Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peteris
csendes tag
A már sokat idézett és január végén frissített táblázat IQPRO-ra vonatkozó egyes részei továbbra sem világosak számomra. Ott azt látni, hogy adatkártya előfizetés havidíja 1575 Ft benne foglalt 4GB adattal. Ha ezt kevésnek tartom, akkor extra net díjat fizetek a táblázat szerint, például további 4GB esetén 1402 Ft-ot. Tehát összesen 8GB-ot kapok 2977 Ft-ért, ha egy percet sem telefonálok.
Minden más forrásból (különösen a hozzászólók által idézett iqpro levelekből) eddig az jött le nekem itt a fórumban, hogy nem így van, mert nincs havidíj és azokat az összegeket kell csak fizetni, amelyek az extra net díjak oszlopban szerepelnek. Remélem, hogy ez a tényleges helyzet. Ha igen, akkor a táblázatot jó lenne javítani.
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #35090 üzenetére
Ezt én nem tudom, annyi van ha jól tudom hogy min mennyiség van aminek meg kell lenni darabszámra
És kétévente van újratárgyalva, jövőre lesz esedékes nem tudom hogy akkor mi fog változni szerintem a nett lesz emelve vagy korlátlanra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
Ne kezdjük el a külföldi csomagokat ide berakni, mert semmi értelme, nincs összehasonlítási alap.
Maradjunk a topik témájánál, ami a hazai flotta kínálat. Köszönöm!Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
AstraCDX
senior tag
Igen .
Itt egy példa is, én ilyent használok a taljánoknál Wind 10GB internet 10 Euro .
Magyarban meg 2490Ft-ot fizetek havi 3GB-ért .
Szégyenletes !
Üdv.
Astra
-
feco70
senior tag
Nekem is van elfogadható voda, 2900 ért 250 perc bárhova, voda ingyen, 3gb net.
-
bul07
nagyúr
Telekomnak vannak jó flottái csak ép zártak
Mint nálunk az önkormányzat flottája(elég kis falu 1000fő körül)
2160Ft korlátlan hívás és sms bármilyen hálózatba és 1GB nett[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Egon
nagyúr
válasz cs.david94 #35087 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy nálunk kartelleznek a szolgáltatók. Csak egyre jobban lóg ki a lóláb.
Ha végre teljesen liberalizálják majd a piacot, remélem éhen hal az összes hazai banda, élén a T-vel."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
kurtuzov
senior tag
Talán ezzel biztosítják, hogy magánszemély és tényleg privát használatra fizessen elő.
Pár további részlet angolul (nekem is jobb így)
10GB package without commitment -
Unlimited MMS at 0 € / month
Presentation of the number at 0 € / month
Web: 10 GB debit adjusted beyond 0 € / month
Visual voicemail (compatible from Android 4.1, iPhone 4S, Windows Phone 8.1) at 0 € / month
2 GB from Europe and overseas territories at 0 € / month
Calls, SMS, MMS in EU / DOM counted from the flat rate to 0 € / month
Unlimited calls 24/7 at 0 € / month
Double Call Option at 0 € / month
4G Web Option at 0 € / month
Answering machine consultation at 0 € / month
Unlimited SMS at 0 € / month
statement 10 digits at 0 € / monthAhogy megnéztem az oldalukat ebben most annyi az akció, hogy alap esetben a korlátlan csomagjuk net nélkül €9.
Ennyi off remélem belefér - legyen egy kis összehasonlítási alapunk, merre is tarthatnak a hazai ajánlatok.
-
bul07
nagyúr
válasz MADcat #35067 üzenetére
fb már csak ilyen, fb nem az észlények gyülekező helye
Ha egy cégnek nincs rendes honlapja csak fb általában hagyom a fenébe
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kurtuzov
senior tag
Auchan Telecom Fro-ban €7 korlátlan hívás, SMS és 10 GB net
Remélem megpróbálkoznak vele itt is. -
KTU
addikt
+1
Az idióta, idióta marad.
Menjen máshova, sokszoros idő, munka, energia, idegi ráfordítást igényel.
Ezt a többi ügyféltől veszi el.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kippedli
tag
Sziasztok Eurofranchise flottáról hallott már valaki?
-
neilyoif
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az Auchan ezüst csomagjaról vagy esetleg erről: [link] GT/B-t néztem. Jól sejtem, hogy ez is Telenoros?
Itt is az én nevemen van a kártya ugye?Köszönöm előre is.
-
Thusor
őstag
Nekem is volt ilyen. Routerben volt használva csak az adatmegosztó kártya és néha néha 1-2 nemzetközi SMS befigyelt a kártyán pedig én nem küldtem semmit róla. Szerettem volna szolgáltatónál tiltatni az sms küldést de nem lehet. EQ flottában azt mondta Péter, hogy a routerben üssem ki a szolgáltatói üzenőközpont telefonszámát. Ezt megtettem, azóta nincs egyelőre nemzetközi SMS számlázva.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
BSOD
senior tag
válasz MADcat #35067 üzenetére
Ez igy ebben a formaban nem igaz. Nem er ugyanannyit a penze. Egy idiotaval olykor 10-20* annyit kell foglakozni, mint egy normalis ugyfellel. Innentol kezdve veszteseges. Nekem is van sajnos dolgom dementorokkal...
A hangnem az valoban problemas viszont.Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
Zeki
nagyúr
válasz MADcat #35064 üzenetére
Néha jogosan megy tele az ember hócipője, mert a szellemileg toprongyok osztódással szaporodnak.
Azért a van fecebookom, de nincs emailem, elég durva agymosás következménye lehet a júzerektől..---
a 6Ft.hu az a frondeo flotta. És tutira nincs marketingesük. Ahogy másnak se.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz kulturg #35062 üzenetére
Természetesen van flotta, ahol nem kell a számodat átíratnod. Az összefoglalóban szerepel az is, hogy melyiknél kell, és melyiknél nem. Az átírósak jellemzően olcsóbbak, mert a szolgáltató nem feléd kell elszámoljon.
Egy szám pedig semmit nem jelent. Én vállalkozó voltam 20 éven keresztül, nem okozott gondot egy számváltás. Senki nem jegyez meg fejben számokat, ha váltasz, max. a címjegyzékben kell átírni egy adatot. -
4Grider
nagyúr
válasz kulturg #35059 üzenetére
Csak úgy tudod ezekbe a flottákba bevinni, ha előtte lemondasz a számodról a flotta javára. Ez csak azért lehet gáz, mert amikor a flotta bedől, akkor nem tudod a számod kimenekíteni (hiszen a flottakezelő elérhetetlenné válik, a szolgáltató meg nem engedi ki a számot addig, amíg ki nem fizeted a flotta összes tartozását).
Anyagiasabb flottakezelő meg alapból pénzt kérhet a korábbi számodért akkor, amikor ki akarod hozni a flottából. Kvázi zsarolhat...[ Szerkesztve ]
-
kulturg
tag
Hello, a táblázatban azt látom, hogy pl. az iQpro-nál az előfizetés a cég nevén van. Számhordozásnál ugye egyeznie kell a mostani és jövőbeli szolgáltató adatoknak (itt az egyén adatainak). Ennek alapján számot nem tudok vinni az iQpro-hoz és elhozni sem onnan? Vki vitt-hozott már számot oda?
-
Norby86
őstag
Köszönöm a választ nektek! Akkor írok nekik majd hogy kérek egy ilyen adat kártyát tőlük.
-Norbi-
-
kano
nagyúr
válasz Norby86 #35054 üzenetére
Nem lehet hívni. 5xx Ft körül van a megosztó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Norby86
őstag
Nem tudjátok véletlenül hogy EQ flottánál ha külön adatkártyát igénylek annak mennyi a díja? Meg ugye az adatkártya arról szól hogy van egy kártyám amin van egy telefonszám, de azt a telefonszámot hívni nem lehet? Mert nekem az lenne a lényeg hogy azon hívni ne lehessen csak internetezni. Hívásra már van nekem náluk jelenleg is előfizetésem.
-Norbi-
-
LámaZ
addikt
Az iQprónál nincs megosztókártya.
(ez csak egy bújtatott kérdés :-) )Legyen minden jó!
-
BSOD
senior tag
Alapvetően elégedett vagyok velük és áldom őket, hogy nem a 10/0.5-ös szutyok inviteles adsl-t kell még évtizedekig használnom. Nekem ez egy megváltás volt a gyötrelmeim alól. A megosztókártya nem létkérdés, de előfordul, hogy jó lenne.
Azt egy picit nehezen veszi be a gyomrom, hogy elb@sznak valamit és nem törik magukat, hogy rendbe tegyék. Nálam legalábbis az lenne az első...Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
BSOD
senior tag
EQ. 17 januártól a modemben a főkártya minden probléma nélkül. Nyáron igényeltem a megosztót hozzá.
Először kaptam még egy főkártyát helyette (dupla főkártya havidíjat fizettem), egy kis huzavona után sikerült letiltatni és kaptam helyette egy másik "megosztót", ami azóta sem megy.[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
BSOD
senior tag
válasz TeChNoRby #35039 üzenetére
Nekem nyár óta nem sikerült a megosztót aktiválni (ill. két hónapig volt egy "megosztó" kártyám, amiért főkártya díjat számoltak, majd tiltottak és egy hónapnyit jóváírtak a túlszámlázásból). Nem tudom hány levélen és telefonon vagyok túl, eredménytelenül. Igyekszem türelmesen, kulturáltan kommunikálni. (Remélem nem szakad el a cérna.) Fogalmam nincs mit csináljak, hogy aktiválják végre.
Hibáztak is, ami nekem pénzbe került. Nem borogattam asztalokat miatta és mégsem törik magukat, hogy rendbe tegyék a dolgot.Szerencsére többnyire wifi közelben vagyok...
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
kano
nagyúr
válasz TeChNoRby #35039 üzenetére
Ez az egyetlen rossz van EQ-nál.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
4Grider
nagyúr
válasz TeChNoRby #35043 üzenetére
A Telenor a hozzá leadott aktiválási igényléseket 72 órán belül szokta teljesíteni. A mi flottánkban a leghosszabb aktiválási idő másfél nap volt. Feltéve, hogy nem felejtettem el valamelyik flotta tag kérését. Mert ha igen, akkor logikusan annyival több volt. Vagy nem futottam ki valamelyik keretből...
-
LámaZ
addikt
iQpró korlátlan mennyivel lesz akkor olcsóbb febr. 1-től az áfacsökkentés miatt?
Legyen minden jó!
-
MODERÁTOR
válasz Beniii06 #35021 üzenetére
"Egyébként, ahhoz képest nem nyílvános a T-s flotta csoamgok, már van aki kirakta publikusba kép formájában a táblázatot. Ennyit a hírzárlatról és a zárt csoportról "
Azért mert valaki nem tudja a szabályokat betartani, az még nem indokolja, hogy más is kitapétázza vele a fórumot.
Többeknek sikerült azonnal belépni a csoportba. Nem kell hozzá semmi extra...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Thusor
őstag
Igen olyan 5800 forint körül, ha két korlátlan SIM kell, ha csak egy akkor minusz 570 forint. Így olyan 5000 plusz minusz pár száz forint.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
KTU
addikt
Visszajeleztek IQ-tól hogy valakinek 25.-én csütörtök du. küldtem az ajánlást,
és 31.-én kaptam e-mailt, hogy:
Hétfőn kapta meg..iQpro Team
Volt benne egy hétvége is, gyakorlatilag másnap megkapta.
Aki még nem kapta meg, sajnálom.
Nincs ráhatásom ilyesformán a dolgaikra.off:
a Zextrémdigitállal levelezgetnék, jan. 22.-én írt levélre még nem válaszoltak,
e héten hétfőn is írtam nekik,
csak az automata válasz jön.
És szerintem nagyobb csapattal dolgoznak mint az IQ
Tudom, hogy ha máshol is lassúak / leterheltek,
az nem mentség az IQ-nak[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Aslan
aktív tag
Felhívtam az IQPro-t, azt mondták, hogy el vannak havazva, mert nagyon sok a megrendelés, de persze ránéznek a rendelésemre és küldik a visszaigazolást. Ennyi. Hát kíváncsi vagyok.
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
PBA
aktív tag
válasz gingerbalm #35023 üzenetére
Nekem is pikkpakk ment a FB csoportos jóváhagyás (EQ).
-
Beniii06
addikt
válasz Thusor #35019 üzenetére
felveszed a kapcsolatot telefonon vagy facebookon.
FB-n lehetetlenség bekerülni a csoportba. Mindegy, hogy újonnan/régebben regisztrált acc-ot használ elutasítás lesz a vége. Pedig régebben az árakra lettem volna kíváncsi, akkor sem tudtam belépni és most sem. Most ez a T-s hang alapú flotta dolog érdekelt volna(legolcsóbb csomag), de feladom, mert ha nem nyívlánosan éled az életed, nincs fent 100+ fénykép meg 5000+ ismerős, úgyis 'ki ixelnek', így nem is értem minek FB-n keresztüli dolog az első lépés és miért nem email/telefonszám van megadva.Egyébként, ahhoz képest nem nyílvános a T-s flotta csoamgok, már van aki kirakta publikusba kép formájában a táblázatot. Ennyit a hírzárlatról és a zárt csoportról
Aslan (#35018) Inkább e-mailben/telefonon érdeklődj, jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Thusor
őstag
EQ flotta nem opció? Ott azért gyorsabb az ügymenet, főleg ha Pétererrel felveszed a kapcsolatot telefonon vagy facebookon. Szoktak aktivációs gondok lenni de inkább csak az adatmegosztó kártyáknál, főkártyák pár nap alatt mennek. Online és NAT APN opcionálisan kérhető a kártyára gond nélkül. És a Telenor számláz közvetlenül. IQ-nál ha jól tudom nem a Telenor számláz közvetlenül így abból is gondok lehetnek.
-
edk-
őstag
A Hello Data adatszolgáltatását szabad routerben igénybe venni, de havonta egyszer át kell tenni a SIMet egy telefonba és hívást indítani.
Én használtam már telefonról megosztott Online APN-es kapcsolatot laptopról böngészésre, de nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Aslan
aktív tag
válasz 4Grider #35010 üzenetére
Most az IQPro-ról beszélsz? Ott tudom, hogy routerbe tehető... Telenor Hello Data esetében viszont hivatalosan nem, mert havonta legalább egy hanghívásnak indulnia kell a számról!
A másik, hogy ha valahogy el lehet érni (kisírni) Telenornál, hogy APN online-ról állítsák APN net-re, akkor ez a gond meg is oldódna (bár még így is ütközne a routeres dolog a szabályzattal a havi 1 hanghívás miatt!) de már jobb lenne a helyzet. IQPro-nál ugye ez nincs. + azért az sem hátrány, hogy az IQPro még 4000Ft sincs/hó!
De az a kérdés továbbra is fennál, hogy mi lehet a gáz a rendelésemmel?!
(#35012) edk-
Azért, mert ez a tapasztalat... és nem csak nálam. Többen is írták itt és talán a Telenor topicban is. És privátban is beszéltem olyanokkal, akiknek ugyan ez volt. A jelenség főleg akkor megfigyelhető (de nem csak) ha a router által megosztott online APN-es Hello Data-s wifire több eszköz is csatlakozott. Konkrétan nem vagy elképesztő lassúsággal tölt be oldalakat. Hidd el, nem beszélek hasraütés szerűen hülyeségeket![ Szerkesztve ]
-
-
zagloba
aktív tag
Ezt az ajánlást nálunk a Telenor kérte! IQpro-tól kaptam 1 lapot amivel bementünk az asszonypajtással a Telenorhoz! Mivel az Ő száma eleve T-s! Ott kérdezte a hölgy ,h ki az ajánló bediktáltam a számomat és lassan lefagyott a rendszerük. Nekem dolgom volt ott hagytam a párom de 1/2 óra után Ő is ott hagyta őket! Holnap újra megpróbáljuk!
-
4Grider
nagyúr
Szabályzat szerint routerbe tehető, mert routerrel sem üzenetet, sem hangot nem továbbítasz...
A NAT az tényleg gondot tud okozni, ha az az x felhasználó aki megkapja ugyanazt a publikus ip címet, felhasználja az összes rendelkezésre álló portot (kb. 56000). Routerrel erre pedig sokkal nagyobb az esély... -
Black&White
addikt
válasz jackbacsi87 #35003 üzenetére
Én jelenleg is előfizető vagyok, csak nagyobb (korlátlan) csomagra váltanék!
-
Aslan
aktív tag
válasz r3dsnake #35007 üzenetére
Nekem Hello Data van... teszt jelleggel előfizettem rá január elején. Routerbe a szabájzat szerint eleve nem tehető, de ha bele is teszed a NAT-olt (APN online) miatt böngészésre szinte használhatatlan routerből. Ezért kellene nekem az IQPro-s megoldás. Nyugodtan használható routerben, és APN net-es (elvileg).
-
Aslan
aktív tag
válasz 4Grider #35005 üzenetére
Halovány elképzelésem sincs, hogy miféle gáz lehetne. Ajánlás megvolt. Megrendelés el lett küldve az iqprokft@gmail.com címre. Kért csatolmányok mellékelve, szövegben minden világosan le lett írva, az ajánlóm útmutatása alapján. Telefonon is beszéltem velük a mail kiküldésének másnapján. Miféle gáz lehet? Én biztosan nem vétettem hibát!
[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
válasz jackbacsi87 #35003 üzenetére
Panaszkodom már én is egy kicsit... hátha tényleg bejön!
Január 23-án küldtem ki az IQPro-nak a megrendelést. Szépen leírtam mindent a mailbe, szig és lakcímkártya csatolva, stb... (KTU kollégának én is nagyon szépen köszönöm az ajánlást).
Másnap - szintén KTU ajánlására - felhívtam őket (KTU kérdezte, hogy kaptam-e automatikus válaszüzenetet, mondtam, hogy nem ... ezért hívtam fel őket) akkor azt mondták, hogy persze küldik a visszaigazolást. Hát még nem küldték. Ergo azóta semmi nem történt. Igaz, még csak 9 nap telt el, és volt itt olyan, aki tizen x nap eltelte után kapott érdemi visszajezést, ha jól emlékszem. Szóval bízom benne, hogy most már hamarosan lesz valami...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Black&White #34998 üzenetére
Én múlthét csütörtökön küldtem nekik egy mailt, hogy csatlakoznék, ajánlást is kaptam. (Köszi KTU!) Válasz nem jött, tegnap ment egy mail délelőtt, egyelőre semmi. Nem élethalál kérdése, de azért jó lenne már valami!
(#34991) zagloba: Én is panaszkodom egy kicsit, hátha!
-
Zeki
nagyúr
válasz tupacamaru #35000 üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Windows 11
- További aktív témák...
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
- H96 Max M1 Smart TV Box Tv Okosító Android 13 4/32GB
- DDR3 Kingston HyperX Predator 2400MHz 8GB Kit
- Intel 13900KF ( a leg energiahatékonyabb CPU ) - 64GB ram - 1000W - Workstation
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest