Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Mindent bele #103799 üzenetére
Akkor olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. A multisimek a főszámmal hívnak kifelé.
-
donjohnson
addikt
biztos nem oyan csomagban vagy, amiben az arena 4 venne van, M vagy L csomag kell hozzá, 6. sor:
https://www.yettel.hu/letoltes/yettel-tv-csatornakiosztas.pdfThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pjen
félisten
válasz donjohnson #103803 üzenetére
Az "L" ben vagyok a 3 HBO csatorna is megvan, de nincsen Aréna 4. Pc n a műsor újságban is rákerestem, azt írta nincs találat. Hol kéne jönnie, mi a két szomszédos csatorna?
-
pjen
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz Mindent bele #103806 üzenetére
Két multisim van nálam a háromból, mind a kettő főszámmal hív. Ha nálad másképp müködik, akkor ez paraméterezhető valahol.
-
MODERÁTOR
Lehetne, hogy a t-s, multisim-es offot offoljátok?
Köszi!Xiaomi 13T
-
Sword
őstag
válasz bopeti98 #103807 üzenetére
Hát azt nem tudom, akkora tv-nk nincs már.
Sportot nézz mindenképp, reklám, stúdió stb. az valóban tűrhető. Gyors mozgások, nagy, egybefüggő felületek mozgása, emberek mozgása, ha követi a kamera (az aura baromi érdekes, ilyet még nem láttam ezelőtt sehol ).The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
TiMoN
senior tag
válasz Viktor0610 #103810 üzenetére
Lehet már a yettelnel is... Lehetne fejlődni.
Engem speciel nem zavar a tapasztalat megosztás.-TiMoN-
-
RoyalAirForc
aktív tag
Mobilvásárlásra felhasználható egyenleg mikor újul meg? Adat és perc keretem már megújult, ez az egyenleg viszont nem. Köszi, ha vki válaszol!
-
zzola
titán
-
yanna
addikt
válasz RoyalAirForc #103814 üzenetére
Soha nem használtam, de nem lehet hogy akkor, ha ki lesz fizetve?
-
sfdrakex
nagyúr
Számlazáráskor.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
RoyalAirForc
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
MODERÁTOR
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Viktor0610 #103819 üzenetére
-
MadMancs
veterán
Számlazárást követő nap. Legalábbis nálam úgy szokott.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kl122
tag
Egy kis érdekesség
-
-
zola899
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, mégpedig összehasonlítva a T-s hálózattal, mennyit fejlődött a Yettel?
Év elején hagytam el őket, viszont a sok fejlesztés miatt kíváncsi lennék hogyan áll a szénájuk.
Pl. lefedettség Pest és Szolnok közt (aki esetleg jár arra) javult e, illetve bővült e már a vidéki 5G-s hálózat?Aki megtisztel válaszával, annak előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
-
4Grider
nagyúr
válasz zola899 #103826 üzenetére
Nincs sok értelme összehasonlítani egy alapvetően 700 MHz-re (Telekom) és egy 3500 MHz-re (Yettel) épülő 5G hálózatot. Logikusan utóbbi esetén egy bekapcsoláskor lesz egy pont a térképen, előbbi esetén egy jó nagy folt. Az elsőn lesz 100 Mbps körüli sebesség, az utóbbin lesz 1 Gbps körüli.
A térképet viszonylag gyorsan frissítik (nálunk az aau bekapcsolását követő héten már fenn volt a paca):
https://www.yettel.hu/lefedettsegi-terkep -
Chalez
őstag
Sziasztok!
Cegléden lakom, és kábeles Vodafone internet+tv-m van. (300/20 kb) Elköltözünk, de egy olyan társasházba a belvárosban, ahol nincs kiépített vezetékes internet. Mindenképpen vezeték nélküli internetet és tv-t kell találnom. A Yettel oldalán a címet beírva elérhető az otthonnet szolgáltatás.
Kérdésem, hogy pc-s és xbox online játékra, 4K stream mozizásra, valamint 50-60 Gb-os 2160p filmek letöltögetésére jó lehet e ez a Yettel Otthon Net?
Mindig is kábeles netem és TV-m volt, szóval nem tudom, hányadán is állunk manapság a vezeték nélküli digitális zsórakozással -
MadMancs
veterán
válasz kl122 #103829 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni gyakorlati tapasztalat alapján.
De te nem csak a Yettel fejlesztésének, hanem Telekom visszefejlődésének is köszönhető.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Chalez #103830 üzenetére
Ha Cegléden a belvárosba költöztél, ott már elég sok helyen elérhető az 5G, ami bőven 500 Mbps felett szokott teljesíteni. Viszont senki nem tudja, hogy mikor fog a yeti a hálózatának védelme érdekében qos-el korlátozni (és hány TB felett havonta), illetve online játékoknál is hátrány lehet a mobilnet használata. Szóval ha túl sokat nem vársz tőle, akkor nagyon megfelelő, ha viszont igényeid vannak és azokat nem üti meg, akkor 3 hónapon belül visszaadhatod...
-
SztiviVander
őstag
válasz Chalez #103830 üzenetére
Veszel 500Ft-ert egy simet, feltoltod 1500 penzzel es 900Ft-ert egy napig (vagy ketezerrel toltes es 1900-ert ot napos korlatlan) korlatlanul tesztelheted egy 5G-s telefonban hogy mennyi az annyi. En igy csinaltam. Jatekra is jo, ha nem cs vagy cod a jatek. Ha az, akkor a mobilnetes 15-20ms (nalam ennyi, amikor nincs nagy letoltes) pinggel szerintem csak celtabla leszel...😆 Bar a vodas/telekomos koaxos gigabit se tud jobbat, ha az volt neked es nem optika.
-
snooze
veterán
magyarázza el valaki..
5Gb net csomagom van kétkártyás teloba! 1.sim yettel,2.sim telekom..a 2-es sim van bekapcsolva a mobilnetre,azon is van net elöfizetés,és a yettel mégis levont már az app szerint 30mb-ot..az hogy lehet??? nem sok,de mégis hogy lett adatforgalom?GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
válasz snooze #103834 üzenetére
ilyen jellegű hibáknál egyszerűbb ha kiveszed az egyik sim-et, meggyőződsz róla hogy úgy jól vonja-e le.
visszateszed csak a másikat, úgy is megnézed.
megcseréled a kettőt, és úgy is megnézed.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Chalez
őstag
válasz 4Grider #103832 üzenetére
Igazából Netflix, Disney+, HBO Max, ezek mennek legfőképp, a letöltések csak a nagyon jó mozikra korlátozódnak, amit max közeli minőségben nézünk. Szóval ettől különösebben nem tartok. A gyerek boxon Robloxot nyomat, de azt órákig, én legfőképp Fifát, semmi komoly cs vagy cod, bár néha pubg, fortnite ilyesmik mennek, de nem versenyszerűen
SztiviVander szerintem nincs más lehetőségem, mert vezetékes netet nem lehet behúzni a lakóházba, valami közös internet van, de az tuti nem lesz elég, ezért gondoltam a Yetteles cuccra. A mostani Vodás net fogalmam nincs milyen, 300Mbit le, 20Mbit fel, és 12-13ms a ping.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz snooze #103834 üzenetére
Több telefonontípusnál (samsung és xiaomi) biztos hogy van egy olyan opció, ha a mobilnetes sim kártyán nincs net (hálózati gond, térerő miatt pl) akkor a másik simet használja adatforgalomra.
Akár ez is lehet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Faramuci kérdés: az OtthonNet csomagokhoz bérelhető 5G ZTE router kártyafüggetlen, vagy nem?
Illetve, másik kérdés, hogy otthonnet esetén, ha saját eszközöm van, és bérlés nélkül szeretnék szolgáltatást, akkor (adott hűségidő mellett) ugyanazok a havidíjak érvényesek, vagy drágább valamennyivel? -
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #103843 üzenetére
Részlet az ÁSZF-ből:
"A tarifacsomagok mellé az Előfizető a Yetteltől a szolgáltatás igénybevételéhez router és más eszköz bérlését igényelheti..."
Tehát szó nincs arról, hogy kötelező lenne routert bérelni hozzá. A hangcélú előfizetéshez sem lenne jogszerű, ha köteleznének náluk telefon vásárlására. -
SztiviVander
őstag
válasz 4Grider #103844 üzenetére
Es vettel is igy? Online nem tudsz, boltban is azt mondtak csak eszkozzel egyutt lehet. Koteledni persze lehet meg aszf-re mutogatni, de akkor az a mondasuk hogy nem kotelezo elofizetni a yettel pedig nem koteles elofizetest adni. Emailben ezt irtak nekem kb szo szerint. Eleve ez az aszf szoveg is erdekes ezekkel a tobbesszamokkal, mintha ez inkabb a hordozhato mobilinternetrol szolna.
-
SztiviVander
őstag
Csak kíváncsiságból kérdezem: azt vajon hogyan figyelik hogy az otthonnetet azon az irányítószámon használod-e ahová kötötted a szerződést? Sim kártya imsi vagy a bérelt eszköz imei alapján? Próbálta azt valaki hogy ha beteszi mondjuk egy telefoba az otthonnetes kártyát (én nincs aktiválva a havi 10 napos ingyenes hordozhatóság) akkor más irányítószámon működik-e? Csak onnan jutott eszembe hogy nem-e azért erőltetik az ő eszközüket mert készülék imei-t egyszerűbb adott tornyokra korlátozni mint a kártyát.
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #103846 üzenetére
Természetesen sim kártya azonosítóhoz kötik.
-
polonic
félisten
válasz SztiviVander #103846 üzenetére
IMSI vagy MSISDN alapján. És figyelik, hogy a megadott cellában tartózkodik-e az előfizető.
-
törölt tag
A Yettelnél mióta van SA?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs