Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz RAiN91 #13753 üzenetére
Szerintem meg nem fogják megmondani, mert hivatalosan nincs közöd a készülékhez (legalább a tulajdonjogot igazolni kell tudni egy ilyen kérdéshez). Személyes ügyfélszolgálaton azért bepróbálkozhatsz mert lehet, hogy csak hűségidős a készülék, az eredeti tulaja meg miután eladta neked, nem fizette a havidíjakat (nem is értem miért).
És én a rendőrségre sem mennék a helyedben, mert nincs adásvételi a kezedben. Igaz, enyhítő körülménynek számít ha feladod magad (meg leadod a telefont), de miért jó ez neked? -
Prien
addikt
válasz RAiN91 #13753 üzenetére
Szerintem meg tudják mondani a szolgáltatónál,hogy lopott-e.Bár állítólag a Telenor nem tilt készüléket, de lehet,hogy a lopás bejelentése után le lett tiltva... De ez csak az én tippem. Mindenesetre nem egy bizalomgerjesztő, amit eddig írtál.
Papírok nélkül venni telefont meg egyenesen kamikaze akció...[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest