Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
Azért nincs benne a menüpont hogy ne is akard kiakpcsolni mert Android 10 és felette olyan szinten van összegyógyítva a rendszer komponenseivel hogy az csuda.. több problémát hoz mint amit el tudsz képzelni, jogosultságok nullázása alkalmazásonként, csatolmányok letölthetetlensége, csatolmányok csatolhatatlansága, etc.. az egyik Xiaomi.EU developer kifejezetten le is írta ezt anno.
-
bodorjanos
aktív tag
Nálam Poco X3 Pro van és az ujjlenyomatolvasó problémával nem találkoztam. OTP-n és Revoluton is működik rendben. 13-as MIUI és 12-es android. Gyári rom, nem xiaomi.eu-s, hanem amivel a telót vettem. Dark módban se bakizik nálam a rendszer. Nem bosszantásból írom ezt, csak nálam ezek a hibák nem jönnek elő. App kilövést meg kezdem megszokni, bár én sem értem miért kell, de ezen már túltettem magam. Nem tudom, samunál is vannak szerintem furcsaságok, bár eddig én kerültem a samsungokat, mert nem értettük meg egymást sosem
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Microsoft Excel topic
- Politikai mémek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest