Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz #71562240 #35640 üzenetére
Ebben nem lehet vita,mindenki higgyen a fülének,én is azt teszem. Emiatt tartom marhaságnak a cikket. Ha ugyanazzal a fülessel ugyanazt a zenét ugyanolyan hangerőn hallgatod (kíváncsi voltam,megtettem),akkor rájöhetsz,hogy nem basszustöbbletről,hanem tisztább mély hangokról van szó,ráadásul semmilyen hangerőkülönbség nem észlelhető.
Ezzel szemben részletesebb a hang,szélesebb a sztereo színpad. A részletesség a legfülbetűnőbb,olyan apróságok is hallatszanak,amelyek addig nem. Nem tudom mennyire és hogyan nyúl bele a hangba,de az tény,hogy a beépített hangszínszabályozókkal hallható súgás ennél nem jelentkezik,ami pl. a dsp manager esetében elég durva.Mindent egybevetve mégis azt kell mondanom,hogy csak az használja,aki hallja is a különbséget,aki nem ,annak úgyis mindegy. A visszajelzések alapján egyébként nem egyértelmű,hogy rossz. Nagy kérdés,hogy cikk írója miben van éppen érdekelve
A divat pedig nem mindig rossz - én a romcseréket tartom divatnak -,de attól még lehet,hogy sokaknak nagyonis fontos és jó
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest