Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
bacus #142642 üzenetére
Azért még így is gáz ami megy nálunk közlekedés közben. Jól írták a fentebb linkelt cikkben, kb. minden nap látni olyat, aki úgy megy ahogy akar és nem úgy, ahogy szabályos és a forgalommal ritmusos.
Ma jöttem vissza BP-re, M3 bevezetőn előtt dugó, messziről látszott hol állnak/kell megállnunk, erre a paraszt még 5 sávváltással beelőzőtt vagy 10 kocsit index nélküli duda kombóva.
Ugyanez valamelyik du/este felé, kemény Fordos fene tudja utcában jobbra balra szalomozva 80-al előzte a sort, majd index nélkül lekanyarodott kicsit arrébb elég kemény sebességgel.
Olyan 6 éve van meg a B jogsim, idén év elején költöztem fel a fővárosba. Nem tudom milyen volt régen, de azalatt a 2-3 kör alatt amíg elkocsikáztam a költözős cuccokkal, elég kényelmetlenül éreztem magam vezetés közben. Egyszerűen túl sok az autó, brutisan sokan nem tudnak vezetni, indexet nem használják, dudálnak mint a marha már a sárgánál is, zöldnél már habzik a szájuk hiába egy másodperc sem telt még el, betolják a kocsi orrát ha befér ha nem, ha nem fékezel meg te vagy a béna mert belemész. Parkolást meg hagyjuk, leírni nem tudnám mennyi érdekességet láttam azóta.
Őszintén megmondom kicsival még elmegy, de motorral nem mernék csúcsidőben bennt karikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honda topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje