Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz szlovibuki #28790 üzenetére
Nem és nem.
Kártyás előfizetőként a Telenor Próba ajánlatban az 500MB szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy pozitív egyenlegedre 1500 Ft-ot feltöltsél.
A Telenor Próba ajánlatokat lakossági előfizetők vehetik igénybe telenoros hívószámonként maximum egy alkalommal, 1 hónapos időszakra. -
szlovibuki
tag
válasz szlovibuki #28790 üzenetére
Ebben tudnátok segíteni?
-
őstag
válasz szlovibuki #24628 üzenetére
Benzinkúton én még nem kerestem, mintha a Mol-t vagy Omv-t írták volna korábban. Nagyobb Tescokban a műszaki pultnál érdeklődj, a pult alatti üveg mögött szokott lenni, ott a pultnál kell kifizetni, Tesco pénztárosnak megmutatni a sim-et és a blokkot. Kb 4 helyen vásároltam már, ha éppen nincs, akkor kérdezd meg mikorra várható. Gyártás ideje hátul található, 15 hónapig aktiválható, érdemes többet venni egyszerre, világos kék színű, kb 10x10 cm-es tasakban van.
-
Vangelis
félisten
válasz szlovibuki #24628 üzenetére
Vagy SPÁR-ban
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
őstag
válasz szlovibuki #24624 üzenetére
Tesco-ban és benzinkutakon is van 300 forintért "Telenor Praktikum +Net Mini Expressz" sim kártya, Klikk megrendelhető rá, a 300 forintot hálózaton belül le lehet beszélni. Gyorsboltban is kapható.
-
Vangelis
félisten
Én SPAR-ban szoktam venni. Ott 300Ft és 300Ft al fel is van töltve.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zseko
veterán
Valóban már ide jutottunk, ennyire nehéz beírni a böngészőbe azt hogy www.telenor.hu?
"A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdőcsomag ára: 1590 Ft, mely 400 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 200 Ft hálózaton belül használható fel.
A készülékes csomag 900 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 450 Ft hálózaton belül használható fel.""Internet: rendeld meg a Telenor Klikket vagy válassz előfizetésed mellé egy havidíjas Mobil Online csomagot (599 Ft-tól), hogy a beszélgetés mellett a netre is tudj csatlakozni."
Nem basztatásként, de na...
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest