Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #102950 üzenetére
Ha csak egy bizonyos ügyfélréteg érheti el akkor az nincs még bevezetve. Az csak teszt.
Ebben igencsak lemaradt a szolgáltató. A voda nem írt cikket arról, hogy várhatóan mikor lesz. Csak bevezette mindenkinek. -
goop
őstag
Hja. Képben vagyok köszi. Úgy értettem a bevezetést, hogy mezei átlag Józsi számára is.
E-sim ugyanez volt, voda ott is gyorsabb volt. -
zzola
titán
Majd akkor lesz elérhető, ha mindenkinek az lesz, mint a Vodafone-nál...
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
Akkor örülünk
Igaz trükköznek azért szépen
Hiába van nálam 120méterre a tornyon B1-B3-B7-B8-B20-B28 és tud a telefon 4CA-t is akár, este csúcsidőben B3-at 20+20MHz-en vagy B7-et 20+20MHz-en fog össze és bőven 200megabit felett mérek de lenne itt azért még B1 is meg B8+B28 is
Samsung A54-ben Exynos 1380-ban az a jó hogy a magasabb és alacsonyabb frekvenciás band-et is engedi összefogni.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
tomp
félisten
válasz SztiviVander #102957 üzenetére
Pixelen sikerült már működésre bírni a voda VoWiFi-t.
-
nagyúr
-
Krystal_s
addikt
Mi lehet az oka, hogy napokig jó a net sebessége, a Router (ZTE) 3 sávra csatlakozik, aztán csak úgy hírtelen szinte 0 lesz a sebesség kb 1 napig? Majd magától megjavul.
Többnyire 3 sávra csatlakozik a Router, de van amikor csak 1-re. Mi befolyásolja ,ha jó a jelerősség? Miért nem folyamatosan csatlakozik a 3, vagy 4 sávra? (1,3,8,20) -
tuzpenge
őstag
Jó estét!
Rendeltem egy feltöltő kártyát (esim), de egyszerűen a honlapon nem találom az árazást. Nem akarok havi megújuló feltöltő kártyás csomagot, hanem hogy egyszer feltöltöm 1-2 ezerrel és éljen a szám 1 évig. Viszont tudni szeretném hogy mennyi a percdíj és az sms, illetve ha csak net kell azt hogyan , hol, és mennyiért tudok venni. Láma vagyok de a honlapon ezeket az infókat nem találom. Segítene valaki?
Köszönöm!ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz zzola #102967 üzenetére
Köszönöm, de a linken én továbbra is csak a 30 naponta megújulókat / lejárókat látom….(vagy egyszeri napi net vagy egyszeri 5 napos net), olyat nem lehet hogy veszek x összegért y mennyiségű mobilnetet és addig használom amíg el nem fogy (ugy hogy nincs korlátozva 30 napra)? Illetve hogy a beszédre és sms-re használni kívánt feltöltési összegekre milyen lehetőségek vannak (mint a telekomnál vagy vodánál, hogy 1500 ft - 3000 ft - 5000 ft és a feltöltési összeg függvényében meddig marad aktív a kártya)?
A 25 ft-os perc és sms díjat láttam mikor megrendeltem, bocsánat ha ez nem volt világos vagy rosszul fogalmaztam. A fentiekre nem találom a választ.ˣ
-
aktív tag
válasz tuzpenge #102968 üzenetére
Teljesen el vagyok szontyolodva, hogy miért nem jelenik meg nálad a Yettel honlapon a jobb szélső, azaz negyedik opció? Bíztam benne, hogy a délelőtti [beszélgetésünk] óta ez már meg is oldódott.
Szerk.: valami változott időközben, mert most nálam sem látszik ugyanaz, mint amikor magamnak rendeltem vagy délelőtt neked válaszoltam. Mi a szösz van?
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz zzola #102970 üzenetére
a yettel alkalmazásban elvileg van:
Extra adat
Kedvező mobilnet csomagok
Havi megújuló és egyszeri adatjegyek
Egy napon belül többször megrendelhetőek
Megnézem az alkalmazásban
Küldd el az AJANLAT szót a +36209000888 számraitt középen írja: [link]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Krystal_s
addikt
válasz yanna #102964 üzenetére
Szerintem, ha lenne elérhető szakemberük, rá lehetne nézni az adott toronyra, sávokra, hogy pl mennyire túlterhelt, vagy valaki, valami bezavar-e a rendszerbe.... vagy akár ki is jöhetne. Az előfizetőnek nem kell ehhez érteni, csak használni szeretné.
Hiába van jelentve folyamatosan a hiba, mindig olyan ügyintézők veszik fel, akik azt sem tudják hol vannak. (nem csak a Yettelnél)
Első napokban volt egy hölgy, aki valóban intézkedett és javítva is lett az akkori éjszakai korlátozás, sőt még másnap ő hívott vissza minket, hogy megkérdezze minden rendben van-e. Akkor 1 hétig tökéletes volt minden.
Utána kezdődött ez, hogy egyszer jó, egyszer nem.... Ilyenkor tv sincs, vagy nézhetetlen a kép...
Azóta csak olyanok vették fel a hibákat, akik alap dolgokhoz sem értenek. Ezt ismételgetik, Router újraindítás, reset, kártya ki... Hozzáértőt sosem kapcsolnak, csak hibajegyet vesznek fel. Jó lenne szakemberrel beszélni, aki ránézne pont akkor, amikor gond van és akkor lehetne tudni hol a gond.
Sajnálom, mert ez így megbízhatatlan.A TV rendszerük is meghülyült múlt hét óta. Eddig mindent vissza tudtunk nézni. Most ugyanazoknál a műsoroknál hibát ír ki. TV boxon és lapotopokon is... :\
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz donjohnson #102973 üzenetére
olyan amit kerdezett nincs yettelnel, se elvileg, se az alkalmazasban se az oldal kozepen. tok erthetoen le van ott irva hogy az egyszeri adat max 5 napig el, ha nem fogyasztottad el akkor is. maraton meg addig el amig el nem fogy az adatkeret, ha egy ev alatt hasznalod el akkor addig.
-
donjohnson
addikt
válasz SztiviVander #102976 üzenetére
igazad van, benéztem, 30 napos a leghosszabb ideig felhasználható.
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #102942 üzenetére
Köszönöm szépen
A második “elfogadom” checkbox szövege valami olyasmi volt, mint, ami a Yettel kártyaaktiválásos oldalon a videóban is van. Szerintetek baj, ha valamiért azt nem tudtam bejelölni rendelésnél?
Plusz bepipáltam valami papíralapú checkboxot.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz tuzpenge #102968 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség. Ha ilyenre van szükséges akkor ajánlott a Magenta színű szolgáltató. Ott Domino Maraton néven találod.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tuzpenge
őstag
válasz MadMancs #102979 üzenetére
Köszönöm Neked is és mindenkinek a hozzászólást és infót! Sajnos a telekom nem játszik mert ott a feltöltő kártyához nincs esim lehetőség nekem meg csak az a jó most. Majd megnézem még az alkalmazásban is ha már nálam lesz a kártya (papír) és aktiváltam az esim-et, mert addig nem akarom letölteni és belépni se mert nem tudom hogy viselkedne úgy hogy jelenleg csak egy vodafone kártya van a készülékben....
Még egyszer köszi mindenkinek!ˣ
-
lalamper
csendes tag
Az normális, hogy a Yettelnél ha lemegyek mondjuk a mélygarázsba, ahol csak 2G megy, a telefon átvált, hallom a minőségromlást hívás közben, de amikor újra elérhető a 4G, akkor már nem vált vissza? Es mobilnetem sincs, csak ha bontom a folyamatban lévő hívást….
-
MadMancs
veterán
válasz tuzpenge #102980 üzenetére
Nincs mit.
Ha elkészült a Yettel fiókod nyugodtan letöltheted Yettel app és be is léphetsz. Nincs összefüggésben simmel. Míg Édesanyám Yetteles volt én fizettem a számláit Yettel appban, nem volt yetteles simem akkor még.
Sim alapú azonosítás csak Telekomnál van (legalábbis régebben volt).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dave1984
őstag
Másnál sem működik a stream yettel tv mobil appban illetve youtubeon? Yettel mobilnettel.
Telekomos nettel minden rendben.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
DGery
aktív tag
válasz Viktor0610 #102947 üzenetére
Kolléga ma belépett ügyintézés közben és rákérdezett. 80% előleget kell fizetni. 6 befizetett számla után 0 befizetős a készülék
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #102978 üzenetére
A videó vége felé van a második “elfogadom…” rész, amit nálam nem engedett bepipálni, de elfogadta a rendelést.
Nem tudom, hogy nagy gond-e, ha azt nem jelöltem be?[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Sziasztok,
Szemezek ezzel a Yettel TV-vel, illetve Yettel Otthon nettel. Az otthonnet oldalán a címemre azt hozza, hogy csak a Basic érhető el. Kérdés, hogy erre is él az első 3 hónap ingyenes időszak? "Próbáld ki OtthonNet tarifánkat 3 hónapig 0 Ft-ért!" ezt írja a weboldalon, ez nem egyértelmű, hogy a basic-re is vontakozik-e. Azt olvastam, fentebb, hogy a basic-kel együtt nem köthető a TV, de feleségemnek már van mobil előfizetése, azzal igényelhető lenne. Van rá esély, hogy, mind a TV-nél, mind a netnél megadják ezt az első 3 hónap 0 Ft-os kedvezményt?
Illetve akkor már tervezzük felupgradelni feleségem csomagját korlátlanra és én is áthordoznám a számomat és előfizetnék egy korlátlan csomagra. Így, ezekkel és a TV-vel, nettel együtt számíthatunk valami kedvezményre a havidíjból?
Köszi előre is a segítséget!
-
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #102988 üzenetére
Ha engedte leadni a rendelést, akkor nem hiszem, hogy problémát okozna.
Xiaomi 13T
-
cocka
veterán
válasz donjohnson #102973 üzenetére
Küldd el az AJANLAT szót a +36209000888 számra
Válasz SMS:
Kedves Ügyfelünk!
Sajnáljuk, jelenleg nincs egyedi ajánlatod, nem adtad meg a megfelelő (profilozási és marketing) hozzájárulást adataid kezeléséhez. Kérjük lépj be a Yettel fiókodba, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a megadáshoz a 1220-as számon és gyere vissza később!Üdv, a Yettel csapata
Jó kifogás, csak ez eddig enélkül is ment.
-
MODERÁTOR
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #102993 üzenetére
Flottába csak személyen lehet telefont venni ? Köszi
-
kl122
tag
Sziasztok!
Ismerősnek próbálnék segíteni.
Szerintetek az mitől lehet, hogy ahol lakik ott a kb 1 hete a szomszéd épület tetején üzembe helyezett N78-as 5G sebességre, pingre, stabilitásra cirka ugyanannyit tud, mint a B3+B1 4G? Elképzelhető hogy még nincs ott beállítva a hálózat és később lesz igazi 5G sebesség is?
Igazából nem rosszak az értékek, nem lassú csak így semmivel nem tud többet ott az 5G mint a 4G -
Krystal_s
addikt
Amikor egy Router (ZTE MC801A ) képes mind a 4 elérhető sávot egyszerre kezelni/összekapcsolni, akkor mitől függ, hogy mikor melyikre csatlakozik? Terheléstől függ, vagy a jeltől?
Azt vettem észre nem elég, ha maximális jelet mutat a Router (és a beállításokban), mert közben lehet csak 1 sávra állt rá. Kicsit elfordítom a jelerősség lehet rosszabb lesz, de ott meg egyszerre 3 sávra csatlakozik és ezáltal gyengébb jellel is dupla lesz a net sebessége.
Sajnos nem lehet kérni szerelőt, aki kijönne és kimérné a házban hol és a Routert milyen irányba fordítva lenne a legjobb a jel. A hely elvileg adott a torony irányt nézve, de a Routert naponta többször kell forgatni, tologatni 1-2 cm is számít. Ez viszont már nagyon zavaró.
Ugyanazon a helyen ránézek minden ok, 3 sávra csatlakozik, sebesség jó.
Kis idő múlva a sebesség rossz lesz és akkor csak 1, vagy 2 sávra van csatlakozva. 1 cm-t elfordítom, vagy eltolom a Routert és újra 3 sávra csatlakozik, sebesség ismét jó lesz.
Logika alapján ez nem túlterhelt sávok miatt lehet, hanem mégsem jó a jelerősség. Nem?
Senki nem tapasztal ilyet?[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Krystal_s #102999 üzenetére
a sávokat akkor fogja össze és akkor tartja összefogva, hogyha éppen töltesz valami nagy fájlt vagy videót nézel folyamatosan.
ha csak egyhelyben áll a router és nem használod akkor 1 frekvencián pihen (spórol).
tehát ha úgy forgatod és pakolgatod ide-oda hogy közben nem használod az internetet, akkor az nem lesz mérvadó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest