Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz
juve600 #6916 üzenetére
Már én is lelkesen várom. Pénteken ketyeg le. Gyári EEA romon telón ennyit még nem volt. (Mi Note 10 lite)
De most olyat csinálnia sikerült, hogy kivívta a "kell egy tiszta rom" érzésem. Éjjel 100%-ra töltött. Olyan kettő körül lehúztam a töltőról. Reggel háromnegyed nyolcra 82%-on volt. 0 perc használat mellett. Érzem én, hogy gyorsabban merül, mint szeretném, de azért ez így sokk.
EEA - > EU csere lesz. Ha már egyszer belekezdekKíváncsi vagyok, hogy a kényesebb appok (bank, streem, stb) mind jól mennek-e majd Magisk segedelm után?
-
arfer
senior tag
válasz
juve600 #6724 üzenetére
Írtam, hogy azt is próbáltam, de nem oldódtak meg a gondok
. Sőt, igazából abban jöttek ki, Poco F2 Pro-n (12.5-ön csak a RAM management idegesített, azért frissítettem). Aztán kipróbáltam gyári MIUI 13 ROM-mal is Mi11-en, de ugyanaz
... Vajon miért vették ki a Developer menüből mindenhonnan a Turn Off MIUI Optimization-t? MI 9-en anno az segített, amikor memória management gondjaim voltak...
-
havri1
félisten
válasz
juve600 #6690 üzenetére
Igen, belpiacos mobilokra...........Több pontod nem volt?
Adjak kölcsön?
Globalról eleve szó sincs. CN alapon van 4 készülékre a 13.1 és a 14 tesztelve. Kérdés 2 lépcsőben adják e ki, vagy egyből kidobják tesztre a 14-et.
Nem fogják - szerintem -, mert még alfa sincs belőle.
Ezért mondom, szerda-csüt kiderül.. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
juve600 #6669 üzenetére
Még mondjuk a ne zavarjanak üzemmódot rendbe tehetnék és akkor tuti lenne ez a miui. Leginkább az zavar benne, hogy nem lehet kivételeket adni. Pl az okos otthon értesítései jelezheznének éjszaka, de a többire (pl.: messenger) nem vagyok kíváncsi. Az okos otthon nálam a riasztó feladatait is ellátja.
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
juve600 #6471 üzenetére
[link] Az elv ugyanaz, csak kinaival ne keverd, ja es a format data / factory reset nemigen elkerulheto, keszulj fe hogy vesztesz mindent is. Gyak. letoltod a sajat, epp futo ROM-ot hogy ijra feltedd, leellenorzi hogy minden okay es restart-ot ker - na ekkor nem restartolsz hanem a csere ROM zip-et atnevezed arra amit mar leellenorzott es csak utana restart-oltatod.
-
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
juve600 #5111 üzenetére
Azt max a logcat-ből tudnám megmondani talán.. Force-close? Mond még valamit? Vagy eleve le is adhatod a Telekomnak hogy a jóistenért nem megy
.. Annyi mindenesetre érdekes lehet hogy mivel Xiaomi.EU már bőven októberi.. abban szerintem már javították hogy látszódjon hogy nyitott a bootloader / nem csesztet a Telekom azzal hogy "root"-olt.. viszont nem tudom az Android 12-re fel van-e készítve
-
crok
nagyúr
válasz
juve600 #5109 üzenetére
gmail.hu? Az nem tud IMAP-ot, viszont POP3-t azt igen de előtte azt mondom a gmail.hu beállításai közt nézd meg hogy kezeli a POP3 lekérés után a mail-t a szerver (törli, meghagyja..), segítség a honlapjukon itt találsz a POP3, SMTP beállítások alatt:
Beérkező levelek kiszolgálója (POP3 server): pop.gmail.hu
Felhasználónév: felhasználónév@gmail.hu (itt helyettesítse be a saját felhasználónevét)
Jelszó: postafiókjának jelszava
Port: 110
Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP server): ezt az internetszolgáltatójától kapja
Felhasználónév: az internetszolgáltatójától kapott felhasználónév
Jelszó: az internetszolgáltatójától kapott jelszó
Port: 25 (alapértelmezett)
Fióknév (felhasználónév): a teljes e-mail címet kell megadni (felhasználónév@gmail.hu)
Figyelem! Ha POP3 protokollal tölti le leveleit, a levelezőprogramok alapértelmezett beállítása szerint azok törlik a leveleket a szerverről, így weben később nem lesznek elérhetők. Amennyiben ott is meg szeretné tartani a leveleket, úgy azt a levelezőprogramban be kell állítani.De ha elfogadsz egy tanácsot.. hagyod a csudába a MiMail-t.. annyi kiváló alternatíva van még ingyen is..
FairEmail - szintén nyílt forrású (reklámmentes) email kliens, enyhén fizetős kényelmi szolgáltatásokkal
MailDroid - ingyenes (de nem nyílt) email kliens
K-9 - ingyenes, nyílt forrású email kliens (Google Play link - csak alig frissül Play-ben de a beta kb. ugyanúgy megy ki mint a GitHub release-ek, használd azt ha a legeslefrissebb verziók kellenek de a Play-ben a beta ugyanaz lesz)
Blue Mail - ingyenes email kliens, szerintem nagyon jó!
TypeApp mail: nagyon hasonlít a Blue Mail-re
De kár a Microsoft Outlook is jobb mint a MiMail.. -
crok
nagyúr
válasz
juve600 #4974 üzenetére
Nem az akku lesz ott a baj, a rendszer tobbet mutat mint a kijelzo. Elobb nezd meg melyik folyamat nem engedi tenylegesen aludni [link] Ha kell segitek, PC kell meg egerrel vegigmenni, ha nem egyertelmu akkor a text-en vegigmenni (olyan 20..40MB szokott lenni egy bugreport).
-
tknof1871
őstag
válasz
juve600 #4580 üzenetére
Üdv!
xiaomi.eu romban van gyári hívásrögzítő; bootloadert kell nyitni hozzá
Ez az az dolog, hogy rootolni kell, admin jogot szerezni a telefon felett? Ha közben hibázok akkor a telefon sose fog bekapcsolni, ahogy hívják az állapotot “1 darab tégla” lesz? Dobhatom a kukába?
Van bármilyen jogi következménye? Pl. ezzel elvesztem a garanciát? Nyoma marad a telefonon, factory reset után is látszik, “belenyúltam” a telefonba, már nem olyan ahogy megkaptam? Ez ilyen “nincs visszaút” dolog?Akkor ezt a xiaomi.eu ROM-ot szintén a Xiaomi gyár csinálja csinálta, mint ami gyárilag az új telefonomon van, szóval mindkettő gyári ROM? xiaomi.eu ROM-on is jönnek majd rá biztonsági és más frissítések?
Biztonsági kockázat van ha ez a xiaomi.eu ROM van a telefonon? Nagyobb rizikó, hogy lesz adatlopás, jelszólopás, netbankos appon keresztül pénzlopás, kártékony szoftverek települhetnek, stb.? Lehet úgy járok, megoldok egy problémát, képes leszek telefonhívásokat rögzíteni, de helyette lesznek más problémák?Másik topikban ezt a megoldást ajánlották. Ez vajon jobb vagy rosszabb? LINK Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik! » Hello Xiaomi
Évekkel ezelőtt kifizettem a Telefonhívás rögzítő - ACR Pro-t. Ezt az alkalmazást elfelejthetem? A fejlesztők sosem tudják megoldani, hogy az appjuk működjön az Android 11-en, a MIUI-n? -
-
Landsmann
addikt
válasz
juve600 #4396 üzenetére
Ilyen nincs, de a Play áruháznál a legutóbb telepített alkalmazások ott vannak. Leszedtem az utóbbi 5 napi google appokat. Érdekes, hogy az 1 nappal ezelőttieket nem volt elég, pedig reggelre jelentkezett a probléma. Egyenként kellett volna, akkor kiderült volna melyik a bűnös. Na mindegy, most jó.
-
zsoltip
őstag
válasz
juve600 #4327 üzenetére
Miért is írod ezt?
A fórumtárs által írottak sem törlésre sem app tiltásra nem használható megoldást fogalmaznak meg. Az egy egyszerű funkció kikapcsolás.
A kérdező kommentje alapján pedig nem ez kell neki, ha megnézed a későbbi fórum folyamot.
"hülyeségeket ne irkáljunk" -
crok
nagyúr
válasz
juve600 #4161 üzenetére
Mivel 30 percen belül megvettél valamit válasz nélkül is így szerintem mindegy volt már maga a kérdés is
amúgy tényleg mindegy csak legyen benne valami normális nand a végén (kártya, pendrive, mindegy).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest