Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maszti
tag
Aszta, csak este mentem el kimenőre és sokáig aludtam! Bahh.... Tényleg felpörgött a topic! Szegény M6
De engem sikerült lebeszélni!
Várom megjöjjön a pénzem és rászánom magam! Nekem a lényeg, hogy ne egy baromi nagy jooszág legyen a zsebemben, min.4gb kapacitás (mivel én elég sok műfajt szeretek, és hangulatomtol függ, hogy éppen mit hallgatnék- ezért mindenből legyen elég fenn), sokáig birja az akksija, persze ez beépitett legyen(ne holmi AAA-s kaki megoldás), egyszerü menü és baszott jo hangzás,ami baszott hangos hangzáshoz vezet
És a keret ugyebár 50k körül mozog! Lehet használt is, ha van még rá gari!
Igen töprengek ezen a HT-10esen, na meg ugye az U3-on! Bár az U3 nem nagyon jön be design-ra! Olyan régimódi IRiver-es! Ilyen dobozban volt még anno 4éve 128mb-os iriver-em!
Mindegy,ha azt mondjátok, hogy cool, akkor még lehet esélyes!
De még 1-2nap, szoval akármi lehet...
Mennyiért adnád a px200at? Vélemény rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - OFF topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest