Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #100254 üzenetére
Nem, beltérben wifit szór a hozzá kapcsolódó router.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #100254 üzenetére
Ettől már LAN vagy WLAN jön be. Szóval kint forgalmazhatsz a legmagasabb sebességgel, amit kint kapsz, azt már 1 Gbps-os kábellel hozod be beltérbe, ahol lehet, hogy már nem is látod a 3500 MHz-et.
-
BossBoss
őstag
válasz 4Grider #100258 üzenetére
2,5-es port van rajt, illetve a racben lévő Ubiquiti UDM Pro SE-n is 2,5 GbE WAN portba érkezik. De van rajta 10 GbE SFP+ WAN is, ha kell.
Amúgy érdekes, iPad Pro M1 5G-n direktbe többet mérek(1300/140), mint ZTE-en kábelen(1000/100). De lehet UDM-n kell valamit még piszkálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Landsmann #100249 üzenetére
Csináltam egy másfél órás bringatúrát. Így, hogy adtam adatkeretet a telefonnak és a Cellmapper miatt szinte folyamatos adatfeltöltés volt, már hanyagolta a B20-at. Volt rajta, de de rövid ideig. Most is átnézett a szomszéd városba, sőt kis időre egy azon túli cellára is. Nem értem miért, mikor az itthoni sokkal közelebb van. De tulajdonképpen már ugyanabban a percben "haza" is jött. Lehet olyan, hogy egy korábbi helyen amihez csatlakozott, az adott helyen legközelebb is azt a cellát keresi és ha nincs vagy jobb térerejű van, akkor arra csatlakozik fel? De a tesztből nekem az jön le, hogy ha nincs mobiladat, akkor egy adott cellán van addig míg azt eléri. Hívást nem próbáltam indítani. Ha van mobiladat forgalom, akkor viszont inkább a honos hálózatot részesíti előnyben. Gondolom a telekom B20 használatáért a Yettelnekn valamit fizetni kell, ezért úgy vannak priorizálélva, hogy adatforgalom esetén ha lehet a saját hálózatot használja. Bringával elindultam a másik irányba is, az a toronytól távolodást jelentett. Több helyen megálltam, megnéztem mi a helyzet. Sosem lépett a B20-ra. A saját B1 és B3 között váltogatott. A másik irányban volt még B8 és B28 is a B1, B3 és B20-on kívül.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #100266 üzenetére
Hát itt éli az életét.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
Hát igen.
Plusz ott a képen a megoldás is: "Ha nem tölt be egyetlen oldal sem, akkor ellenőrizze a mobileszköz adat- vagy Wi-Fi kapcsolatát."Xiaomi 13T
-
gabor9991
őstag
Külföldön vagyok, más oldalak ugyan működnek de nem annyira gyorsan toltödnek be azok se
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Üzletben vagy online érdemesebb mobilt venni?
Online rendelés után mennyi idő múlva szállítják a telefont?
Az átvételtől számítva hány nap múlva aktiválódik a feltöltőkártya? -
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #100272 üzenetére
Ha lusta vagy (és/vagy ráér pár napot), online, ha azonnal kell, akkor boltban.
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #100273 üzenetére
Utóbbira gondolom nincs elállási lehetőség.
-
donjohnson
addikt
a hungaroring-en van 5g, nem tudjátok?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
csernak75
senior tag
válasz donjohnson #100275 üzenetére
Szia, igen az egész pálya területén elérhető!
-
tomp
félisten
válasz donjohnson #100275 üzenetére
Azt hiszem egyedüliként a Yettelnek van a pályán N78-as hálózata.
A többieknek DSS van csak. -
Landsmann
addikt
Legalább a versenyzőknek van idejük netezni a boxutcában a kerékcsere alatt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #100279 üzenetére
Biztos, hogy nem.
A csapatok a belső F1-es hálózatot használják amit a futamra állítanak fel. Azon megy minden.
Szerintem 2,4GHz-en megy mert az szabad felhasználásos freki. -
Stonerice
őstag
Sziasztok. Jól gondolom hogy lekapcsolták a 5g-t Esztergomban? Legalábbis adat simmel már nem csatlakozik.
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
MODERÁTOR
-
Stonerice
őstag
válasz Viktor0610 #100282 üzenetére
Tegnap reggel a 4g is elment fél óra- órára
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Online rendelés után mennyi idő múlva szállítják a telefont?
Az átvételtől számítva hány nap múlva aktiválódik a feltöltőkártya? -
JMarty
tag
Sziasztok!
Pénteken jönnek szerelni az Otthonnet Prot. Nem tudjátok, hogy át lehet-e állítani az általuk adott ZTE eszközt bridge módba? -
törölt tag
válasz Katicza #100230 üzenetére
Vigasztal, h a MAV meg rosszabb?
Peronon tabla nem mukodik, vonaton kiiras nem vilagit, es a megadott idoben, a megadott vaganyon nem a megadott vonat jott... Es nem vmi eldugott kicsi allomasrol beszelunk...
Szal megvettem a q draga vonatjegyet, oszt a celba vegul megis csak kocsival jutottam el... Vasutas rokon meg vasutat ismero haver csak rohogtek rajtam, h ez a MAV... Ehhez kepest a Yeti meg a mennyorszag...[ Szerkesztve ]
-
Wiz4rdskull
friss újonc
Üdv. Segítsègre lenne szüksègem egyúttal megosztanám a Yettel OtthonNet Pro tapasztalataimat a beüzemelése után pár nappal. A szolgáltatást neten megrendeltem majd a megrendelèst követően nemsokkal hívtak telefonon időpontegyeztetès miatt. Kb 1 hèt elteltèvel a megbeszélt időpontban meg is jelentek a szakemberek. Normálisak udvariasak segítőkèszek voltak. Helyileg a vasi megyeszèkhely egy olyan területèn aikerült ingatlan vásárolni ahol aemmilyen vezetèkes szolgáltatást nem lehet megrendelni mert fizikailag nem elérhető. Így maradt a mobilnetes megoldás. Eddig egy huawei 4G router üzemelt telekomos korlátlan nettel ami az alap otthoni igènyekre elèg volt kompromisszumokkal. Nèha mondjuk mèg cseng a fülem attól ahogy a gyerek felkiált a ház vègèben hogy "de miért laggolok?!?!" Az kb 50-60 mbit/s le ès 20-30 mbit/s feltöltèssel müxött. Azèrt èn szerettem volna ennèl többet így mivel 5G is van a háznál közel a torony is a Yettel felè hajlottam mert jónak tűnik ez a szolgáltatása ès a nak napig mobil eszközökön kb. 600-700mbit/s le ès 90-110mbit/s èrtèkeket mèrek.
A szakemberek az ujabb modemet hozták a tp-link nx510v tipust. Egèsz pofás darab 3 lan portal amiből az egyik egyben wan is. Srácnak mondtam h lenne ideális de azèrt ő is mèricskèlt egy nag tablettel a kezèben a speedtest oldal segítségével. Belerakta a sim kártyát bedugta a konnektorba lemèrte a wifin h mennyi az annyi a fenti 6-700as èrtèkek jöttek is. Mondom király. Az eszköz alapbeállitásait már rámbízták aláírás èa már mentek is. A wifije az eszköznek èppen elèg a házban de nagyobbacska otthonokat biztos nem fed le. Wifijèhez kapcsolódva hozza a szebb èrtèkekeket a tesztek során. Viszont!
Ehhez kèrnèk tanácsot. Pc-n több cat5e illetve a modemhez adott kábelel ès másik számítógépen sem tudok 250-300 mbit/s le és 50-60 mbit/s feltöltèsi sebessèget mèrni. Fogalmam sincs mit tegyek mindent kiprobáltam már a násik kábel másik gèp, windowos hálózati beállítások adapterek állítása ujratelepítèae, modem beállítások variálása meg ami a neten mèg ezzel kapcsolatos hogy lehet finomhangoln, de nem változik mintha le lenne korlátozva. Vagy a modem ezen rèsze nem jó? Vag nemtudom hogy lehetne elèrni h kábelen is jöjjön az az 5-6-700 mbit/s letöltèsi sebesség. Mert jelenleg jó ha a felèt elèrem. Egyèbkènt ez is kiszolgál de ha több van akkor használnám. A pingem játèkokban 40-45ms. Ez is jó. Szóval valami hálózati szaki adhatna tanácsot. Köszi. -
donjohnson
addikt
válasz Wiz4rdskull #100290 üzenetére
csinálj speedtest-et minimum 3 különböző tesztszerveren (jobb alul Change Server, kézzel be lehet írni a keresőjébe, ha nem ad ki valamit): https://www.speedtest.net/
Digi, Yettel, Giganet Budapest
nekem a Giganet Budapest szokott lenni ami a leggyorsabb mérési eredményt adja.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Katicza
tag
válasz #73820095 #100289 üzenetére
Nem vígasztal mert sokat vonatozom, napi szinten tapasztalom a gondot bajt azon a területen is. De lehetne említeni rengeteg dolgot ami bosszantja az embert. De mivel ez egy yetteles topic és itt szoktuk megvitatni, eszmét cserélni a szolgáltató dolgairól, így most ez lett a téma. Mellékesen a kétszeri telefonos és kétszeri személyes ügyintézésnek a végén abban maradtunk, hogy tegnap 17-ig keresnek a technikusok. Megsúgom nem kerestek, én hagytam még egy órát majd hatkor felhívtam ismét őket. Kb fél óra társalgás után megtalálta a munkalapom, ami szerencsére most nem volt törölve, sőt kapott egy sűrgős megjelölést de ennek ellenére mégsem kerestek. Valakivel társalgott az ügyintéző majd tíz perc zenehallgatás után közölte, hogy minden rendben lesz, ez már tuti meglesz, nincs és nem is lesz törölve, legyek türelemmel, fognak hívni. Mikor? Majd. Nem tudja de talán péntekig remélhetőleg keresnek. És akkor az még csak egy időpont egyeztetés lesz a tényleges beüzemelésről. Szép. Mondtam is az embernek, ezzel az erővel bevittem volna a boltba a technikát, lepapírozzuk és odaadja nekem, hazaviszem és használom. Erre azt mondta, hogy volt ilyen az elején. A belvárosban adtak ki így routereket pár hónapon keresztül aztán leállították, nem szállítanak a szalonokba már. De igaz a hír amit hónapokkal ezelőtt olvastam, hogy tényleg volt saját beüzemelés is.
-
Katicza
tag
Köszi a beszámolót. Kültéri rásegítést (ablakra vagy falra szerelhető cuccos) kaptál? Vagy elegendő volt a router? Nálam 17-én történt meg az első "kapavágás" a pro felé vezető rögös úton, talán hó végére meg is lesz
-
csaszi75
senior tag
Valami zavart érzek az űrben
Azt várod, hogy folymatosan legyen meg a több 100 Mbit/sec a speedtest-en?
Ha használod van most tényleges kifogásod? Nálam kb 25 eszköz folyamatosan megy egy 5G képes routerrel, de csak 4G lefedettségem van. 40-50 Mbit/sec, simán minden megy. Tv, tabletek, laptopok, klímák, mediapc, xbox.. stb.. minden megy szó nélkül. (1-5 ms-os játékkal nem játszunk )
A telepítő tabletje az feltételezhetően tudta a wifi6-ot, de ha neked nem tudják a jelnleg használt eszközeid a wifi6-ot, akkor változásra ne számíts nagyon..
Nem elég a szolgáltatói routert egy újra cserélni, a klienseknek is tudniuk kell az újabb szabványokat.. kell a cat6 kábel és a wifi6 képes kliensek. -
csaszi75
senior tag
válasz csernak75 #100295 üzenetére
Azt írja a mobil eszközökön jön a 600-700:
"Azèrt èn szerettem volna ennèl többet így mivel 5G is van a háznál közel a torony is a Yettel felè hajlottam mert jónak tűnik ez a szolgáltatása ès a nak napig mobil eszközökön kb. 600-700mbit/s le ès 90-110mbit/s èrtèkeket mèrek. "
Ez nem a wifi eszköze. Hanem a mobilok direktben tudnak ennyit mobilneten nála..
Szóval az esetek nagy százalékában nem elég jó a LAN kábel, nem elég árnyékolt, kontakt hibás.. stb.
Jó kábel, inkább cat6, wifi6 és még esetleg mesh hálózat. Ezek együttesen segítenek neki.
De mondjuk azt nem írta le a kérdést feltevő, hogy a gyerekek amikor LAGG-oglt nekik a cucc, akkor ők kábelen vagy wifi-n használták? Vagyis milyen a hálózat az egész házban? -
bopeti98
őstag
Van egy OtthonNet előfizetésem, amiről szeptemberben jár le a 2 év hűség (még akkor kötöttem, amikor nem ez az eszközbérlet volt, hanem 2 év hűséggel odaadtak örökbe egy routert).
Már nálunk is elérhető az OtthonNet Pro. A telefonos ügyfélszolgálat szerint simán át lehet váltani, és kötbért sem kell fizetni, de csak üzletben lehet elintézni. Az üzletbe azt mondták, hogy nem lehet átváltani, a 4G-set meg kell szüntetni, és meg kell rendelni a Pro-t, de mivel nem járt még le a hűség, a 4G-s routerre kapott hűségkedveményt vissza kell fizetni. Most ebben a dologban mi az igazság? Telefonon vagy az üzletben mondtak rossz infót? -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest