Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz 4Grider #6235 üzenetére
Miért vagy ennyire bántó velem? Már nem az első alkalom, hogy egy normális, udvarias módon feltett kérdésemre ilyen hevesen reagálsz. Eddig nem reagáltam rá, de most már valóban bánt.
Nyilván én éjjel-nappal a wifis, routeres beállításokkal foglalkozom, szakértő vagyok a nyelvezetben, azonnal tudok mindent, amit elolvastam. De ha esetleg mégsem, akkor a Te javaslatodra érkeztem ebbe a topikba, és tettem fel itt a kérdésem.
Majd letöltöttem a manuált innen, és átolvastam az APN-es részeket. Mivel itthon más routerem van, nem találtam olyan beállítást a Network alatt, hogy 3G/4G. És mivel ott, ahol majd a routert fogom használni, nem lesz még internet, ezért vettem a bátorságot és feltettem egy forumban (!) a kérdést - hogy a nálam jártasabbak, okosabbak, tapasztaltabbak esetleg tudnak majd segíteni. Van, aki nagy morgolódás árán megtette. Hálás köszönetem!
Nem éppen erről szól egy forum? Kérdezünk, segítünk másoknak. Nem mindenki olyan szakember, hogy egy manuálból azonnal kiolvassa, hogy mit is kéne tenni. Ennyi erővel jogászok sem kellennek, ott van a jogtár, olvad el, értsd meg.
Éppen azért szeretek erre a forumra jönni, ha műszaki területen akad problémám, mert - többnyire... - segítőkész válaszokat kapok, és végül megoldódik a probléma.
És elképzelhető, hogy egy forumban lesz még kérdésem - előre is elnézésedet kérem, ha problémát okozna.....
Ha nem tudsz, nem akarsz segíteni, szíved joga. De kérlek szépen, hogy akkor hagyd figyelmen kívül a kérdésemet. Más talán majd jobban ráér, türelmesebb, és segíteni fog. Ha nem, akkor így jártam, de legalább nem kellett volna ezt a monológot megírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest