-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz warcat #58819 üzenetére
Ez a fél éves csúszás akkor is durva, ha $200-ra is esett vissza az ár. Nem is utóbbival van gond igazából. Bodz-nak igaza van teljes mértékben, itthon is ki lehet fogni alig használt darabokat, hasonló összegért cserébe. Szerintem én is majd ezt fogom tenni...
Egyébként nem valószínű, hogy vámolják, mivel nagy valószínűséggel Írországban fogják legyártani őket (esetleg Németországban), és mivel mindkettő EU, nincs vám. Kicsi az esély, hogy legyártják, kiküldik az USA-ba, majd vissza az EU-ba... Úgyhogy, akit nem zavar, hogy fél évet benne áll a pénze (engem igen...), az rendelje meg, amíg még van belőle![ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
veterán
válasz warcat #58801 üzenetére
Engem is főként ez riasztott el tőle. Ok, hogy nem olcsó cucc, és nem ebből szállítja a Sennheiser a legtöbbet a piacra, de azért közel fél évet várni rá, pláne, hogy az összeget le is húzzák! 🙄 Hááát... Pedig rá voltam kattanva, de így nem játszik a dolog. Inkább teszek még félre, várok kicsit, aztán megveszem valahol teljes áron, esetleg használtan.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
-
niof
veterán
válasz warcat #55296 üzenetére
És erről lehet tudni valami bővebbet? Ismeri valaki? Mert ha jó vétel, harmadáron lehet megérné...
Haveromnak a nyitott van, az elég jó, csak az az én zenéimhez elég sovány mélyben. Hozzá vagyok szokva a HD25 f@sza feszes mélyeihez. Ha azt nem tudja, akkor lehet akármilyen, felejtős lesz. De mivel zárt...
Valaki bővebben erről a fejesről?
Köszke!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ShadowK
tag
válasz warcat #53545 üzenetére
Francia amazon siteról is 100 körül sikerült megrendeld? Most sehol se látom ilyen olcsón.
Én HD 518at tervezek most venni, az egyetlen dilemmám, hogy mivel 6.3->3.5mm átalakítóval kell használni, biztos befér ez a Samsung lapos TV hátuljába, nem lesz széles? Ugye a TV síkjával párhuzamosan kell bedugni egy befele süllyesztett részben minden csatlakozót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest