-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Az a File -> Mappák tömörítése opció, ami ezt elvégzi.
Én erre egy kis kiegészítőt is használok (Xpunge), ami kitesz egy gombot, és csak arra nyomok (be lehet állítani, hogy az összes mappát, az összes postafiókon egyszerre tömörítse/tisztítsa).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz Ablakos #8695 üzenetére
Írja a blog linken, hogy már most elérhető béta az oldalon. Gondolom, hogy a következő már ez lesz.
"Thunderbird 102 Availability?
We think you’re going to love this release and can’t wait for you to try it!
Interested in experiencing Thunderbird 102 early? It should be available in our Beta channel by the end of May 2022 (to download the beta, visit Thunderbird.net and scroll to the bottom of the page). We encourage you to try it! We’ve entered “feature freeze” for version 102, and are focusing on polishing it up now. That means your Beta experience should be quite stable.
For everyone who’s enjoying the Stable version, you can expect it by the end of June 2022."[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
7 új feature, ami a Thunderbird 102-be érkezik majd
A Thunderbird e-mail klienst fejlesztő csapat egy blogbejegyzésben számolt be 7 új funkcióról, ami a 102-es kiadásba érkezik majd:
- The New Address Book
- The Spaces Toolbar
- Link Preview Cards
- Account Setup Hub
- Import/Export Wizard
- Matrix Chat Support
- Message Header RedesignHa csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz Winner_hun #8635 üzenetére
Nálam is ez volt, és szintén POP3-at használok. Rákerestem, és meglett a megoldás a mozilla oldalán (Chosen solution)
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Amikor törlök egy üzenetet Shift+Del kombinációval (teljes törlés), akkor rákérdez, hogy tényleg törli-e. Itt van olyan opció, amit ki lehet pipálni, hogy többé ne kérdezzen. Sajnos véletlenül ezt bepipáltam, de szeretném visszavonni, hogy mindig kérdezzen. Hol van erre lehetőség? Én nem találtam.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz Don.Corleone #8432 üzenetére
Az outlook telepítve van? Mert csak úgy tudja importálni a Thunderbird.
-
Sonja
nagyúr
válasz Don.Corleone #8430 üzenetére
Elméletileg működnie kellene az importálásnak. Esetleg meg lehet próbálni külön programmal átalakítani a .pst file-t MBOX-ra ezzel a programmal.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz Monngoose #8361 üzenetére
1. Jobb gomb az adott postafiókon, majd Beállítások (vagy Szerkesztés menű - > Postafiók beállításai). Utána Kiszolgáló beállításai, itt van, hogy Új üzenetek ellenőrzése ... percenként.
2. Shift+F5, máshogy nem lehet, csak az almenűvel.Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz LiteCross91 #8259 üzenetére
Én is használom, bár 99% csak spam. Viszont én átirányítottam a gmail címemre a leveleket, így nincs vele gondom.
-
Sonja
nagyúr
Miután kipróbáltam a 3.0.1-es változatot és töröltem (inkább visszatértem a 2.0.0.23-ra), a 2-es változatban megjelent egy Intelligens mappák mappa a Global alatt. Ellenben sehogy nem tudom eltávolítani. Van valakinek ötlete, hogy mégis hogyan lehetne? Kézzel eltávolítottam azt a mappát, amire mutatott a profillal együtt, de akkor is megmaradt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest