Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViCk980
tag
válasz csernak75 #26308 üzenetére
Az, hogy nem lát hibát az csak annyit tesz, hogy minden úgy működik ahogy a telenornak megfelel. Működik a net úgy sem garantált minimum sávszélességet; fizeted a maxi gubát havonta; nekik meg nem kell súlyos pénzeket kiadni hálózat fejlesztésre a leterheltség miatt...
-
pixelshader
tag
Nekem hspa+ legnagyobb jelerősséggel is csak 5mb/2mb. Az is érdekes, hogy a lassított 128kb/s valójában stabil 15kb/s.
A telenoros net kliens többet ír, ott megvan a 128, de az szerintem nem kilobyte-ot mér, hanem valami mást.
-
csernak75
senior tag
válasz pixelshader #26310 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
szlibud
tag
Hipernet 21 előfizetésem van, hol tudom megnézni hogy mennyi adatforgalmat használtam fel és mikor?
(Nem telefonon használom, laptopon és nem is egyen, így csak valami telenoros számláló jöhet szóba ha van.)
Köszi
-
club1
veterán
válasz pixelshader #26310 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy kbps-ról (kilobit/s) vagy kilobájt/s-ról van szó. A szolgáltatók bit-el számolnak, az nagyjából pont 8x annyi, mint a bájt (1 byte=8 bit).
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz pixelshader #26316 üzenetére
Vagy korlátozva vagy, esetleg nem olyan jó helyen(kis terheltségű) laksz mint én!
Vagy nem DC-HSPA+-os a modemed.(Elméleti 42Mbps) -
szlibud
tag
válasz ViCk980 #26313 üzenetére
Köszi, csak itt azt írja h felhasználható 0MB, amit én is tudok, mivelhogy lassítva van,
de hogy mikor és mennyit az nincs itt, és én azt szeretném tudni, mivehogy erős a gyanúm h vagy átcseszik a telenor (érdekes mód épp most járt le a hűségem, és a mostani csomagok rosszabbak), vagy valaki lopja a netemet
Uh ennél részletesebb akkor nem létezik?(Az átcseszést esélyesebbnek tartom)
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz pixelshader #26315 üzenetére
Az egy dolog mit hiszel, megint más dolog, hogy a szolgáltatók kbps-ot és Mbps-ot használnak. Ezek pedig messze nem egyenlőek a kB/s-al és a MB/s-al.
Milyen mobilnet díjcsomagod van? -
JNSK
aktív tag
sziasztok! November 20-an jar le a husegidom, igy elmeletileg augusztus 20-an tudok venni uj telefont, de az arkadban a telenornal egy holgy alkalmazott azt mondta h van ra esely h ennel is korabban tudjak uj telefont vasarolni (aug 5. kornyeken). Kulon engedelyt kell ra kerni. Errol vannak tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Pár héttel ezelőtt kaptam a Telenortól egy sms-t, hogy módosították a Praktikum Classic díjcsomagom árait. Akkor nem volt időm foglalkozni vele, most jártam utána. Nos, elég durván felemelték a percdíjakat!
A lényeg tehát, hogy kénytelen leszek díjcsomagot váltani.
Elkezdtem nézni a feltöltőkártyás díjcsomagokat, s ahogy látom 5 fajta van, amiből 3 érdekel csak, mivel a másik kettő kb. feltöltős díjcsomag...
A lényeg, hogy nem tudom melyiket válasszam.
Ahogy látom a sima Praktikum az alap csomag, viszont annak drágák a percdíjai. A másik kettőnek olcsóbb, viszont nem értem, hogy a Praktikum+Net, ami elméletben többet tud, annak miért olcsóbbak a percdíjai?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
club1
veterán
válasz AssAssynn #26322 üzenetére
A prepaid csomagok esetében a szolgáltató célja az ügyfelet rávenni a minél gyakoribb feltöltésre.
A Praktikum +Net esetében a +net beetetés. 20-80 MB adatkeret ma már szinte semmire nem elég, ha rászoksz, fogsz venni minimum havi 1000 Ft-ért rendesebb mobilnet csomagot is, így az első mondatban megfogalmazott cél teljesül is. 37-47 Ft pedig a hálózaton belüli/kívüli hívásdíja. Ha csúcsidőn kívülre is tudod tenni a kevés beszélgetésed vagy csak hálózaton belülre, akkor ez lehet 29.50 is. Minden egyéb esetben lehetne jó a Praktikum +Net, de én inkább elhordoznám a számom a Blue Mobile-hoz, ott nincs ekkora keverés, fix 33 Ft a percdíj. Igaz, kell hozzá egy független vagy egy új Blue-s telefon... -
pixelshader
tag
Hipernet active, 5gb nappali adatforgalom...
Valamiért zárolták a my telenor-os belépőmet. Volt egy gomb, hogy zárolás feloldása, rákattoltam és küldtek egy ilyen sms-t:
A MyTelenor oldalaira vonatkozò letiltàst feloldottuk. ùj jelszava: 363712. Kérjük, belépés utàn mòdositsa jelszavàt! TelenorEz most mi ?!
-
AssAssynn
őstag
Sayuar ; club1: Köszönöm a választ!
Megmondom őszintén, hogy csak nagyon kis mértékben foglalkoztam eddig ezzel a telefon témával, szóval a Bluemobile-ról még csak nem is hallottam.
Viszont, most, hogy így felhívtátok a figyelmemet, elég jónak tűnik.
Tudnátok valamit mondani róla?Független a telefonom, szóval ezzel nincs gond, s nem feltétlen akarok a Telenornál maradni. Illetve említve lett még az, hogy "elhordoznám a számom". Ezt úgy kell érteni, hogy megmarad a mostani számom, csak BM-os leszek? Vagy pedig ott új számot kapok?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
csernak75
senior tag
válasz pixelshader #26325 üzenetére
Gondolom mostantól ezzel a jelszóval tudsz belépni a mytelenor-ba. (Ha tudod a felhasználó neved!?)
-
asdf_
veterán
válasz AssAssynn #26326 üzenetére
Kitoltod a papirokat, kapsz egy uj simet, meg egy szamhordozasi idoablakot, max 4 oraig nem leszel elerheto, kicsereled a simet, es utana mar a bluemobilos kartyan csorog a regi telefonszamod.
Mielott valtasz, az egyenleged beszeld/parkold/autopalyamatricazd le, mert a valtasnal az elveszik, nem teritik vissza.[ Szerkesztve ]
-
Csaba1512
tag
Értesítés a Telenor karbantartási
munkálatairól
A Telenor Magyarország Zrt. ezúton értesíti előfizetőit, hogy
egyes hálózati elemek karbantartása miatt mobil rádiótelefon
szolgáltatását az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv.
(Eht.) 136. § (1) bekezdés a) pontja alapján 2014. augusztus 12-én
szünetelteti. A munkálatok elvégzésére hajnali 02:00 és 05:00
között kerül sor, így az alábbi szolgáltatásokban előreláthatólag
legfeljebb 60 perces országos kiesés lesz tapasztalható:
- belföldi és roaming hívásindítás, valamint -fogadás;
- belföldi és roaming adatkapcsolat létesítés (mobil internet,
GPRS szolgáltatás);
- Emelt Díjas Szolgáltatások és MobilVásárlással igénybe vehető
szolgáltatások (pl. Virtuális autópálya matrica, MobilParkolás);
- Számlainformáció és Egyenleginformáció szolgáltatások;
A hálózat karbantartásával járó munkálatok időzítésekor
a Telenor kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ezzel járó
fennakadások a lehető legkevesebb előfizetőt érintsék.
A fenti értesítéssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon
bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz: a hálózatunkból
díjmentesen hívható 1220-as, vagy a hálózatunkba irányuló
hívás díjáért hívható +36 20 200 0000 számon.
[link] -
club1
veterán
válasz csernak75 #26330 üzenetére
Garantáltan nem, a leállások ui. nem csak az adatátvitelt érintik. Ez az egyetlen távközlési cég ma Magyarországon, ahol országos leállás kell egy központi egység cseréjéhez. Mondjuk mostanában a másik kettő is egyre gagyibb cuccokat élesít, utána pedig bejelentetlenül több órás/fél napos kimaradásokkal küzdenek...
-
AssAssynn
őstag
Értem, köszönöm a választ!
Neten is lehet ezt intézni, vagy be kell menni egy boltba? Meg miután elintéztem a papírokat, még mennyi idő amíg megkapom a simet, meg megtörténik a váltás? Azért lenne fontos, mert akkor az életem egy olyan szakaszára helyezem ezt, amikor nem annyira keresnek."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
asdf_
veterán
-
csernak75
senior tag
Felhívott újra a technikus, azt mondja a műszaki igazgatóság nem talált semmilyen hibát az előfizetésem működésében! Meg amúgy szerinte is normális ez a sebesség, én meg elmondtam hogy szerintem meg nem az mivel 3 éve használom ezen a nyamvadt helyen és már jól kitapasztaltam hogy reggelente 20-22Mbit/s, napközben 14-18Mbit/s a sebességem! Akkor meg jön a hülye dumája hogy biztos terheltebb lett a környék!
Erre mondom meg is érteném de ha mindiiiiiiigggg 8/2Mbit/s-ot mérek az tuti nem a terheltség mert ingadozna!Megint azt akarta menjek LTE-helyre és méregessek neki úgy, hát én meg kurv@ra itt akarom használni ahol vagyok, és unom hogy már 3-szor voltam a semmiért barcikán! Én többet nem is megyek barcikára(ez ügyben), legfeljeb Törökbálinton látogatom meg őket!!
A végén annyiban egyeztünk meg hogy visszaküldi a panaszom a műszaki igazgatóságra!
Sejtem mennyi értelme lessz!Szerk: Ezt a hibát valahol nem tudják személyesen kivizsgálni? Budapest-re is elmegyek, ha ott egyből meg tudják csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz csernak75 #26337 üzenetére
Kicsit segíthetnéd a hálózatmenedzsment rendszerük tesztelését (ha már nekik ez nem megy), és kikapcsolhatnád a korlátlan web opciót. Szerintem van rá esély, hogy azt szúrták el. Sajnos azokhoz akik a beállításokat végzik, soha nem fogsz eljutni.
Természetesen ennél a cégnél (máshol sem) nem fognak egy rendszermérnököt rendelkezésedre bocsájtani, annyit nem ér nekik a hiba, ami ráadásul ÁSZF szerint nem is hiba.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz csernak75 #26346 üzenetére
Abszolút nem tartom kizártnak, hogy naponta csak egyszer frissítik a profilodat az extrák alapján, ezért írtam azt, hogy ne siess. Tuti infóm nincs, akik tudják sem biztos, hogy elárulhatják pontosan hogyan működik a rendszer. Egy napot kibírsz 120-130 kbps-al is (mert a max. 32 kbps-ot sem képesek rendesen beállítani).
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest