Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Van arra lehetőség, hogy a Yettel egyenlegből fizetni vonatjegyet?
Ha igen, hogyan, mivel? A Yettel walletben csak buszra látom. -
WinZol
aktív tag
Üdv!
Most kötötték be nálam az internetete.
ZTE MC7010-es külső modemem lett.
Valamint hoztak hoztak egy Kaon PG2449 routert.A saját Asus routeremet szeretné használni.
Kérdés:
1. Az MC7010-et direktbe csatlakoztathatom az Asus modemembe?
és a Kaon routert hagyhatom dobozban?
2. Hogyan kell beállítanom a passthrough-t?Köszi
WinZol
-
donjohnson
addikt
válasz Rodzser Mór #103463 üzenetére
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MadMancs
veterán
válasz donjohnson #103465 üzenetére
Nagyon szép ez a cikk. De azóta se (vagy már nem ) lehet így jegyet venni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
-
MadMancs
veterán
válasz Rodzser Mór #103469 üzenetére
Mikor elindult a mobiljegy még nem egy cég voltak. Gondolom azóta meg pont nem érdekeltek fejleszteni mert az pénzbe kerül.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
WinZol
aktív tag
válasz 4Grider #103468 üzenetére
Közben lezajlott a teszt.
A ZTE MC7010-t az Asus routerre DHCP-s modemként kötöttem.
Igy egy 5.204.xx.xx címet kaptam.Ez az IP cím simán engedi az VPN kapcsolatot is!!!
A sebesség 250 / 40 ami felüdülés a korábbi telekom réz vezetékekhez képest.
Stabilitást majd meglátjuk.
Érdemes a kültéir modemtől köben elvenni az áramot?
(restart céljából)Van valahol térkép, ahol az helyi adók láthatók?
A szerelő csak feltette a kültérit, és örült, hogy jó a letöltési sebesség.
Az egyetlen tesztere a speedtest.net voltWinZol
-
4Grider
nagyúr
válasz WinZol #103471 üzenetére
Az publikus ip cím, mindennek működnie kell vele.
A 250/40 Mbps elég sovány eredmény a yettel n78-as celláin. Nem lehet, hogy csak 4G?
A ZTE admin oldalát a 192.168.254.1 ip címen lehet elérni...
A cellmapper map oldalán ellenőrizzük a közeli bázisállomásokat. A cellmapper egyelőre az 5G-t elég rosszul méri fel, de ugye minden 5G aau a 4G-s bázisállomásokon van, hiszen ez az 5G még 4G alapú. -
4Grider
nagyúr
válasz WinZol #103473 üzenetére
A MC7010 The Quick Start Guide második oldalán egy QR kód felett van felragasztva egy matricán a jelszó.
Mivel én is itt vagyok a kerületben tudom, hogy a gumigyár tetején, a Spar melletti 10 emeletes (Rákóczi út) tetején, a Kunyhó utcában és Kápolna utcában lévő bázisokon van 5G aau. Én a Rákóczi útit látom, telefonon 703/125 Mbps az aktuális sebesség. -
WinZol
aktív tag
válasz 4Grider #103474 üzenetére
Köszi, soha nem jutott volna eszombe, hogy kézbe vegyem a
telepítési útmutatót.
(Kb. 20 éve nem tettem ilyet.)Jelerősségnek 94 dBm-et látok.
Gondolom ezzel lesz a hiba!
Az antenna vélelmezett irányával kellene szembe fordítanom?
Függőleges helyzetét is változtatni kellene? (érdemes?)Mennyire lényeges, hogy fizikailag lássa?
(nálam házak takarják a rálátást. Kőszeg)Köszi
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz WinZol #103475 üzenetére
Ennél a szolgáltatónál 5G esetén fontos a rálátás, mivel elég magas frekvenciával dolgoznak (3500 MHz<), ami nem arról híres, hogy sok falon átmegy. Jelerősség többnyire az alapsáv jelerőssége szokott lenni (ami általában B3/1800 MHz, azaz 4G frekvencia). Ha az N78 mellett látsz -94 dbm-et, az nem rossz érték...
Szerk.:
Úgy látom, Kőszegen a Velemi út közepén lévő bázisra tették fel az aau-t, az arrafelé néző oldalon kellene legyen az eszköz.[ Szerkesztve ]
-
WinZol
aktív tag
válasz 4Grider #103476 üzenetére
Ennyit látok:
5G frekvencia 6473285G
csatlakoztatott sáv N78
5G jelerősség -98 dBm
5G SINR20.5 dB
5G PCI267És ezzel 270/ 30 a sebesség most.
Gondolom, ha kicsit felfelé vinném a modemet, akkor ez az érték javulhatna.
Ez az eszköz mennyire szereti az esőt?
Simán kitehetem a tetőárbócra?Első körben a 30 / 2 után ez sztrádának tűnik.
(legalább a speednet szerint)[ Szerkesztve ]
-
mad.peter
csendes tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Most vettem használtan egy Poco F3-t. Beletettem a céges yetteles SIM kártyámat, ami eddig egy iphone 12-ben volt és ott tökéletesen működött. A Pocoban viszont halozat rögtön van de internet nincs. Elvben amilyen apn beállításokat magától beallit azok megegyeznek azzokkal amik itt vannak az összefoglalóban. Ezenkívül probaltam az APN típusát illetve az ipv4/6-t különböző variációkban de egyik sem segített. Maga a sim kártya már jó pár éves. Nem tudom hogy az számít-e. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete mi lehet a gond? Előre is köszönöm!!
-
Krystal_s
addikt
válasz WinZol #103464 üzenetére
Hát ez elég érdekes, nekünk azt mondták nem lehet kihívni szakembert és külső eszközt sem lehet kérni, ha szükséges.... pedig 2-3 km-re a toronytól biztos stabilabb lenne főleg, ha műszerrel valaki beállítaná az irányt.
Nő létemre én próbálgatom és figyelem hetek óta a 2 szintes házunkban, hogy hol lenne vajon a legjobb helye a Routernek és még az adott helyen is sokszor rá kell igazítani milyen irányba nézzen a Router a megfelelő rálátás miatt. -
MODERÁTOR
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de 5G eszköz híján tudom monitorozni valahogy, hogy elérhető e nálunk az 5G szolgáltatás? Ennek az oka az, hogy jelenleg ugyan van a birtokomban egy ZTE MC801A, amit mostanában az Otthon NET-hez szoktak adni, amiért 2 éve előfizetés esetén, havi 1000 FT bérletidíjat, 1 év esetén 2000 Ft-ot fogok fizetni a próba lejártát követően, de addig teljesen fölöslegesen, amíg nálunk nem elérhető az 5G, egy HUAWEI LTE routerem pedig van, ami bőségesen megfelel a jelenleg elérhető sebességnek, így feleslegesnek érzem a ZTE router bérlését, kivéve persze ha a hűség lejárta után a tulajdonommá válna, mint ahogy az történt az említett HUAWEI routerrel is.
Tehát van arra valamilyen módszer, vagy lehetőség, hogy ránézzek időnként az elérhető hálózatokra, mert mostanában eléggé mentek a fejlesztések a Yettel-nél, igaz a 4G+ nálunk még csak szeptember óta vált elérhetővé, szóval nem tudom, hogy mikor lesz itt 5G -
Katicza
tag
Valaki észrevett bármilyen változást a ma hajnali karbantartás-leállás után? Elvileg éjjel volt 4 óra kimaradás a Yettel tv szolgáltatásban, modernizáció címszóval. A munkahelyen ránéztem (neten) de semmi változást sem látok. Alkalmazás eddig nem frissült, tehát ott sincs semmi. Otthon meg csak este tudom megnézni, hogy a box vagy az LG alkalmazásnál van-e valami változás.
-
Danecay
addikt
válasz 4Grider #103487 üzenetére
Igen, ez nekem is eszemben volt természetesen, de én erre alapozva nem vennék meg egy Mobil 5G képes router-t Nyilván ha már látja az ember, hogy elvileg elérhető, akkor megkeresi a módját, hogy letesztelje. A CellMapper és hasonló alkalmazások nem jelzik, hogy melyik torony mit sugároz, vagy csak azt jelzik amit fogadni is tudok?
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdés lesz, de feltöltőkártyás megújuló internetet hogy a francba lehet lemondani? (Olyat, ami már lejárt, viszont azonnal levonná, ha a kártyára raknék pénzt). Kerestem már mindenhol de egyszerűen nem találtam. Sms-ben már próbáltam elküldeni valami kódot, de az nem működött.
-
alba-regia
aktív tag
Yetteltől jött ma postán prepaid eSIM. A mellékelt QR kóddal aktiváltam a telefonon. Szolgáltatás nincs, nem csatlakozik a hálózatra. Tippem, hogy ilyenkor 72 órán belül aktiválják a kártyát. Ez automatikus, vagy hívjam fel őket telefonon?
A hagyományos online SIM aktiválásnál nem lehet aktiválni, más leírást a honlapjukon erre vonatkozóan nem találtam. Még annyi kiegészítés, hogy a rendelésről szóló e-mail, ill. ha még küldtek esetleg valamit közben a Gmail rendszerének köszönhetően elveszett. Köszönöm a segítséget!
-
4Grider
nagyúr
válasz alba-regia #103492 üzenetére
Nálunk a b2b rendszerben kétféleképpen lehet kérni qr kódot: aktiválva (ilyenkor már feladáskor a fizikai kártyád inaktívvá válik) vagy úgy, hogy te hívod fel az ügyfélszolgálatot és jelzed, hogy aktiválni szeretnéd. Tehát itt az utóbbi megoldás lesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz marcyman #103493 üzenetére
Elég sok idióta van, akik lemondják, majd hívják az ügyfélszolgálatot, hogy azonnal kikapcsolásra került a net és mi az hogy ők a keretet nem tudják felhasználni. Gondolom miattuk van így kitalálva a rendszer. Mondjuk ebből a szempontból is jobb a Telekom, ők meg tudták csinálni, hogy a lemondás ne azonnal hatályú legyen (a voda sem).
-
félisten
Nyíregyháza 5G kezd egészen kiterjedni, hétről hétre pár 100 métert haladnak felém
-
BossBoss
őstag
Yettel TV app Apple TV-re még mindig nem érhető el. Valakinek van infója ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs