Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
ponti_ak #11504 üzenetére
korrekt az ember, de nem tudom, mire mész ezzel az 5e. Ft-os ratyival. a cx300-ra is igaz, hogy "határozottan nem rossz", de ott rohad a fiókban, mert hál' Istennek már előrébb tartunk.
mikor legutóbb leütöttem egy Clipet Vaterán, mondta a csóka, hogy van hozzá egy plusz füldugó. direkt megkértem, hogy csak a lejátszót meg a kábelt küldje, utóbbit is csak azért, mert paktikusan rövid. erre mégis elküldött minden szart, dobhattam ki a kukába.
a gyári füldugókkal előrébb lettél volna valamivel, mert a NC az egyik olyan feature, aminek a magas ár köszönhető, de az sem szól úgy, hogy az Atrio helyett megérje használni (utóbbi hangzása is csak azóta zárt, amióta vili azt mondta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- Politika
- Villanyszerelés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- ThinkPad P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest