Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Ja akkor elnézést. 😁
Ezek szerint minden Android eszköz frissült és nálad box írta. Nálam pont kezdőképernyővel indultak TV-k (Xiaomi Q1 55 és Philips 49PUS7305/12) , ott írták, és tényleg átláthatóbb, logikusabb lett az egész
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pjen
félisten
válasz Katicza #101405 üzenetére
Üdv. Szokott valaki a Yettel Wallet app al parkolni. Yettel kedvező csomagban vagyok, 5000Ft Vásárlási lehetőséggel. 08;30 parkoltam. Megnyitottam az app ot. A rendszám stimmelt, Beütöttem a területi kódot amit az app adott és elindítottam a parkolást. Mikor vissza értem a teló azt írta, hogy nem adtam hozzá kártyát. Hívtam a Yettelt, szerintük az 5K ból kellett volna parkolnom. Mi nem jó ?+a yettelnél nem is látszik a parkolás.
-
sfdrakex
nagyúr
Szoktam vele parkolni. Appban parkolás, engedélyezed a helymeghatározást az appnak, rendszám és ország kód beállít, indítás. Ekkor feldobja hogy megy az sms a megfelelő számra a rendszámoddal, elküldöd és indul, ha végeztél nyomod a leállítást és ismét smsben megy a Stop a megfelelő számra. Így megy a számlához a parkolás. Neked 5 ezer, a maximum amit igy a számládhoz tudsz csapni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz domper2015 #101408 üzenetére
Hasonlít...
-
csaszi75
senior tag
válasz Katicza #101405 üzenetére
Jah, feltehetően igen.
De ennyit rágódni rajta felesleges, most megvesz egy Vodafone előfizetést (hűség nélkül) utazás után pedig lemondja.. Világ Napijegynél nem kap olcsóbbat. Igaz csak 1 hálózaton.. De lehet érdemes lenne keresnie egy fórumot, ahol a konkrét országba utazókkal egyeztet, akiknek van tapasztalata... mit érdemes megvenni.. -
MODERÁTOR
válasz domper2015 #101411 üzenetére
Szupertitkos.
Mondjuk, nem értem, miért, de így biztos, izgalmasabb a diskurzus.Xiaomi 13T
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #101412 üzenetére
Lehet Putyinhoz megy es titkolja. 😂🤣😁
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Bferibörs
addikt
Többeknél felmerült ez itt is.
Lehet,hogy nála nem kellett volna felmerüljön.🤔
Kíváncsi lennék a fejleményekre.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Bferibörs #101420 üzenetére
Emlékeim szerint az alábbi mondat szerepelt nyár elején is és most is az ajánlat mellett:
"Az akár 90 napos visszavételi lehetőség az új OtthonNet és OtthonNet Pro tarifa megrendelések mellé érhető el promóciósan, visszavonásig. Az OtthonNet Pro tarifa esetén a 90 napon belüli elállás esetén 10.000 Ft felmérési és 20.000 Ft létrehozási díjat terhelünk ki."
És nagyon nem szép dolog egy 100000 Ft-os eszköz mellett a visszavételi ajánlattal azért élni, mert valakinek csak nyárra kellett a net.
De ebben az országban megszokott, hogy mindenkinek csak jogai vannak. -
4Grider
nagyúr
válasz Bferibörs #101422 üzenetére
Azt simán el tudom képzelni, hogy a személyes ügyfélszolgálaton nem volt teljeskörű a tájékoztatás, mert ott emberek dolgoznak, ezért sem döntök az ügyfélszolgálatokon elhangzottak alapján. Egyrészt nem bizonyítható, hogy mi hangzott és mi nem hangzott el, másrészt nem írunk alá szerződést úgy, hogy nem ismerjük minden egyes részletét.
Szerződést ha elektronikusan kéri, akkor a fiókjába rögzítik. Ilyenkor elektronikusan ír alá. Mihelyt a fiókját használni kezdni meg fogja benne találni a szerződést.
Aki viszont ilyen ügyfélszolgálaton döntögetős, az jobban jár, ha papír alapon kéri a szerződést, hogy azt időben (tehát nem felmondáskor) végig tudja tanulmányozni. Ha nem lehet papír alapon, akkor pedig előzetesen nézzen utána a feltételeknek. Ez igaz BÁRMILYEN előfizetői szerződés aláírása előtt BÁRHOL. -
pjen
félisten
válasz Bferibörs #101422 üzenetére
Kötöttem a Yettelnél egy otthon net+Tv szerződést. Az aláírás előtt úgy éreztem mindent átbeszéltünk. Az első 3 hónap ingyenes aztán a net+tv 9900Ft/hó. aláírás előtt megkérdeztem, ha elégedett vagyok átmehetek az 5G csomagba? Mondták gond nélkül. Mikor 2 nap múlva mondtam átmegyek kiderült bukom a 3 hónapot, már másnap fizetős. Mikor elhoztam a routert és a boxot egy szóval se mondták, hogy a harmadik hónap után+1500Ft/hó a bérleti díj, holott az elsőt mindenhol ingyen szokták adni. Egy Tv m van amihez kell a box, de akkor veszek a harmadik hónap után egy Tv okosítót.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz 4Grider #101423 üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot,Te és sokan értenek hozzá. Bemegy Marinéni ( feltehetően az ilyen típusú emberek vannak többen).
Elmondja,hogy mit szeretne, elmondják neki,hogy mik a lehetőségek, persze nem teljeskörű tájékoztatást. Itt írja alá, és az üzlet megköttetett.
Elhitte amit mondtak neki, ja az apróbetűs rész kimaradt,bocs.Utána jön a szívás, megtörtént eset,ismerőssel, 2 évet irattak alá vele.😉 Szóval ez azért kétélű.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
pjen
félisten
válasz donjohnson #101425 üzenetére
Az a baj, hogy yettel box csak a yettel routerrel működik, viszont csak akkor adják ha netre is kötök előfizut. Akkor már messze nem 1500Ft. És van egy max 150 megás netem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
bármilyen lte vagy 5g routert használhatsz. akár sajátot is. én elraktam a polcra a yettel-től kapottat.
Viktornak meg mi box-a van, amin tv-zik, tehát tv okosítót is vehetsz másmilyet, amin megy a yettel tv apk. "android tv" oprendszerűt vagy sima android-ost.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #101430 üzenetére
Igaz is meg nem is. Eddig csak WIFI vel próbáltam, oda tettem a DIGI ONT mellé 20 centire a Yettel boxot akkor is azt írta nincs kapcsolat, Ugyan ez volt a Voda CB modemmel is, pedig az egész lakásban van WIFI és app ból minden Tv n megy a Yettel . Összekötöttem a DIGI ONT ot utp kábellel a boxal, pár percig gondolkodott de már megy. De sajnos össze tartoznak. Yettel boxot csak Yettel routerhez adnak, Yettel routert csak Yettel nethez. Marad a saját eszköz.
-
donjohnson
addikt
nem tartoznak össze. itt több tényező összejátszik, ami miatt hibás következtetést vontál le.
1. a yettel tv box-nak elég gyenge, vagy válogatós a wifi-je, ezért ajánlott lan kábelen használni mindig.
2. ne vodafone és digi hálózatra kösd kábellel. elméletileg működik, de ki tudja mit blokkolnak, mert hát ugye nem azonos szolgáltató.
3. yettel sim-mel bármilyen alza, bestmarkt, media markt-ban vásárolt lte modemmel működik kábelen a yettel tv box. ha nem hiszed, próbáld ki.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pjen
félisten
válasz donjohnson #101433 üzenetére
Rendben, én voltam a szerencsétlen. Beállítások , net csatlakozás, beírtam a jelszót és megy. Azt hittem össze vannak randelve.
-
tomp
félisten
Mondjuk lenne is értelme összerendelni. Hiszen boxot csak akkor adnak ha előfizetsz internetre. Ha nincs összerendelve akkor miért nem adnak boxot magában? Yettel nagy rejtélyei...
-
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
oké.
meg ha kábelen van, akkor a wifi jelszót felejtesd el, ismerősömnél ez megoldotta és így nem próbálkozik wifi-n ami a szakadozást okozta.tomp: biztos drága vagy körülményes lenne lefejleszteni, így inkább meghagyták.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #101436 üzenetére
Persze ez érthető de egy olyan internet előfizetéshez kötik amit nem lehet bárhol használni.
-Szeretnék Yettel TV boxot!
-Rendben de kell mellé net is!
-Rendben
-Mondja a címét!
-Ja ott nem érhető el
-Akkor nem adnak TV boxot mert nem érhető el nálam ez a speciál net?
-Így van!
Ha ennyire kötik akkor miért nem csak Yettel hálózaton belül megy a TV?
-
MadMancs
veterán
Nem csak akkor. Ha van már meglévő Yettel mobil előfizetésed, akkor mehet a TV Yettel net nélkül is. Adják. Boxxal együtt.
Box működik bármilyen hálózaton, nem kötelező hogy Yettel legyen. De ezeket írják is GYIK-ban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DrBubo77
veterán
Érdekesen működik ez a
TelenorYettel.
Először felhívtam a 1220-at, megtudakoltam, hogy az én tarifacsomagomhoz elérhető-e az adatmegosztó. A válasz: igen. Utána bementem egy partnerüzletbe (tudom, hogy már nincsenek megkülönböztetve ), ott azt mondta a kolléga, hogy nem tud adni, nincs ilyen kártyájuk.A kérdésem az, hogy akkor most mi van?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
szaboi6512
őstag
válasz DrBubo77 #101445 üzenetére
Ennek megfelelsz?
Az Adatmegosztó SIM kizárólag aktív állapotú (azaz nem korlátozott, felfüggesztett vagy szüneteltetett) Yettel Business Flexi, Manager vagy Classic tarifákra vehető igénybe, azonban azon szolgáltatásokra vagy tarifacsomagokra nem, amelyek korlátlan általános felhasználású belföldi adatforgalmi keretet tartalmaznak, továbbá azokra sem, melyek esetében az Adatmegosztó SIM használatát az adott tarifa/szolgáltatás igénybevételi feltételei között kizártuk.
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #101448 üzenetére
Flotta Flexi-hez lehet kérni? 1 Gb adat van hozzá.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest