Új hozzászólás Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    Mindenki nyugodjon le!

    Akit zavar a történet, olvasson. :) Az értesítő PDF végén:

    "A fenti módosításokra az ÁSZF Törzsszöveg 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú (közös megegyezéssel történő) szerződésmódosítás szabályai szerint kerül sor. A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó Telenor-ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt Ön az értesítéstől számított 15 napon belül az ÁSZF 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, illetve az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 6/2011. NMHH rendelet 15. § (5) bekezdésével összhangban kialakított ÁSZF Törzsszöveg 9.2.3.10. pontja alapján a nyilatkozattételt fenti határidőn belüli elmulasztotta. E határidőn belül a fenti módosítással Önnek lehetősége van tarifacsomagot váltani – az egyedi előfizetői szerződésében rögzített szabályok figyelembe vételével. A választható tarifacsomagokról részletes információ a Díjszabásokban az „értékesítés alatt álló tarifacsomagok” címszó alatt található."

    Az érvényes ÁSZF-ből:

    "9.2.1.5. Amennyiben a Telenor kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatát az Előfizető a fentiek szerint nem fogadja el, a szerződés változatlan feltételekkel hatályban marad – kivéve a 9.2.3.10. pontban szabályozott esetet, amikor az elfogadás ráutaló magatartással is megtörténhet."

    Szóval tessék az értesítéstől számított 15 napon belül jelezni feléjük a fentiekre hivatkozva (ugyanis az NMHH rendelet alapján az ÁSZF kimondja, hogy a "nem jelzés" az ráutaló magatartás az elfogadásra), hogy nem fogadjátok el az ajánlatot. :)

    A trükk a közönyben van. A legtöbb ember el fog mormolni pár szitokszót és lenyeli az emelést, vagy vált.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Új hozzászólás Aktív témák