Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    Ha hisztizik a macska, nem kell neki enni adni mondjuk egy napig. Gondolj magadra, vagyis nemtom te milyen vagy, azt meg hiába mondom, hogy gondolj rám :DDD , nálam van olyan, amikor semmi kaja nem akar jó lenni, fintorgok mindenre, vhogy megcsömörlök = ez tuti hiszti. Nem eszek egy db-ig (és szó sincs róla, hogy éhenhalnék) és hopp, egyből megeszem utána a síma vajaskenyeret is, amikor előtte a sonkával megrakott változata se kellett. Macsnál sztem ugyanez, nem jó ötlet, ha mindig az van, amit ő akar, nyaffint egyet éskész. Nem kell óránkét kajával tömni. Enyém reggel és este kap, de 4-5 naponta ki kell ahgyni az estit, mert csak kering a kaja körül, hízeleg, néz rám és vinnyog.
    Mindig kap kis fél női markonyi tápot és ugyanannyi konzervet + kb 1.5 tenyérnyi tejet. Vizet nem hajlandó inni, csak a csapból pár cseppet, pedig cserélem neki.

    Amikor megyünk vhová és viszem a táskájában, közben ő nézelődik, mindig megemlítem neki, hogy nézd csak, ezek itt utcacicák, nem dögölhetnek szerető gazdi ágyán, kaja akkor van, ha fognak egeret, üldözik őket, megrugdosság, ezért nagyon vadok stb. Nagyon jó dolga van enyémnek, de nem hatja meg, néha szemtelen, pofátlan bunkó :(((
    Pofátlan pl amikor ugyanazt kapja, mint amit én eszek, elfordulok önteni magamnak inni, visszanézek és már benne van a tányéromban :W

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák