Hirdetés
-
GAMEPOD
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
Azért nincs benne a menüpont hogy ne is akard kiakpcsolni mert Android 10 és felette olyan szinten van összegyógyítva a rendszer komponenseivel hogy az csuda.. több problémát hoz mint amit el tudsz képzelni, jogosultságok nullázása alkalmazásonként, csatolmányok letölthetetlensége, csatolmányok csatolhatatlansága, etc.. az egyik Xiaomi.EU developer kifejezetten le is írta ezt anno.
-
bodorjanos
aktív tag
Nálam Poco X3 Pro van és az ujjlenyomatolvasó problémával nem találkoztam. OTP-n és Revoluton is működik rendben. 13-as MIUI és 12-es android. Gyári rom, nem xiaomi.eu-s, hanem amivel a telót vettem. Dark módban se bakizik nálam a rendszer. Nem bosszantásból írom ezt, csak nálam ezek a hibák nem jönnek elő. App kilövést meg kezdem megszokni, bár én sem értem miért kell, de ezen már túltettem magam. Nem tudom, samunál is vannak szerintem furcsaságok, bár eddig én kerültem a samsungokat, mert nem értettük meg egymást sosem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest