Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaChys
tag
Csak tippelni fogok, de melyik kimenettel kapcsoltad a monitorod hoz a gépet? Próbáltad esetleg több kábellel? A táp bekötésnél (nem ismerem ezt a HKC-t, de a ["tápos" ] topic szerint "nem ajánlott") próbáltad variálni a csatlakozásokat, hátha nem kap elég 'tápot' valami?
Jó megoldás lehet még ismerőssel összecuccolni, és a hagyományos alkatrész csere-bere módszerrel megkeresni a hibát. Esetleg vedd ki a Video kártyát, és próbáld meg az IGP-vel, hátha lesz kép. Ha semmi, akkor gyors hibakeresés és csere (ha rendelted akkor nyolc napon belül szó nélkül cserélniük kell, vagy akár vissza is fizetik az árát, ha valami nem tetszik)
Más ötletem most nincs.
[ Szerkesztve ]
-
StaChys
tag
válasz InterFox #498 üzenetére
Szerintem egy eléggé kiegyensúlyozatlan gépet sikerült összeállítanod. Az FX procihoz a 1333MHz-es RAM nem az igazi (jelentéktelen felárral kapsz 1866MHz-est ebben a méretben, szintén Corsair-t ). SSD-ből Samsung 830-as szériát nézd meg, ebben a méretben ~17 Ft. A házat és a benne lévő tápot szerintem felejtsd el, nem biztonságos. HA már elköltesz 150.000,- Ft-ot akkor ne a Codegen táp vigye a másvilágra, egyébként a 450 W elég lenne, de a Codegen-nek konkrétan a 12V-os ága talán ha
300-350W-ot(megnéztem, a google-s adatlapok szerint ~200W-ot) le tud adni akkor sokat mondok, ennek a VGA+CPU párosnak azért ennél egy stabilabb táp szükséges. Valamint egy jobban szellőző, jobban szerelhető ház is sokat dobna az összképen.
Nem tudom szeretnél-e tuningolni, mert akkor egy CPU hűtő sem ártana, de majd valaki nálam hozzáértőbb ad konkrét tanácsokat.A másik gépösszerakós [topicban] nagyobb az élet, szvsz kérdezd meg ott is, nem árt ha leírod mire szeretnéd használni (milyen programokat futattnál). Milyen felbontású monitorod van...
[ Szerkesztve ]
-
StaChys
tag
válasz #42308056 #493 üzenetére
Miért nem gondolkodsz a kisebb HDD helyett egy SSD-ben? Nagyon sokat dobna a sebességen. Valami 60-120 Gb-os (kerettől függően) jobb lenne neked.
pl: SAMSUNG 64GB SATA3 SSD 2,5" 17-18 e Ft körül van"Seagate 1000GB" és "Kingston HyperX 1600Mhz" ezek így nagyon tág fogalom. Ilyen név alatt van ezekből többféle (sebességben eltérő) típust lehet kapni, kicsit pontosítani kéne, hogy melyikre gondoltál.
Érdemes érdeklődni a [milyen_asztali_gepet_vegyek] topicban is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest