Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25980 üzenetére
Foresto jó bolha és kullancs ellen is. És a nyakörv is úgy működik, hogy oldódik ki belőle a hatóanyag, ami idővel eloszlik az egész testen. Én évek óta használom, azóta semmi nem volt rajtuk. A cseppel a legnagyobb bajom, hogy mindegyikre az van írva, hogy bolha ellen egy hónap, kullancs ellen két hét, ismételni viszont csak egy hónap után szabad. Innentől nekem értelmét veszti. Hosszútávon ráadásul sokkal drágább.
-
csp01
tag
Hosszútávon a foresto nyakörv éri meg a legjobban. Egy baj van vele: nagyon könnyen elhagyják (azért azt mondom, szerencsére, mert inkább nyíljon könnyen, mintsem bajt okozzon). Nekem ez annyiban nem probléma, hogy a nyomkövetőjüket erre rögzítem, így meg tudom találni.
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25875 üzenetére
Ügyes megoldás.
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25868 üzenetére
Vannak erre szakosodott cégek vagy saját készítés volt?
-
csp01
tag
válasz
Tsebacsi #25651 üzenetére
Nekem két éve van. Összeségében nagyon jó, hogy van, a feladatát ellátja. Lehetne kisebb. Az ügyfélszolgálat nem a legjobb, csak emailezni lehet, ami bosszantó, ha sürgős esetről van szó, viszont ha már foglalkoznak az üggyel, akkor rendesen csinálják. Az üzemidő közel nem annyi, mint amit ígérnek, főleg ennyi idő után (már naponta kell tölteni, de az a gyanúm, hogy ebben benne van valami turpisság, hogy váltsak újabb modellre). Neten nem sok felhasználói tapasztalatot találtam, igazából én is ezért kérdeznék itt. Ugyanis lassan eljön az idő, hogy cserélnem kéne. Nekem eddig a Cat 3 volt, aminek még cserélhető az akksija. Vannak csere akksiaim, így eddig egy pillanat volt feltenni a töltöttet. Sajnos az új modell már nem ilyen, így le kell venni a cicáról, aki így órákig nyomkövető nélkül van, így szerintem értelmetlenné válik a dolog. Még egy előfizetés kéne, hogy meg tudjam oldani úgy, mint eddig, ami már elég nagy luxus lenne.
-
csp01
tag
Tractive tulajdonosok vannak itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest