Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Warhammer 40.000
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Asylum - tölthető a demó
- Nintendo Switch 2
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
M@rdel #41502 üzenetére
Nekem nincs hianyom belole, az lehet nalam a ludas h a cd jatszo tobb magassal zenel es igy szamomra kiegyenlitetebb jobb a hangkep.Amugy meg a geprol hallgatva ilyen hip hop szeru szub hangokban bovelkedo zeneknel erzem csak ezt es egy kis levegosseget hianyolok belole de igy is nagyon jo csak ajanlani tudom ennyi penzert ajandek.
-
snecy20
nagyúr
válasz
M@rdel #39635 üzenetére
És érdemes volna lecserélni ehhez az Audigy2-t egy jobbféle fejhallgató-erősítős Asus Xonar-ra?
Hozzáteszem, soha semmi lényeges gondom nem volt az Audigy-vel, remekül szól mai napig, viszont az unofficial driverekkel állandóan mókolni kell, WinXP óta katasztrófa a driver-támogatás. -
atenza
senior tag
válasz
M@rdel #39095 üzenetére
Nekem Sony mdr-v55-öm van, nagyon szépen szól, és elég jól fogja a fejedet, lehet vele futni is, (masszív) viszont ebből adódóan nem tudod sok ideig egy huzamban használni mert elkezdi nyomni a füled 1-2 óra után és ahol forog oldalt a fül résznél a műanyag ott nyikorog kicsit néha amikor le meg felteszed.
Ezektől eltekintve korrekt cucc, media marktban próbálgattam hasonló árú füleseket és azok közül szerintem ez szólt a legjobban, beleértve a sennheisereket is, kb a 20ezres sennheiserrel van egy szinten.
h1mpi köszi
-
Bodz
nagyúr
válasz
M@rdel #36295 üzenetére
Mit szeretnél tudni?
Ami közös pl, hogy könnyen hajthatóak. Az M40X kisebb térrel bír, meg talán kényelmetlenebb is, bár utóbbi aztán végképp nagyon szubjektív dolog.
Hogy is mondjam, tudásban végülis egy szinten vannak kb, bár nekem valamiért jobban tetszik az X (friss még az élmény, nemrég hallottam). Bár lehet csak azért, mert a régi M40 borzalmas volt, aztán tudat alatt inkább ahhoz hasonlítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest