Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citizen05
tag
válasz [KgP].Robot #63456 üzenetére
Hello!
IT Services
300 perc lebeszélhetőség,7ft/ perc ,40 sms ingyen, flottán belül ingyenes beszélgetés, 5GB net,
számhordozás. Te kötöd meg a szerződést a Yettel üzletben. 1 év hűség. 3469 ft. -
citizen05
tag
Én még április végén megszünő yetteles flottából simán át tudtam menni.az IT Services- be.
3 nap alatt megoldódott. -
-
citizen05
tag
Hello.
Én még április végén igényeltem egyet,akkor tájban kezdődött ez a flotta
megszünéses mizéria. Én akkor még yettelesként át tudtam menni hozzájuk ,minden gond nélkül. Csak 12 hónap hűségnyilatkozatot kértek.
Az ügyintézést korrekt volt. 3 nap alatt
elsőbbségi levéllel érkezett az engedélyt. S azt is mondták ,hogyha gond lenne a yettelnél akkor hívjam őket nyugodtan és majd Ő / kapcsolattartó/beszél velük.
De amikor beszéltem a hölggyel már akkor közölte,hogy nem akarnak egy nagy létszámú flottát. Lehet,hogy a
KÜF változásával kapcsolatosan sokan
keresnek más alternatívát és így az
IT Services is sok embernek a látókörébe kerül. S lehet,hogy már ők is szűrnek ,hogy kit vesznek fel.
Persze ez csak az én véleményem. -
citizen05
tag
Csatlakozom az előttem lévő hozzászóláshoz. Az IT Services cég
kapcsolattartója rendkívül segítőkész,türelnes ,kedves hölgy!
Bátran keresd meg őket. -
citizen05
tag
Ezt nem tudom lehet,hogy csak bepróbálkoztak hátha sikerül alapon.
Mondtam az ügyintézőnek,hogy csak olyan publikus csonagot ajánljon ami azt tudja mint az enyém. S főleg ebben az árban. Olyat nem tud mondta.
Erre azt válaszoltam,hogy akkor maradok itt és majd kiderül ,hogy mi lesz ha letelik a hűségidőm.
Azt mondják a pletykák ,hogy az új arab tulajdonos minél hamarabb szeretne minnél több bevételt ezért is estek neki a flottáknak ahol magánszémélyek is lehetnek tagok -
citizen05
tag
-
citizen05
tag
Sziasztok.
Engem ma talált meg a Yetteles ügyintéző. Én ez év tavaszán mentem.az IT Services- hez . Ha jól emlékszem 11 hónapi hűségidővel.
Az ügyintéző próbált rábeszélni publikus csomagra de mondtam,hogy megvárom amíg le nem telik a hűségidőm. A flottakezelő azt mondta,hogy dec. 31.- ig van érvényes szerződésük.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
citizen05
tag
Beszéltem velük eléggé hosszan.
Úgy rémlik,hogy másodperc alapúak. De ez nem biztos.
Engem annyira nem foglalkoztat mert a mostani csomagomban 1700 ft. lebeszélgetőségem van s abból is maradt kb.1070 3 nappal a havi zárás előtt.Sok emberrel már tudok neten keresztül is beszélni ha szükséges. -
citizen05
tag
Szerintem hívd fel őket.
Nagyon segítőkészek és rugalmasak.
Én nem a KÜF- ről de szintén Yetteles flottától tudtam átmenni.
Csak az volt a fontos,hogy ne legyen élő hűségnyilatkozatom.
Bár nem tudom,hogy most mennyien próbálnak átkerülni hozzájuk.
Én még kb. április közepén kaptam befogadó nyilatkozatot tőlük .
De egy próbát szerintem mindenképpen megér! -
citizen05
tag
válasz snooze #58768 üzenetére
Hello.
Ha minden igaz akkor én 4 nap múlva már az leszek .
Egy állítólagos megszűnés után kerestem meg őket. Yetis flottából tudtam menni hozzájuk. Ügyfélszolgálaton meg tudtam kötni a szerződést kb. április közepén.
S forduló napon válik élessé az előfizetésem 12 hónap hűségidővel.
A Yettel appja már jelzi,hogy nagyobb lesz az internet csomagom a mostaninál. Ezért egyszeri fizetési kötelezetségem lesz. -
citizen05
tag
válasz sasNAXO #57886 üzenetére
Sziasztok.
Én is kaptam attól a bizonyos A..... kft.- től tegnap egy sms.-t aznapi dátummal,hogy megszűnik a flottám.Előtte kb.2 héttel felhívtak ugyanezzel.
Most én kerestem őket és rákérdeztem,hogy honnan tudják a nevemet és a számomat?
Azt mondták,hogy ők a flottakezelők és ezért tudják az adataimat. Amikor mondtam,hogy jártam a yettelnél pár napjja /csak nem mondtam meg,hogy azért mert átmentem közben egy itt ajánlott másik flottába/ és ott nem közölték a flotta megszűnését. Akkor most,hogy van ez kérdésemre az mondták,hogy a mai naptól esedékes a megszűnés. Abban maradtunk hogyha majd a yettel küld kb.1 héten belül üzenetet majd akkor lépni fogok.
Szóval érdekes egy cég .
Lehet ,hogy az sem véletlen ,hogy ma meg kaptam egy sms-t
amiben volt egy yettelesnek tünő webhely címe amiben azt kérték,hogy a lefedettségi lehetőségekkel mennyire vagyok elégedett ? Válaszoljak szánjak rá 1-2 percet. Persze nem nyitottam meg mert az ördög nem alszik.[ Szerkesztve ]
-
citizen05
tag
válasz kavalkád #57770 üzenetére
Köszi a válaszodat és a tippet.
Már beszéltem a befogadó flottával és a Yettelnél is voltam . Azt mondták ,hogy vihetem a számomat és.mehetek a másik flottába.
Csak én applikációból diktálok gázt villanyt és vízóra állást. S nekem egyszerűbb mint telefonon bediktálni./ van amelyiknél az óraállást fényképpel
kell igazolnom./
S mivel ez határidőhöz kötött ezt leakarom tudni s utána váltanék.
De a másik flottától is megkaptam a szükséges papírokat. Így már csak az ügyintézés vár csak rám. Csak nem tudom mennyi az átfutási idő . -
citizen05
tag
válasz kavalkád #57758 üzenetére
Szia !
Szeretném megkérdezni,hogy előtte is yetteles voltál e? Esetlegleg másik flottából mentél át?
Csak azért kérdezem mert én is beszéltem velük és nagyon szimpatikusnak tűntek.
Szeretnék csatlakozni hozzájuk csak nem tudom,hogy mennyi az átállás ha yettelből megyek szintén yettelbe mert egy másik megszűnőben lévő flottából mennék hozzájuk.
Válaszodat előre is köszönöm. -
citizen05
tag
Bocs csak egy megjegyzésem lenne nem a szőrszálhasogatás miatt írom.
Az IT Services honlapján a Tarifa 3.-nak 7 ft
a Tarifa 4.-nek meg 7,6 a perc díja.
az itteni táblázat szerint 8 és 8,7 ft. ír. -
citizen05
tag
Sziasztok.
Én ma voltam a szolgáltatónál ott azt mondták,hogy amíg a Yettel nem hív fel,hogy megszűnt az előfizetésem ,addig nincsen semmi. Utána általában van 30.napom eldönteni,hogy hogyan tovább. -
citizen05
tag
Sziasztok !
Úgy néz ki,hogy megszűnik a mostani flottám.
Az itteni táblázatból az IT Service ajánlata tűnik a legszimpatikusabbnak.
Szeretném megkérdezni,hogy valaki áll e szerződésben ezzel a céggel?
Illetve mik a tapasztalatai? Mennyire megbízhatóak és milyen szolgáltatásuk minősége?
Válaszokat előre is köszönöm. -
citizen05
tag
válasz axioma #57561 üzenetére
Szia !
Bocs ,hogy zavarlak engem kedden hívott fel az általad említett Ai....co kft ügyintézője.
Ugyanezzel,hogy megszűnik a flottám és ajánlanak helyette egy másik lehetőséget .
Utána néztem a Yettelnél és tényleg inaktív az előfizetésem és a kapcsolattartó nem elérhető. Így valószínű ,hogy egy másikat kell keresnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest