Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
posztoltam xda topicban mindkét észrevételt.
-
nagyúr
válasz Heimdallr75 #6792 üzenetére
Én kajak félek ezektől a kínai akkuktól(persze tudom, hogy ma már mindent ott gyártanak de nem mindegy, hogy hivatalos vagy valami utángyártott alkatrész), pár éve volt egy baleset, hogy egy motorola teló beszélgetés közben felrobbant, komolyabb baja nem lett a srácnak de a Motorola asszem kivizsgálta és nem hivatalosan támogatott akkut használt. Ezt az akkut ajánlja a Motorola? Áldását adta rá vagy gondoltak egyet a kis kínaiak és csináltak párat?
Mert amúgy vennék egyet én is.
(#6783) szabof1: nekem is csak fagyott egyet mikor pakoltam vissza rá a progikat, ugyanúgy root explorerben mint múlt csütörtökön, úgy látszik minden update után kötelezőnek érez egy fagyást, de amúgy azóta hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tex
senior tag
Feltettem az Rc1.5-t, de Barnacle-val ezzel is csak ad-hoc megosztást tudok csinálni amit az S7 Slim nem lát. Valaki tudna esetleg olyan appot vagy beállítást ahol nem csak ad-doc megosztást lehetne csinálni? Olyan jó lenne mint a gyári a 2.2 CEE-n, de azt nem tenném csak ezért vissza.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #6805 üzenetére
najó visszavontam, amúgyis app bug szagú volt
beluudj:
az én tapasztalatom is hasonlóak, kivéve akksi idő, az még nem derült ki. -
csicsaaa
tag
válasz zsirfecske #6807 üzenetére
Call voice quality-t sem lehet állítani sehol CM7-ben, vagy legalábbis nem válaszoltak ezen kérdésemre hogy hol van eme beállítási lehetőség!
Ezt is lehetne jelezni XDA-n!Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Heimdallr75
őstag
-
natë
nagyúr
Visszatérő probléma nálam minden CM7 kiadásnál a DSPmanager fc beérkező hívásnál. Találkozott valaki ilyennel?
-
zsirfecske
addikt
válasz Heimdallr75 #6810 üzenetére
jááj, pedig amúgy tökjó a stock dialler. akkor ezért (is) használtok külön appot.
-
Edge
veterán
-
Slukkica
őstag
Válalkozó kedvű Defy-sek criminal jóvoltából egy miui.us alapokra épülő magyar ROM kipróbálható!
MIUI.us_jordan_1.9.2_Hun_Deo_ZipA_Signed.zip
Várjuk a tapasztalatokat és visszajelzéseket!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
balewi
aktív tag
Köszi, én hiányoltam.
más: a lezárt képernyő melletti "home" gomb megnyomásakor csak felvillan a hátsó led, nem marad bekapcsolva a zseblámpa. Pár verzióval ezelőtt (nem emlékszem melyiknél) még működött. Ha az alappal van a gond, akkor jelezd légyszi az illetékeseknek.
Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve a Wiui rom-al, igaz minden második kiadás kicsit jobban eszi az akkut nálam (kalibráció mindig megvolt), bár gondolom ez az alap Miui miatt lehet.
Köszi a munkádat.X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
chab7
addikt
válasz #99499520 #6806 üzenetére
Jó a helyzetjelentés, bár én azon kevesek közé tartozom akiknek minden ilyen jól ment az eleje óta (júli vége) minden nightly-ban.
(Kivéve a quadrant mert 1 gigán vagyok, az így csak 2400-2500)Kicsit mondjuk tegnap megijedtem, hogy pont az RC verzióval lesznek bajaim, mert belassult meg jobban ette az akkut, de csak valami beragadhatott mert restart után ma már minden jó
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Hovi
aktív tag
Lassan két hónapos a Defy-m, s ma megvolt az első csont fagyi. CM7 v1 van fent már régóta, s semmi bajom nincs vele. Pedig gyüstölöm rendesen. (navi, e-mail, sok telefon, skype, viber, waze) Mostanság a Google Maps is ment-menegetett... Néha be beállt, ilyenkor cache ürítés és ment tovább. De ma csontra fagyott, csak az aksi ki-be segített. Aztán meg is ilyesztett, mert amikor a pint kérte, 2x újraindult, de nem a motorola logóval, hanem a CM7 logóval kezdett. Aztán harmadszorra már jó lett.
Amiért igazából írok, hogy számomra (nem vagyok nagy kísérletezgető, jól be van lakva a rendszer) érdemes-e felrakni a 1.5-ös CM7-et? Kérdezném a szakiktól akik napi szinten heggesztik ezen romokat. Amiért engem ismét lázba hozott egy új rom, az a Maps, nekem napi szinten szükségem lenne rá, de gondolom ez nem nagyon változik.
Költői kérdés: csak a Defy-t nem szereti a gugli maps??? -
Halo
senior tag
köszönöm!
egyelőre örülök, hogy a cl4-es 16 gb-os kártya jól teszi a dolgát. A WIUI marad - egy újabb RC, "végleges?" RC viszont... lehet meghozza a váltáshoz a kedvem.
Egyébiránt a MIUI-sok ahogy olvasgatom, sokat szednek ki a CM-ből, így ha egy-két verzióval (héttel) később is, de megjelennek azok a dolgok ebben a ROM-ban is.
Nesze neked globalizáció, szóval a végén majdhogynem mindegy, ki melyik romot fogja használniDe addig közben melózok ezerrel, meg alszok, meg melóban filmet nézek - hát nem tele rakta öcsém pl. a SAW 1-7-tel...is...
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
MurdR
veterán
üdvözletem-
na a problémám a következő lenne.
(megjegyzem egy csöppet lamma avgyok)
szorgosan elolvastam az első hszt, próbáltam visszakeresgélni, de nem találtam megoldást a problémámra ami a köv.:Adott egy motorola Defy
Tegnap frissítettem Froyora, rootolva lett, és 1000re felhúztam a procit. na ezzel nem is lenne gond, használtam, minden oké volt. Most egy fél órája elkezdett belassulgatni, gondoltam ujraindítom. Piros motorola logo felvillan, android logo felvillan, és innen nem csinál semmit, csak folyamatosan fénylik a kis android felirat, jelezvén, hogy tölt. No ilyen problémám még nem volt vele, és nem tudom hogy mit csináljak, pánikba vagyok esve, mert nem tudnak elérni, nem tudok hívni se senkit, és láma is vagyok ehez az egészhez.
akksit ki be tettem, az sem segített. nincsen mentett sbf fileom meg semmi...Ahh.. sírógörcs van rajtam...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
kérlek segítsetek, mert meg vagyok halva az én kis Defym nélkül
-
natë
nagyúr
Fölment a Defymre : [ROM]MS2Ginger 2.3.4 (05.09.2011) 720p record, panorama, blur
Hátvalamikib.....nagyonjó...wooow. Tapasztalatok később.
-
chab7
addikt
Ez alapján próbáld meg feltenni a 2.2 Froyot újra.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
MurdR
veterán
na végülis a bootmenüben sikerült egy resetet nyomnom, és az orvosolta a problémát. nem volt itt semmi nehéz, csak olyan pánikba estem, mint amikor általános iskolában betörtem egy ablakot.. köszönöm a segítséget mindenkinek
-
kezdő laikus
csendes tag
CM7 rc1.5 tapasztalatok (2.2CEE-ről váltottam)
- C10-es kártya hibamentesen működik (megváltás ez nekem)
- a "stock" email kliens kezeli a nem gmailes címeket (2..2-vel cselló nem ment, csak a K9-cel)
- stabil, egy fagyás sem volt
- akksi hosszabb ideig bírja
- gtalk tudja a hanghívást :-)Én használom a "felébresztést hangerő fel" beállítást, de ez nem okoz problémát beszélgetés közben a hangerőállításnál. Nem telepítgettem agyon, élvezem, hogy nem kell minden nyűg miatt külön progikat használni.
-
-
nagyúr
válasz kezdő laikus #6840 üzenetére
- akksi hosszabb ideig bírja
Ez biztos? Én úgy érzem még legjobb esetben is azonos de inkább a 2.2 teljesít jobban.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MurdR
veterán
Üdv ismét mindenkinek
Az szerintetek elképzelhető, hogy a CPU húzás miatt lassul esetleg a telefonom, mert nem tetszene neki az 1ghz? (igen, olvastam hogy a Texas Instrumments 1ghzre találta ki ezt a procit..) az az igazság, hogy amióta felraktam a froyot, nem érzem elég stabilnak a telómat. akadozgat néha rajta még az opera mini is. igaz, most visszaraktam az iGO-mat, az nem akadt, pedig az is zabálja a rendszert.
Eddig azt szerettem a Defyben, hogy olyan kis stabil az egész.. most meg mindez tova szállt a 2.2 után..
Ti mivel véditek le magatokat, ROMcsere elött? olvastam backupról, azt ha megcsinálom akkor mindent vissza tudok állítani? tehát MurdR bácsi csinál egy sbf filet amit felrak a memkarira akkor bootmenüből ezt tudja telepíteni?
na persze azt is megértem ha most legalább ketten azt mondjátok, hogy olvasgassak még mert lamma vagyok...
-
MurdR
veterán
Jah és még egy olyan kérdésem, hogy estlegesen audiotuning létezik-e, mert nagyon halk a headsettem
-
zedok
őstag
Hey
Factory reset megvolt telepítés előtt után?
1ghz-el nem hiszem h probléma lenne Nem panaszkodtak még itt rá, ha jól rémlik. De javítsanak ki a szakik
Szerk:Illetve ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
first stepsÉS ha még információéhesebb lettél:
underwasser - second stepsVolt újraindítva a készüléked azóta?
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Aktív témák
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs