Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Firefoxot nem használsz?
A Bővebben: link topicban erről is van egy-két kérdésem, hárha tudsz mondani valamit. A 62. hozzászólás.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
Igen, a filterekre gondolok. Hát ha nem lehet, akkor nem lehet. Mindenesetre a szokásos MS-baromságok és hibák ellenére el kell ismernem, hogy az OE szűrőkezelése *sokkal* rugalmasabb és sokoldalúbb.
Most jutott eszembe még egy kérdés: Meg lehet adni a Thunderbirdnek valahol, hol tárolja a leveleimet?
Én sehol nem láttam ilyen opciót. Az OE-ben meg lehet adni és én ezt kis is használom, mert a leveleket nem a rendszermeghajtón tárolom. Így ha bármi miatt felteszek egy korábbi rendszermentést, akkor még megmaradnak a leveleim. Bár a Win2k óta nem volt még rendszer-összeomlásom, de ilyen esetben is védve van a levelezésem.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest