Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz e34cgk #2108 üzenetére

    Enyemben 600 kilomter van, holnaptol ujra szorgosan rakom bele, naponta otvenet.
    Eddig annyi bajom volt, hogy az aksirol lejott a gazelvezeto cso, levagtam a veget, rahuztam ujra es tekertem egy kort szigetelovel az aksin, hogy fix maradjon.
    Nekem siman csukodik a sisaktarto ajto, csak ugye picit le kell nyomni a vegen, mert egy gumi vedi a becsapodastol.
    Nalam a bowdennel se volt gond, szepen tudom adagolni a gaz
    .
    En mar folytas nelkul hoztam el, en jaratom be, faszsag, hogy 1000 kilomter. A lenyeg, hogy fokozatosan noveld a tempot es a kigyorsitasokat, az enyem kb 250 kilomternel jarodott be, de meg nem huztam nyelre soha, majd ha kicserelik a hajtomuben az olajat es vegre elfogy a gyari olaj, amit beleraktak uzembehelyezesnel, beleontom a 100%-os Repsolt.
    Magyarnyelvut en kaptam a vasarlas utan harom hettel, en vettem az elso NRG-t 2006-ban itthon, nem volt meg kesz a forditas.

    A piros az tenyleg furcsa. Tavalyi modellbol volt piros, minden verzioban, iden nem tudom miert, kivettek menet kozben.
    Ha ellatogatsz az Olasz Piaggio oldalra, ott is csak a Purejet verziot lehet pirosba rendelni, de nincs rola kep. Csak arrol a tipusrol, az osszes tobbirol igen. A magyar es a mas kulfoldi Piaggio oldalon sehol nincs piros (vegigneztem az osszeset kivancsisagbol)
    Tudomasom szerint ot darab piros van itthon (ebbol harom Budapesten, Sarkannyal egyutt), enyem volt az elso 2006-os rendeles, azt mondtak mar akkor, nem biztos, hogy tudnak szerezni, aztan vegul ami bejott az elso szallitmannyal, azt adtak el, azota se kaptak, de a vilagon sehol se. Teljesen erdekes dolog, kivancsi vagyok, mi lehet a hatterbe. Ezt a szint akarjak az Olasz piacra szant injektorosnak fenttartani?
    Furcsa.

    Ha jol sejtem, te is a Gyali uton vetted :)
    En majusban fogom vinni az ezres szervizre, alig varom mar.

    ui: az egyik piros a Raday utcaban egy futare, a masikat meg a TotalBike-n lattam.

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák