Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
FF 54es verzió, keresés a téma, mikor url sávba írok, és enter, utána átírányít a google keresőbe. A google.com-al kezdi az url-t, de le van tiltva cégnél. A google.hu megy, ez kéne. Próbáltam már jó pár dolgot (keyword.url, keyword addon), de sehogy se találom, hogy ez google.hu-val kezdje az url-t. Valaki tud erre megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz
bambano #51033 üzenetére
Stylish CSS-hez, Tempermonkey vagy Greasemonkey JS mókoláshoz.
@(#51010) kispx
"Az fb alá nem lehet elég jó gépet venni. "
Konkrétan i7, meg egy középkategóriás VGA friss driverrel. Hát komolyan próbálkozom már mióta (hw gyorsítás ki-be, finomgörgetés ki-be, addonok), de sehogy sem az igazi. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Két amatőr kérdésem lenne és kérem, hogy ezeket nézzétek el nekem.
Az első kérdésem; egy korábbi, régen nem használt Firefox Sync fiókomból elvesztek a mentések.
Annyiban nem gond, hogy anno exportáltam HTML-be, viszont ebből a mentésből nem szeretnék mindent visszaállítani, hanem csupán a könyvjelzőket. Erre van mód?Másik kérdésem:
Egy másik Firefox böngészőről származó könyvjelzőket elektronikus levélben elküldve megőriztem, és a postafiókból linkek formájában egyenként megnyithatóak.
Létezik olyan metódus, hogy ezeket valahogyan be tudjam illeszteni a jelenlegi böngészőmbe, avagy csak egyenkénti weblapos megnyitással és egyenkénti elmentéssel lehetséges?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz
Matthewus #51032 üzenetére
Például ezen az oldalon feltesz alulra egy ugrabugráló vackot, amiben más posztokat meg cikkeket ajánlgat.
belenéztem az oldal forrásába, és ez van benne (közepéből sok szemét törölve):
<script type="text/javascript">
var xpromo_active = true;
var xPromo = {
data : [{"type":"index","id":4232100,"title":"Nagyot bukott a vil\u00e1gbajnok fogathajt\u00f3, L\u00e1z\u00e1r Zolt\u00e1n","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/sport\/2017\/07\/02\/nagyot_bukott_a_vilagbajnok_fogathajto_lazar_zoltan\/","content_type":"cikk","image_url":"","blog_url":null,"blog_name":null},{"type":"index","id":4232094,"title":"\u00d6t aut\u00f3 karambolozott az M7-esen","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/belfold\/2017{"type":"index","id":4231968,"title":"M\u00e9g mindig sokan doh\u00e1nyoznak a n\u0151i v\u00e1logatottb\u00f3l","date":"2017-07-02","content_url":"http:\/\/index.hu\/sport\/kezilabda\/2017\/07\/02\/rasmussen_egy_eve_erkezett_a_noi_kezisekhez\/","content_type":"cikk","image_url":"http:\/\/kep.index.hu\/1\/0\/1770\/17701\/177012\/17701236_1070616_5f53372d54a1fde89fdf961ca129103a_wm.jpg","blog_url":null,"blog_name":null}],
follow_button : '<div class="dashboard-ribbon-post-container follow-button">'
+ '<span class="follow-label">Ha tetszett,<br>kövesd a blogot!</span>'
+ '<span class="btn-pass bloghu" data-feed-id="feed://bloghu/blog/thedigitalstories"></span>'
+ '</div>'
};
</script>azon agyalok, hogy ha az xpromo_active változót átírnám false-re, akkor nem kapnám az arcomba az ajánlót.
-
bambano
titán
üdv
van módszer arra, hogy felülírjak egy változót vagy kódrészletet firefoxban?
vagy csinálni kell hozzá tartalomszűrő proxyt?a blog.hu-n felkerült alulra ez az ajánló szemétdomb. ezt szeretném kitakarítani.
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Eltűnt a helyesírás ellenőrző, hogyan tudom visszaállítani? Configban nem turkáltam, illetve nem ezzel kapcsolatban. Valahol a sima és az ESR verziók közötti váltásban kavarodott el. Hogy tudom visszatenni?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Matthewus #51013 üzenetére
Nálam is uBlock Origin van, de a linkelt oldalon pattognak fel rendesen ablakok, üresen is, meg tartalommal is.
Találtam egy popup teszter oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van vmi megoldás arra, hogy ha a New Tab-re nyomok, akkor ne a leggyakrabban használt oldalak jelenjenek meg, hanem a Bookmark Tolbar-on lévő oldalak csempés kinézetben, de legalább 45-50 db?
Szeretném leváltani a Bookmark Toolbart vmi másra, ha megoldható egyszerűen és nem redundáns tárolásról beszélünk.Megoldottam, about:config-ban lehet változtatni a csempék számát, az is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Intel vga-m van (HD2500 az i5-3470-hez). Ki milyen driverrel tolja?
Akár privátban is jöhet, a statisztikát meg felteszem ide.Mert nekem Firefox ablak böngészés közben néha hajlamos feketére váltani az összes megnyitott lapon ezzel: Video_Driver_G6M92_WN32_10.18.10.4425_A18_01
ja és ezzel is:
Video_Driver_TJP5J_WN32_10.18.10.4176_A17Következő driverrel már sokkal jobb a helyzet, mert nem az egész képernyő sötétül el görgetés közben hanem csak egy része (legutóbb PH fórumon is) és a dolog visszafordítható további görgetéssel, legrosszabb esetben pedig F5-tel, azaz frissítéssel.
Video_Driver_TPC76_WN_9.17.10.3517_A15Amit nem tettem még fel, mert "A15" (csak így röviden) majdnem jónak tűnt egy darabig: Video_Driver_3WRFM_WN_9.17.10.3040_A12
Video_Driver_95FKW_WN_9.17.10.2867_A10Firefox v54.0.1 | W7 32bit | Dell Optiplex 7010 | HD 2500 vga
A problémám ismert a mozilla oldalán van thread: [link]
Az utolsó kommentben a javaslat:
10.18.10.3308 (2013-09-16) - nekem nem jó.
A Dell alaplapja (?) csak Dell drivert enged feltenni és már felsoroltam mind az 5-öt.
Különben sem találok ilyen régi letölthető drivert.Az oprendszer frissen telepítve és gondolom tiszta is.
Nem annyira próbáltam más böngészőt, mert a linkelt mozilla thread alapján gyanús, hogy más böngészőt ez nem érint.
Ha lehet, nem akarok élni a threaden olvasható disable protected mode in the Flash plugin és disable hardware acceleration in the Flash plugin lehetőségekkel.Bónusz: a képen bekeretezett rész internet explorerből van. Firefoxban fogalmam sem volt, hogy ott négyzetek vannak:
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
mekker
őstag
-
JanekOne
csendes tag
Sziasztok!
Be tudom úgy zárni, alkalomszerűen, a FF-t hogy ha újra megnyitom, azokkal a megnyitott lapokkal jöjjön fel, amikkel bezártam?
Köszi! -
-
kispx
addikt
Az fb alá nem lehet elég jó gépet venni.
Szerk.:
mekker-nek ment a válasz.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz
netpeti98 #51006 üzenetére
Egy-két oldalon, mint pl. onlinefilmek.
(#51007) mekker: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
/* 2203: disable [popup window] scripts hiding or disabling the following ***/
user_pref("dom.disable_window_flip", true); // window z-order
user_pref("dom.disable_window_move_resize", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.close", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.minimizable", true);
user_pref("dom.disable_window_open_feature.personalbar", true); //bookmarks toolbar
user_pref("dom.disable_window_open_feature.titlebar", true);
user_pref("dom.disable_window_status_change", true);
user_pref("dom.allow_scripts_to_close_windows", false);Ezt találtam neked, about:config-ban az idézőjelek közti kulcsokat állítsd át a megadottak szerint
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
arra van megoldás, hogy egy időben egyszerre csak egy firefox futhat?
Az a probléma, hogy a felugró ablakok elleni védelem sem véd tökéletesen. Van hogy új firefox-ban nyílik meg a felugró reklám. És se a beépített védelem, se az AD block plus felugró abalakok elleni védelem, se a ghostery nem véd ellene.
Köszi!
-
raider21
aktív tag
Sziasztok.
Adott a FF 54.0.1 böngésző, és két számítógép. GoodSpeed iránymutatása alapján a több folyamatú ablakok engedélyezése, a kiegészítők kompatibilitása alapján procedúra megtörtént. Mindkét gépen
azonos és kompatibilis kiegészítők vannak telepítve.Az egyik gépen az eredmény: Több folyamatú ablakok 1/1 (Alapértelmezésben engedélyezve)
Míg a másik gépen: Több folyamatú ablakok 0/1 (Akadálymentesítési eszközök letiltották)
Kérdésem, hogy miként tudnám a második gépen is aktiválni a több folyamatú ablakok funkciót. És ha tudjátok a választ, akkor egy eléggé részletes iránymutatást kérnék, mert a gépházon belüli FF állítgatásokban totál kezdő vagyok.
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #51001 üzenetére
Köszi a tippet. Lehet, hogy az kavar be? Körülbelül 1 hónapja van bekapcsolva. Az is tud ilyet csinálni?
Úgy tűnik, hogy a többségéért a Sync volt a hibás. Ezt vajon hogy csinálhatja? Amióta szinkronizálok ezek a kiegészítők már rég fenn voltak. Viszont a black thapestry addon (megjelenés) most is eltűnt. Ismét feltettem most marad.
A Sync csak nálam csinál ilyeneket?
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Időről-időre "belaggol" a scrollozás Facebookon. Erre valami megoldás? Több éve csinálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- F1 24 Pc Akció!!
- Unknown 9 Awakening és Monster Hunter Wild és Assassins Creed Shadows
- Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea dobozos PC játék kiegészítő
- UTOLSÓ 4 DARAB Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos OS - BONTATLAN ÚJ
- Inkulinati, Ghostrunner 2, egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest