-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #102837 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket, ezeket is megnézem.
Egyébként a Sennheiser-ből a HD 559-es milyen? Mert annak szövet párnái vannak kép alapján. Tudásban/minőségben nagy a különbség az 569-hez képes?
Az a szerencse, hogy életbevágóan fontos, szóval ráérek nézelődni. Anno az 599-est nagyon dícsérték, de nem passzol a színe a többi kiegészítőhöz... Tudom, hatalmas problémák
Ba cy lus:
Inkább AC/DC-t hallgatnék rajta, mint Chopint . Bár néha-néha a komolyzene is befigyel.Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #102834 üzenetére
Ha nyitott a füles, az amúgy kifelé mennyire hangos? Tényleg kb. annyira hallatszik kifelé is a hang, mint amennyire "befelé"? Csak azért is kérdezem, mert ha ezzel lehet bővíteni a választékot, akkor az is jó lehet.
Valamennyire úgyis kihallatszik minden füles. De lehet ez sem zavaró. Mondjuk biztos halkabb, mintha hangfalon menne ugyanaz
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #102830 üzenetére
Ezt néztem én is, viszont több helyen láttam eladósorban kb. éves használat után málott párnákkal. Azért nem tetszett. De ha lehet hozzá szövet anyagot szerezni, akkor nagyon szimpatikus, mert akár headsetnek is lehet használni.
stellaz:
Köszönöm szépen. Nekem új ez a márka, megnézem ezt is.Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha már létezik ilyen topik.
Volt (van) egy Sennheiser HD435 típusú fejhallgatóm, amiben a fülpárna (annak is a belseje) megadta magát, és pótlása körülményes (jelenlegi kereséseim alapján). Elgondolkoztam, hogy akkor már nézhetnék valami újabbat is. Ebben kérném segítségetek, az alábbiak szerint:
- Elsődlegesen számítógéphez használnám (zene/film/játék), de nagyon ritkán megeshet, hogy a "nagy" erősítőhöz is csatlakoztatnám.
- A maximális összeg (így elsőre) 50-60.000 Ft, de ez azért rugalmas, mert ha minimális többlet összeggel sokkal jobbat lehet venni egy adott típusnál, akkor miért ne
- Mindenképp újban gondolkodnék.
- Circumaural legyen.
- Zárt kialakítású legyen.Ami még nekem fontos szempont, hogy a bőr anyagot kerülném. Inkább a szövet az, ami bejön. Nekem a Sennheiser-ek kifejezetten tetszenek, de annyira nem követem a "márkát", hogy meg tudjam mondani, melyik lenne a legjobb választás. A korábbi típusnál az kényelmes volt, hogy a fül körül nem volt "perem", így kényelmesen elvolt a fejemen.
Talán minden szempontot leírtam, ami fontos lehet.
Előre is köszönök minden hozzászólást!
-
P1eTr0
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #102379 üzenetére
Köszönöm szépen.
Esetleg a szivacsos vásárlás jó lehet. A zárt kialakítást sajnos annyira nem szeretem. Bár lehet már az sem rossz.
A belső szivacs valami spéci anyagból van? Gondoltam vágatok bele egy vékony darabot és kész
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet a kérdésemre, illetve a témában sem láttam megfelelő hozzászólást, szóval most itt vagyok
Van egy Sennheiser HD435 fülesem, amit hosszú "pihenő" után újra elővettem, felvettem. Sajnos éreztem, hogy valami nem okés, így utánajártam a dolgoknak. Sajnos a fülpárnából a szivacs (?) eltűnt (vagy inkább "összeállt"). A maradékot kivettem, így a szövet most üres.
Neten kerestem csere alkatrészt hozzá, de sajnos csak bőr kivitelüt találtam, azt pedig nem annyira szeretem. Mivel lehetne ezt a szivacsot pótolni? Vagy esetleg lehet ehhez a típushoz valahol pótalkatrészt kapni? Eddig nem találtam, de lehet nem vagyok elég ügyes...
Minden ötletet szívesen fogadok, mert amúgy szerettem ezt a fejhallgatót.
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla