Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz g@bo #24176 üzenetére

Naaa, jól nyomjátok. :D
    Grat az eladáshoz, ha pudlikus' hogyé ment el?

Amit már mondtam; döntsd el, h nyolcadliterest szeretnél, vagy egy erősebb 50-est, noh meg persze, h mennyit szánsz rá.

SymbianOS

Nézd, az biztos, h egy ilyen kategóriájú 180-ast az ember nem spórolás miatt vesz, inkább az élvezet. (Noh, persze akinek 10 litert eszik az autója, az spórol ezzel is, de ez a típus alapvetően nem spur robogó.)
    Gondolkodtam én is 200-as 4t-n, de abból egy patika 450.000ft. Nah annyit meg nem akartam kiadni érte. Ez átírva 300k-ból megállt. Vettem rá két gumit meg a fentebb is írt hőgombát, benzincsapot, és ennyi. De, semmiképpen nem mondanám azt, h tehetős ember hobbyja ez a kategória. Csak vegyük figyelembe, h mennyi egy Motowell, vagy mennyiért vetted Te az Aerox-ot.
    Ha, még 350k-s árat számolunk, a többletélvezet szerintem mindenképpen megéri, és eszik 1,2 literrel többet 100-on. (Hozzáteszem ha, nagyon nyelezed az 50-est az is beveri a 4l-t.)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák