Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz #79335424 #34151 üzenetére
Nevetni fogsz, épp azért vagyok a Telenornál. A munhahelyem épülete annyira árnyékol, hogy amíg (akkor még) T-Mobil-os voltam, sokszor el sem tudtak érni, mert nem volt hálózatom. A cég a Telenorral áll szerződésben, ők raktak fel az épületbe egy erősítőt, ami sajna, mint kiderült, csak 2G hálózatot ad.
Én is szívesen voip-olnék, de túl sok lenne a lefedetlen idő hozzá. Munkahelyet pedig emiatt nem váltanék. Az előfizetéses csomagommal nem volt semmi bajom, az viszont zavar, hogy egy élő, bizonyos áron elfogadott szerződést módosítottak, többedszerre. Most, mivel csomagot váltottam, nem jöttem ki rosszabbul, mert azért a plusz 500 forintért háromszor annyi netet kapok, de az elv attól még bosszantó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest