Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
juve600
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
-
SztiviVander
őstag
Ez vajon mi? A holnapra kert otthonnet kiszallitas helyett egy ilyen smst kaptam:
"Kedves Megrendelönk! Kiszàllìtàsi igényét nem tudjuk teljesìteni. A szerzödéskötés feltételeiröl érdeklödjön ìràsban a visszaeles-megelozes@yettel.hu cìmen. Üdvözlettel: Yettel"majd nem sokkal utana egy automata levelet hogy megrendeles torolve. irtam a visszaeles (haha) cimre, nyilvan majd egyszer valaszolnak valamit (30 napon belul). de attol tartok az idok folyaman csak a nev valtozott, minden mas maradt pannon gsm... anno 2009-ben volt egy kis afferom veluk a korlatlan 3g netjukkel elkovetett visazaeleseik/aszf szegesuk miatt. ugylatszik egy eletre szar ugyfel lettem
-
donjohnson
addikt
válasz SztiviVander #103156 üzenetére
majd megválaszolják akkor.
de miért nem üzletben vetted az otthonnet-et?
ha messze van tőled egy üzlet, több tíz km, akkor persze megértem, de bp-en én tuti nem rendelgetnék.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Dave1984
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz donjohnson #103157 üzenetére
egyreszt mert 2023 van nem 2003 masreszt en nem szeretek tiznperces dologra (ennyi volt kitolteni itthon kenyelmesen online a megrendelest) brutto 2-3 orat elqrni meg alldogalni egy tomott uzletben/elott varva h mikor kerulsz sorra. raadasul ha igy visszadobtak akkor boltban is valoszinuleg csak akkor adnanak ha valami rohejesen magas eloleget befizetnek, amit nyilvan nem fogok, tehat full idopazarlas lett volna. igy max csak az bosszant miert nem lehet vilagosan egy valaszlevelben leirni hogy ezer meg ezer nem kapsz paraszt.
-
félisten
válasz SztiviVander #103160 üzenetére
Igen 2023 van, tudsz online idopontot foglalni uzletbe
-
SztiviVander
őstag
válasz szabonagyur #103161 üzenetére
nemmondod. majd gyere el ide ami nekem elerheto tavra van (westend, corvin) es meselj hany orat vartal az idopontodhoz kepest nyilvan sose futottam meg le ezeket a folosleges es idorablo koroket...
-
félisten
válasz SztiviVander #103162 üzenetére
Sosem volt meg gondom vele, de orulok, hogy ezt is jobban tudod
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #2 üzenetére
Samsung A72. A beállításoknál megjent a WIFI hívás.
-
SztiviVander
őstag
válasz szabonagyur #103164 üzenetére
szerintem nem en oszottam az eszt arrol hogy hol mit hogyan lehet es nem en magyarazom meg neked hogy ahova te jarsz az milyen. de kosz a hasznos felvilagositast, orulok h neked sose volt gondod.
-
pjen
félisten
válasz donjohnson #103166 üzenetére
Nem tudom, nekem most tűnt fel. Hogy tudom kipróbálni? Tavaly még vodás voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Katicza
tag
válasz donjohnson #103094 üzenetére
Nem szellős. Itt a Nagyvárad téri sote torony, a klinikai tömbök, van 6 db 16 emeletes és egy csomó 10-12 emeletes a Baross és Szigony utcában. A nokia és az ibm székház, új építésű 6 emeletesek és a régi körfolyosós 4-5 emeletesek. Sűrűbb mint a Ferninánd híd környéke.
-
4Grider
nagyúr
válasz Katicza #103170 üzenetére
Ehhez az 5G-hez (N78) azért elég sokszor mázli kell, mert nagyon nem mindegy, hogy hány falon/födémen kell átmennie. Simán elfordulhat, hogy egy ház egyik oldalán méred a Gbps-ot a másik oldalon meg csak 4G van. Ugyanez a belvárosban napi probléma, mert nem várható el egyetlen szolgáltatótól sem, hogy minden utcába egy optikás bázisállomást telepítsen néhány 10 millióért.
-
MODERÁTOR
de attol tartok az idok folyaman csak a nev valtozott, minden mas maradt pannon gsm
Nem tudom, itt mire gondolsz. Ha a visszaélés-megelőzés csoportot írta a mail, akkor valószínűleg valami tartozás miatt, vagy valamelyik adatoddal, esetleg a címeddel van gond.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MadMancs
veterán
Nekem is ezt dobták vissza. Írtam mail, az volt a válasz kb hogy "csak", és menjek üzletbe ha továbbra is meg szeretném rendelni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #103167 üzenetére
Nálam is megjelent. Mivel csak Yettel sim van jelenleg telómban, eddig nem is volt menüpont, pont ma reggel néztem utoljára.
Otthon megnézem wifi-n mit csinál.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
félisten
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103172 üzenetére
Én arra gondolok hogy az affér (ha még emlékszel rá, kellett moderálnod ott rendesen) miatt azóta is valami fekete listán vagyok náluk. de majd kiderül ha egyszer valaszolnak. Bár MadMancs hsz-e alapján sok haszna a válasznak se lesz.
@madmancs
értem, tehát ha kell akkor üzlet. és bementél és megtudtad mi a "csak" valódi oka? gyanítom hogy előleg bekérés ellenében lehet ilyenkor, mert féltik a kölcsönbe adott routerüket (vagy nem tudom mi mást, amikor első 3 hónap amúgy is ingyenes), ami nekem annyira nem is kéne, de lehet anélkül kérni? hát persze hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz szabonagyur #103175 üzenetére
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Másfél éve kötöttem Yettel Otthonnet szolgáltatást, akkor egy 4g képes Huawei Soyealink B535-333 LTE7-es router kaptam az előfizetésem mellé 10 ezer forintért. Lehetőségem van az Otthonnet előfizetésem mellé új routert bérelni/venni/cserélni, vagy nem éri meg? A címemen elérhető a yettel 5g-s hálózat, de így értelemszerűen csak 4g-vel tudom igénybe venni a szolgáltatást, ezért szeretnék cserélni. -
félisten
-
MadMancs
veterán
válasz donjohnson #103176 üzenetére
És SztiviVander ,
Még nem voltam, se időm se kedvem nem volt (ismervén a helyi Yettel üzletben dolgozó hölgy mekkora tajparaszt). Majd ha székesfehérváron vagy Veszprémben járok benézek egy üzletbe.
-
bopeti98
őstag
-
Cravaly
tag
Sziasztok! Mi történik ha lejár a 12 vagy 24 hónap router bérlés? Onnantól ha jól értem annyival csökken a havidíj, de a router az övék marad és kérik vissza akár évek múlva is, ha megszűnne a szerződés? El nem tudom képzelni mit kezdenek egy 2-3-4 éves megsárgult használt routerrel.
-
MODERÁTOR
-
-
SztiviVander
őstag
"Az előfizetői szerződés megkötésére bruttó 63.500.-Ft szerződéskötési előleg befizetésével, üzleteink egyikében személyes ügyintézés esetén (https://www.yettel.hu/elerhetoseg/uzletkereso) tudunk lehetőséget biztosítani."
Ezek amugy normálisak bazki? Egy ev harom honapra (vagyis mivel fel en utan kezdik jovairni az eloleget igy inkabb egy ev kilenc honapra) elore fizessem ki? Meg ha valami 200ezres telefont vennek bakker ertenem, de egy szros otthonnet elofizetestnel? Vicc kategoria ez a ceg is. -
MODERÁTOR
válasz SztiviVander #103189 üzenetére
Az ÁSzF szerint nem kötelesek veled szerződni, plusz előleget is jogosult lehet kérni.
Telóvásárlás esetén valószínűleg még több lenne az összeg (drágább készülék esetén).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
donjohnson
addikt
válasz SztiviVander #103189 üzenetére
130 ezer egy zte mc801a, amit az otthonnethez adnak: [link]
abból 60 ezer nem is sok, ha mégis meggondolnád magad.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Mobil garanciával kapcsolatban .. Ha egy telefonhoz csak jótállási jegyem van számla nélkül . És nem is én vásároltam az érvényes a yettelnél?
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103190 üzenetére
Persze ez tiszta sor. Itt balkánisztánon minden cég (főleg akik ilyen nagy egyetértésben versenyeznek, ja nem) jogosult bármire mert én vagyok értük és nem fordítva. Legalábbis még mindig ezt hiszik Írhatták volna simán hogy "bocs, de Te nem kellesz mert még a végén nem leszel jó birka és megint reklamáni mersz ha semmibe vesszük a saját ászf-ünket és nem adunk semmit a pénzedért", az úgy sokkal kevésbé lett volna röhejes Sebaj, amilyen szerencsém van ezekkel lehet nov13 után vihettem volna vissza. Voda is addig volt jó amíg le nem nyomták a 3G-t, azóta használhatatlan lett a 4G-jük itt. Csak ezért néztem volna át ehhez yetivé lett pannihoz, de így legalább ez a kérdés is eldőlt.
-
MODERÁTOR
válasz SztiviVander #103193 üzenetére
Ilyenkor mindig leírom, hogy anno, 2001-ben a Vodafone-nál simán kaptam előleg nélkül előfizetést, telefonnal, mostanra már tuti, előleget kérnének, mert nagyon sok a visszaélés.
Ez nem feltétlen ellened van, de ezek szerint úgy ítélték meg, nálad szükséges lehet ez a plusz előleg.Xiaomi 13T
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #103194 üzenetére
Voda még 2012 ben is nagylelkű volt.
Mindenféle vodás előélet nélkül rendeltem 2 havidíjas csomagot, 1 Samsung Galaxy Ace2 és egy Huawei Ascend G300 telóval. Egy fillér előleget nem kértek. Pedig mindkét teló viszonylag friss, a maga idejében mondhatni csúcs volt.
Most meg jelenleg is élő, bőven határidő előtt fizetett aktív szolgáltatás mellé egy másodikra azt mondja kb yeti hogy kapjam be? Fordítva ülnek a lovon igencsak.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103194 üzenetére
Én tudom miért ítéltek meg így, fekete lista, mert nem birkultam be nekik anno. zokon vették Én meg azt veszem borzasztóan zokon ha csak nekem kell betartani egy szerződést a másik fél meg nagy ívbe tehet rá. Mindegy.
Amúgy most megnéztem kíváncsiságból mit tud 5G-n S21-ben (van egy prepaid+5napos korlátlan net tesztelni), hogy érdemes-e egyáltalán küzdeni érte. Teraszon 712/105, lakásban bent már csak az üveg teraszajtóhoz közel vált fel 5G-re, de ott is 500 felett megy. Router pedig biztos hogy érzékenyebb, azt még ablakhoz se kéne tennem. Szóval egyelőre a három közül tényleg magasan ez a legjobb. Sajnos De majd feljön a többi is, nem véletlen gyúrt rá a yeti a 3 hónap ingyenességgel, addig akar begyűjteni sok előfizetőt amíg a másik kettő még ennyire le van maradva fejlesztésben.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #103196 üzenetére
A másik kettő N78-as cellákkal kezdett, majd elég hamar leszoktak róla. Mostanában csak N28-as cellákat kapcsoltak be, amivel sokra nem mész (már ha nem csak az 5G kijelzésre hajtasz). Szóval nagyon nem látszik sehol sem, hogy az elkövetkező néhány hónapban elkezdenék kiszórni azt a nem létező 1000-2000 db aau-t.
-
Landsmann
addikt
Gyulán újabb 5G-s bázisállomást kapcsoltak be. Ezúttal a város nyugati felén. Békéscsabán továbbra sincs 5G. Érdekes. Talán az egyetlen megyeszékhely az országban ahol még nincs.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest