Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Geresics #77406 üzenetére
Nagyon jól leírják miért érdemesebb a 2T ha már üzemórás motorokba gondolkodik a leendő tulaj.
Én annyit fűznék hozzá hogy, itt azon múlik nagyon sok milyen az áttételezés, egy nagyon röviddel jóval hamarabb kell cserélni az alkatrészeket.
Ez azért van mert sokkal többet megy magas fordulaton, felső tartományban, ha jól beállítja magának az áttételezést, ami kellően hosszú sokkal tovább fog tartani a motor élettartalma mivel közel sem lesz annyit magas fordulaton.
A 250/300 cm3 motorok pedig mindent megoldanak középtartományban, igazából a felső tartomány már csak szakavatott kezekbe való, hobbi szinten kimotorozhatatlan és legtöbbünknek kezelhetetlen.
Anno én SM-nél 14:40 használtam, ezzel 170 környékén ment, ami jó volt benne hogy 110-120-nál sem pörgött még annyira, ezt utazóba simán tudta.
120 fölött nyitott csak a power teljesen, ezért nem fogyasztott sokat.
Terepen, 13:48 ha jól emlékszem, ezzel kb 135 volt a vége, és terepen sem kellett ha nem akartál hogy magas fordulaton menjen mert mindenhol volt bőven erő, elég hosszú áttétel enduróhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest