Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz donjohnson #101787 üzenetére

    nem vagyok határon, hanem az utóbbi napokban konfigurálják a hálózatot, volt is bajom belüle dual simes telefonnal, egy estémbe került rájönni, hogy összeakad a másik szolgáltatós simmel, ha nincs lekorlátozva amaz 2-3G-re az új konfigurációval. 800-as sebességeket is mértem előtte ugyanitt 5G-vel, mindig elérhető volt, még a wc-ben is.

    Az ászf-et olvasva most már valsz nem lesz többé ezzel a csomaggal 5G. Simán csak a régi csomagokat kitiltják. Az eredeti csomagomra nem volt írva még akárhány G, de ahogy kivezették, átdobtak másikra, aminél most láttam, hogy már bele van írva, hogy 5G nem jár hozzá, csak eddig valsz nem érvényesítették a korlátot. Már az a csomag is lezárt lett. Pár havonta variálnak a csomagokkal és a régieknek egyre rosszabbak a feltételei, a felmondásra játszanak.

    #101790 aprokaroka87
    az új csomagok bevezetésével kezdték hangsúlyozni, hogy 5-re nem engedik fel a kisebb csomagokat.

    #101783 4Grider
    Egyébként persze, nem rossz a 4g+ sebessége sem itt, telefonra elég. De egyben ez a tartalék netem is a vezetékes és munkahelyi mellett. Ha lerohad a vezetékes, akkor nekem számít, hogy mennyi idő alatt tudok ~300 megás fájlt letölteni adott esetben és fájó is volt, hogy a 30as csomag nem 100 és ha gond van a vezetékessel, akkor lehet gyorsan elfogy. Nameg, nem dísznek vettem 5G képes telefont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák