Hirdetés
-
GAMEPOD
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ez bug, vagy User error, vagy gyári beállítás, amint lehet valahol állítani ?
Messenger, Gmail, Telegram, napi szinten használom, pár napja a fő telefonon futó MIUI-val. Hajnalban amikor kelek fel, látom vannak értesítéseim, gondoltam elaludtam, és azért nem hallottam, hogy pittyeget volna, nem is foglalkoztam volna vele, viszont feltűnt, hogy valami miatt vagy semmi értesítés nincsen, csak akkor ha feloldom a kijelzőt, (mikor megnézem, rá nézek reggel...) és akkor látom, vagy felvillan a kijelző és látom, hogy jött új értesítés, de hang, rezgés nincsen. Messenger egy fokkal bonyolultabb, mert ott olyant tapasztaltam, hogy magát az appot is meg kell nyitni és akkor látom, hogy he... van X új üzenet, amit este 10 óra után és reggel 7 óra között kaptam. (Eddig ilyen esett volt, az időt tekintve)
Aztán olyan 7:00 óra magasságától már van rezgés, és hang is, amint kapok értesítést, mindenhol. Szerintem ez nem app függő, crDroid-n nem volt ilyen tapasztaltam, jött felvillant, rezget, ott volt.
Heti eu, aktuális friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest