DDR3L 1600MHz, Laptop memória, Több darab, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest