-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7479 üzenetére
Ez roppant érdekes. Sosem tartottam sokra a Freemail-t, de hogy ennyire keverjenek... Délután direkt kipróbáltam a Freemail-es smtp-vel, és elment a levél, tehát jelen pillanatban tutira van smtp szolgáltatásuk.
A UPC-s postafiókot be tudod állítani? Ha az működik, akkor utána ezt már kézzel (varázsló nélkül) is könnyedén beállíthatod, egyszerűen csak betallózod a már korábban létrehozott UPC-s SMTP kiszolgálót a Freemail-es postafiók Levélküldő kiszolgálójánál.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7474 üzenetére
Eszembe jutott már mi lesz nálad a gond. Semmi köze a Freemail-hez, a UPC alapból blokkolja az idegen SMTP kiszolgálókat. Itt belépve pipáld ki az SMTP levélküldést, és mennie kell a Freemail-es SMTP-n keresztül is.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7474 üzenetére
Thunderbirdöt nagyon régóta használok, Freemailt meg nagyon régóta nem Ezért nem voltam képben smtp ügyben. Amikor utoljára használtam, akkor még ment, aztán tudom, hogy megszűnt, de ezek szerint ismét van.
Milyen Windows/böngésző alól nézed? Nem XP véletlen? Vagy valami elavult verziójú böngésző? Mert akkor lehet, hogy valami régebbi felületet látsz, ott meg talán mások a beállítások.
Viszont ha a bejövő levelek lejönnek, akkor a pop3 működik, tehát ez a funkció is aktív, vagy csak szimplán hazudik a Freemail, és ez csak a kimenő levelekre van hatással.
[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7472 üzenetére
Pedig van. Szerintem Te valami más, régebbi felületet nézel. A beállítások-Levelezés menüpont alatt, ha lejjebb görgetsz, akkor ott van a lap alján.
[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7470 üzenetére
Kicsit módosítom a korábbi hsz.-em. Rákerestem a beállításokra, és úgy tűnik ismét van smtp a Freemailnél is. Igazából itt van minden leírva: link.
Tehát: felülre az e-mail címhez mehet a Freemail, és a hozzá tartozó jelszó. A bejövő rész jó, esetleg hitelesítésnél válaszd ki kézzel a normál jelszót. Kimenő részhez akkor mehet az smtp.freemail.hu, a port jó (587), SSL: STARTTLS.
Felhasználónév a bejövőnél és a kimenőnél is jó.
Kipróbáltam egy rég nem használt fiókommal, így garantáltan mennie kell. Viszont akkor az eredeti beállításod jó volt.
De ha gondolod az e-mail cím/jelszó részhez írd a freemailest, a többi rész majdnem jó, csak a végén a kimenő felhasználónévnél a UPC-t írd be. Úgy is mennie kell.
-
Tamy
senior tag
válasz kuyarashi #7463 üzenetére
Tudtommal a freemailnek nincs smtp szolgáltatása (valamikor régen mintha lett volna), használd a upc címét: smtp.upcmail.hu, port: 587, kapcsolat biztonsága: Nincs, user/pass ami a Upc-s fiókodhoz van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest