Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
senior tag
-
Balinov
titán
Sracok,sracok, nem vitat akartam a presettel inditani, a helyen kezelve megvan a jogosultsaga, de inkabb a Shift+ White/Black kerdest nezzetek meg
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
energomatt
senior tag
-
törölt tag
Tegnap szerettem volna telepiteni a 6os lightroom probaverziojat. Meg lehet azt valahogy úgy oldani hogy a creative cloud nekem ne telepuljon? Nem kell nekem az ide hogy foglalja a helyet és ki tudja milyen műveleteket hajtson végre a háttérben. Én csak egy sima LR6 standalone verziót szeretnék. Ha bevalna 1 hónap után megvenném de én nem akarok elofizeteses dolgokat sem account-ot sem egyéb baromságokat. Mi a legeslegegyszerubb megoldás erre a helyzetre szerintetek?
-
Balinov
titán
válasz #31757056 #3504 üzenetére
amit innet le lehet elvileg tolteni az nem jo.
LInket talan Magdie adta par honapja, de kiprobalni nem sikerult a ceges laposon
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
válasz Balinov #3505 üzenetére
En ezt szedtem le, nemi trukkozes utan engedi a hozzaferest a file-hoz, de vegul ez is a CC-t rakja fel...
Regebben egy par honapja volt egy standalone verziohoz is link az Adobe honlapjan a jobb also sarokban jol elrejtve, de az is eltunt mar. En meg kozben vettem egy nikon d7200-at, amit az 5-os lightroom-om nem tamogat igy most muszaj fejlesztenem valahogy 6-ra...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz scarabaeus #3507 üzenetére
Barmit csinalok mindig a CC-hez akar eljuttani innen is...
-
*Ropi*
félisten
válasz #31757056 #3504 üzenetére
A látszat ellenére elvileg itt a standalone verziót tudod letölteni.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
törölt tag
válasz scarabaeus #3510 üzenetére
Azt nem tudom, mert szerettem volna kiprobalni mielott kifizetem, de a probaverziok mindegyike CC lesz. Nem akarnam vakon megvenni mert lehet hogy bug-os vagy fagy a gepemen, ismerve az adobe szokasait ezekre sajna eleg nagy az esely.
Ropi miutan az alatt a link alatt is egy crativecloud-setup.exe nevu file toltodik le a gepre eloszor, igy a latszat nagyon is az
-
törölt tag
Azert nem, mert a torrent oldal ahova regisztralva vagyok ott mindossze egy db 6.0 van, meg egy darab 6.2 de mindketto csak mac-re. A tobbi windows-os pedig mind feltort CC, azt meg inkabb nem akarom, torvenytisztelo engedelmes allampolgar vagyok, ezert nem szeretnek illegalis programokat telepiteni a gepemre, es nem szeretnek szoftverhamisitas aldozatava sem valni
-
general
addikt
hát ennyit nem ér nekem...:-) de elhiszem.
viszont csak van egy olyan bugom, amit nem értek, és rohadt idegesítő, hogy ha nyomok egy F-et full screenre teszi a fotót, de nem lesz éles, konkrétan eléletlenedik kicsit!! ha belenagyítok, minden oké, majd visszazoom alapba, és megint eléletlenedik.. teljes homály, hogy ez mi (szó szerint..)
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
aaaahh, most jövök rá, mekkora marha voltam, elnézést kérek mindenkitől! :-D
nem a Lightroomben homályos a fullscreen, hanem a Bridge-ben!! viszont ez is para, hogy mitől lehet. 1-2 hete lehet a dolog, mert régebben nem volt ilyen gond, tud erre esetleg valaki megoldást? (nem ismerem még annyira a Bridge-et, mostanában kezdtem használni, és nagyon jó, mert most most már gyors, sokrétű, informatív - és főleg színhelyes)
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Hogy áll mostanság a lightroom? Lehet már rétegekkel dolgozni az új verzióban? (nekem egy őskövület 2.2 van, az még nem tud rétegeket...)Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Fandango
veterán
válasz Alabástrom #3528 üzenetére
Az újak sem, és szerintem nem is lesz ilyen benne. Akinek rétegek kellenek annak ott a PS.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Alabástrom #3530 üzenetére
Akkor használj GIMP-et.
-
copass
veterán
eddig is voltak, csak máshogy hívják őket és elég korlátozottak a lehetőségek!
spot removal, redeye,graduated filter,adjusment brush."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
energomatt
senior tag
válasz Alabástrom #3532 üzenetére
Az azóta történt jelentős fejlesztések alapján látható, hogy nem csak azok hiányoztak. Max 16 korrekciós réteget lehet alkalmazni egy képen (ha jól emlékszem) és a feladatok jelentős része ezekkel jól megoldható, és ritkán kellhet PS.
-
Balinov
titán
válasz Alabástrom #3530 üzenetére
elofizeteses rendszerben havi 8-10€-ert van jogtiszta, mindig frissulo LR CC (aka 6x most) ill PS CC-d. gpu gyorsitas is mar eleg jo, szoval nem kell egy veset eladni mar egy ps licenszert ,mint regen
-
Fandango
veterán
válasz Alabástrom #3537 üzenetére
Tudod szabályozni utólag.
-
Alabástrom
senior tag
válasz Fandango #3538 üzenetére
Köszi.
És valahogyan több képből "kvázi-rétegmaszkolni"? Olyasmire gondolok, hogy pl egyszerre két képet csinálok (mondjuk a háttérben az eget néhány fényértékel alulexponálom a témához képest), és az egyik képről az eget,a másikról minden mást használok?
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
copass
veterán
válasz Alabástrom #3539 üzenetére
nem tudsz tartalmat módosítani/hozzáadni LR-el.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
energomatt
senior tag
válasz Alabástrom #3539 üzenetére
Erre van az újabb verziókban a beépített HDR funkció.
-
general
addikt
válasz Alabástrom #3540 üzenetére
Akkor torrentezd le, hát most mit mondjunk neked, mit szeretnél?
Egyaltalan nem drága ahhoz képest, amit nyújt a LR + PS.
És nem 100ezer, hanem kb 48 ezer egy évre.[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
A "book" modulban vannak rétegek: trükkösen lehet dolgozni velük, meg nincs rétegmaszkolás és ilyen finomságok, mint PS-ben - csak mazochistáknak ajánlott, vagy ha nagyon nincs más.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
madgie
titán
Az normális, hogy 3-4 másodperceket késik a spot removal tool? Agyhugykövet kaptam tőle, mire ilyen tempóban kiretusáltam a csillaghúzós képeken a repcsiket. Mac Mininél a hardverre fogtam az ilyesmit, de most azért az i7-5775C-n ennek pöcc-röff mennie kéne. Most a programkód a hibás, a VGA driver (intel ), vagy a win10?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok, 6.4-nel mi a legegyszerubb, bolondbiztos modszer a katalogus (preview,smart preview cache,stb) athelyezesere egy masik mappaba? A katalogus maga 370MiB, de a preview cache az 12GiB, mig a Smart preview-ek 7GiB.Backups almappakkal 32GiB-nel jarok, amibol gyalulni szeretnek.
Az elkepzeles az az, hogy athelyezni a fo katalogust X mappabol Y mappaba, backupok nelkul, aztan arrol egy masik mappaba backupolni, esetleg azt valami cloud-ba vagy NAS-ra szinkronizalni.
Ki mit tanacsol?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest