Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Hosszú hosszú évek óta a FireFox-ot használom böngészésre, de most kezdek vele besokallni …..
Februárban már írtam (#65289), hogy ha a FF kezdőoldalának beállított index.hu oldalon lévő cikkek címének bármelyikére kattintok, akkor nem nyílnak meg a cikkek és ezt a hibaüzenetet kapom.
Februárban sikerült ezt a hibát megszüntetni, de a jelekből ítélve csak ideglenesen, mert ma újra jelentkezett a hiba, azaz ismét nem tudom megnyitni a cikkeket ….Magát a hibát a Beállítások---Adatvédelem és biztonság---Sütik és oldaladatok -nál a Sütik és oldaladatok törlése a FireFox bezárásakor bejelölésével, majd a FF újraindításával szüntettem meg (egy-két újraindítást követően kivettem a pipát a jelölőnégyzetből).
Kérdésem az lenne, hogy végérvényesen hogy lehetne ezt a hibát megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest