Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv! Nagyon közeleg a hűségidő vége. Smart4-től szabadulnék a szó szoros értelmében, de vacilálok mire váltsak. A számlákat már a kezdetek óta neten intézem, így ha jól látom az ALL-In tarifacsomagokkal sem lenne bajom. Ugye Smart4 alatt free a fb meg a mail amire igazából csak most figyeltem fel viszont ha eddig is számolták volna akkor sem lett volna gond. All-In S és M között vacilálok, főleg a net miatt. Mert vagy neten vagy rendes telefonon hívom akit akarok, ha neten akkor néha videóhívással. Nagyon okosan van megalkotva minden csomag azt meg kell hagyni, nem hülyék vannak alkalmazva.
    Azt jól tudom (mert nem találom) hogy nincs KD az ALL-In csomagoknál? Nekem az jelenleg havi elég sok százast kitevő pénz összeg.
    A 4G nem hiányzik, eddig is ment a videó hívás közben net, teszt képpen, ergo elég a 10/2, gyorsabb mint az otthoni.
    Viszont nem tudok dönteni az S és az M között, mert 300 mega net a tapasztalat alapján nem mindig elég. Csak 1-2 alkalom kell havonta mikor van idő rászabadulni és lenullázom. Az 500mega még nem mindig kell. A kérdésem, hogy a +100 mega netes SMS kód 1x vehető igénybe egy ciklus alatt vagy ahányszor akarom? Illetve, mi az esély, hogy az változik idővel az ára (feltételek)? Mert ott lesz a bukta nekem ha az megdrágul mivel oda juttathat ami most anyagilag nem túl jó a smart4-nél. Ettől van para, hogy a plusz netes kódos téma drágul, mert akkor már most érdemesebb lenne az M-re váltani. Ki mit mond vagy mi a véleménye? Igazából egyik sem jó, mert nem tudom mikor drágítanak plusz netcsomagot.

Új hozzászólás Aktív témák