Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
#79335424 #34151 üzenetére
Nevetni fogsz, épp azért vagyok a Telenornál.
A munhahelyem épülete annyira árnyékol, hogy amíg (akkor még) T-Mobil-os voltam, sokszor el sem tudtak érni, mert nem volt hálózatom. A cég a Telenorral áll szerződésben, ők raktak fel az épületbe egy erősítőt, ami sajna, mint kiderült, csak 2G hálózatot ad.
Én is szívesen voip-olnék, de túl sok lenne a lefedetlen idő hozzá. Munkahelyet pedig emiatt nem váltanék. Az előfizetéses csomagommal nem volt semmi bajom, az viszont zavar, hogy egy élő, bizonyos áron elfogadott szerződést módosítottak, többedszerre. Most, mivel csomagot váltottam, nem jöttem ki rosszabbul, mert azért a plusz 500 forintért háromszor annyi netet kapok, de az elv attól még bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest