Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
qpad xl-t használok már úgy 4 éve, semmi baja. van mellé egy corepad originalom is, kicsit hangosabb ugyan de azis nagyon jól bírja. teflontalp az egérre szintén nem hülyeség
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
qpad XL-em még mindig nagyon jó, 3 éves
-
-Jackson-
őstag
megvan a qpad xl bruttó 8k pixelbe, és így elsőre finom még a szélének simulnia kell, de jólesz szerintem Bővebben: link
-
-Jackson-
őstag
jah, énlennék az... felülete a két corepadnak teljesen egyforma, az a jobbfelületes dolog a cshu-n volt, és baromság. egyébként corepad teflonja jobban csúszik mint az icemat-é, de icemat felzabálná gyorsan. icemat-corepad közül szvsz corepad a jobb
-
-
-Jackson-
őstag
-
-Jackson-
őstag
kétoldalas ragasztószalagra gondoltam, nem valami kétkomponensűre azért jutott eszembe, mert talán az jobban fentmarad. szinte mintha csak jobb ragasztós felületet kapna a teflon, erre gondoltam. jövhéten nekem is venni kell teflont, mert jobban kopik, mint a logitechen (gondolom mert kisebb felületen érintkezik, ugyanakkor nagyobb darab kell rá, mert mások a talpai)
-
-Jackson-
őstag
510-et nemis kell lecserélni, felesleges
mennyi a teflon, és mekkora adag?
hogy raktad fel rá? nekem is kicsit leválik, de sztem ha jóval nagyobbat raksz rá, akkor csak jó lesz... mx500-at nem takarítottam meg, mielőtt felraktam, vadiúj razerről is leválik a széleinél kicsit, de ott meg púposak a talpak, nem sima felületű, szóval igazából nemgond. ha néha kicsit lejön, félrehúzódok egy sarokba (csében, nem otthon ), és a körmömmel rásimítom, ennyi
sőt, mostjut eszembe, lehet kétoldalas ragasztó megoldaná, mert nekem úgytűnik, hogy ennek a szalagnak nemtúl jó a ragasztója, viszont nagyon jól csúszik. (próbáltam icemat-teflont is, de ez jobb, még icemat-en is)الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
válasz -Jackson- #48 üzenetére
megnéztem.
razer diamondback-nek (vipernek is) gyárilag ugyanilyen fehér teflon a talpa, de nem csúszik úgy, mint a padhoz adott skatezzel. és mint mondtam, nemszeretném az egér talpát koptatni, inkább cserélem a szalagot. ráadásul razerhez nincsen a hyperglide-nak (az egyik talpa egy 3cm-es ''kifli''). corepad teflonszalagja nálam két hónapig bírta, lehet bírta volna tovább is, de lecseréltem az egeretالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
aham, megtaláltam. biztos nem rossz, de én maradok a gyári cuccnál. esetleg a kolofolnál meglehet nézni, ott vannak ilyen teflonos cuccok Bővebben: link csak ki kell próbálni, hogy mennyire csúszik (mondom, az üvegszálas teflonszalagnál jobb a gyárija, kipróbáltam)
-
-Jackson-
őstag
grat
nemfogsz csalódni benne, az tuti. ha elfogy a skatez, célszerű a gyártó honlapjáról rendelni (50cm 9EUR+kb 10EUR a posta). más padokhoz is kb ennyire jön ki a teflonszalag (8-900+fa/10cm), de ilyen tipust nem láttam egyiknél sem (icemat-é üvegszálas, kevésbé csúszós ezen a padon, kipróbáltam. steelpadokhoz meg valami sárgás, vagy barnás színű van, nemtom pontosan, hogy mennyiben más az. ehhez szürke jár).
szólj, ha megérkezett
[Szerkesztve]الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
válasz L|zsidoboz #32 üzenetére
ára #13-ban
pestről rendeltem énis, kecskemét mellé 2k volt a postaköltségالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
válasz L|zsidoboz #25 üzenetére
mondjuk azt énis megnézném
de akkorsem pótolja a corepad bevont felületét és simaságát nekemالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
látható-érezhető
125-ről 500-ra emelve már négyszeres a jelek érzékelése.
azthiszem Kamikaze Boci volt, aki jólérthetően elmagyarázta: megrántod az egeredet 1m/sec-cel, 125hz-en(8ms) 8milliméterenként veszi a port az adást, 500-on meg 2 milliméterenként. most ugyanez, ha pl tunkolsz csében, és jobbra-balra rángatod és varrod oda a falhoz a ct-tالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
válasz L|zsidoboz #21 üzenetére
gyorsabb voltál
sztem meg műanyag padok nemtúl frankók a kopás miatt.. sk padja is tulképp egy steelpad s&s vagy s&k talán, csak sk logóval én úgytudomالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
-Jackson-
őstag
hát 510 állítólag nemmindig bírja az 500hz-t se (csak 450-et).
nekem mx500-al ment az 1000hz-is, most razer diamondback-em van, azzal is műxik.
de ki kell próbálni (neked szigorúan az 500hz-t max!)
Bővebben: link
olvasd el figyelmesen, és mehet az eksön
-
-Jackson-
őstag
ha méretre elég, akkor corepad, bár icemat 2 is csak picivel nagyobb. eltörhet mindkettő, elvégre üvegből vannak viccet félretéve edzett üveg is nehezen törik a biztonsági mégkevésbé gondolom, és az tompa szilánkokra törik (lásd szélvédő), ráadásul a bevonata sztem egybentartja. ezek 5mm vastagok, szal ha nem kalapáccsal esel neki, nemfog eltörni
a teflonszalagja kopik gyorsabban icemat-nak, az üveg nem mert az nagyon kemény anyag...
a corepadomat bő 2 hónapja használom, és számomra nem létezik jobb pad (pedig én még 2500-al drágábban vettem ), és használtam előtte icemat-et is. vicc az egészben, hogy egy egyemberes cég csinálja hollandiában, 50cm szalag hozzá 10EUR+postaköltség (simán kiszállítják ide is), míg a másikhoz 10cm egy ezres, de pesten lehet olyasmi teflont venni egy cégtől Bővebben: link talán olcsóbbért
-
-Jackson-
őstag
szvsz üveg pad (Corepad vagy Icemat 2.0) mert:
műanyag padok könnyen elkopnak, ha sokat gamelsz, és mondjuk kicsi a sens-ed (sokat rángatod rajta az egeret)
fém padok hidegek (ízületeknek nem tesz jót), és állítólag hangosak is (serceg)
az üveg is hideg, de kevésbé, mint a fém
Icemat is serceg egy kicsit, és kopog ha emelgeted az egeret, Corepadon ezt bevonattal oldották meg, így az csendesebb
Icemat-hoz üvegszálas teflon van, ez viszonylag gyorsan kopik a savmaratott, minimálisan, de érdes üvegen. Corepadhoz ''kotonszerű'' teflon való, és lényegesen tovább marad csúszós (tegnap teszteltem pont, uncsitesómnak icemat, nekem corepad van, elvittem hozzá az enyémet, és az ''tapadósabb'' volt egy kicsit)
Icemat ------- 20*25cm 9.875,-
Icemat 2 ---- 25*30cm 12.375,-
Corepad ----- 22*28cm 8.625,-
Icemat savmaratott, edzett üveg
Corepad speckóbevonatos (asszem műanyag fólia van rásütve), biztonsági üveg
ár/értékben sztem egyértelmű, de Icemat is nagyon jó kis pad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest