Hirdetés

2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gyimger


gyimger
(senior tag)

Megjelenés: 2018. február 13.
Platformok: PC, PS4, Xbox One

A Kingdom Come: Deliverance egy történetközpontú, nyílt világú szerepjáték, amely eposzi kalandra invitál a Német-római Császárságba. Állj bosszút a családodért, vedd fel a harcot az ellenségeiddel! A játék során a különféle módon teljesíthető küldetések hatással lesznek a történet alakulására...

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#2) dergander


dergander
(PH! addikt)

Kipróbálva a játékot brutális a gépigény. 3440x1440 Gsync-el 30-50FPS Ultrán. Lejjebb véve a grafikát se javul sokat a helyzet. Remélem jön egy performance update.

(#3) torma1981 válasza dergander (#2) üzenetére


torma1981
(PH! addikt)

Nálam 4k maxon minden 1080Ti-vel leesek 19 fps-re. És egyáltalán nem szép a grafika. A Witcher 3 sokkal szebb.

(#4) dergander válasza torma1981 (#3) üzenetére


dergander
(PH! addikt)

Kis fejlesztő csapat, alacsony költségvetés, sok idő mire elkészül. Ezek mind elegek arra hogy a gépigény nagy legyen a grafikához képest.

(#5) gyimger válasza dergander (#4) üzenetére


gyimger
(senior tag)

A jó oldala, hogy low és ultra ugyanúgy akad, akkor már legyen szebb :DDD

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#6) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Most léptem ki. Holnap leírom a véleményem. Szerintem nem lesz rövid. :)

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#7) Departed


Departed
(őstag)

Ezért jó hogy én "csak" egy 1060-assal játszom FullHD-ban, így az FPS igényeim sem ekkorák mint a tiétek. :)
Nekem megfelelő ahogy fut (ACOrigins elbújhat mellette), grafikája teljesen rendben, és az egyik legerősebb első két óra élményt nyújtotta nekem. Ezek a közép/kelet európaiak mindig tudnak valamit. ;)
Folyt. köv holnap! :K

Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB (Android 8.1 + MIUI 10)

(#8) gyimger válasza Departed (#7) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Én is belemerültem kicsit és amikor nem Skalitzban vagy Talmbergben múlattam az időt, a játék nagyon jól futott, szinte akadásmentesen. Szóval a városok nyírják ki a teljesítményt, de az nagyon. Három lépésenként 10 másodpercre lefagy minden. Egyedi egy játék ez.

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#9) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor álljon itt a véleményem/első benyomásom a játékról. Apró spoilereket tartalmazhat.

Ott hagytam tegnap abba, mikor Theresa-nál felébredek. Talán Homecoming volt a quest neve.

Szóval viszonylag sokat játszottam vele egyhuzamban. Viszont az open world játékmenet szerintem csak mostantól lesz elérhető. Eddig teljesen lineárisan zajlott a cselekmény.
Ez a játék jó. Ez a játék már pár óra után is több értéket mutat meg magából mint a több csilliárd dollárból készített nagy AAA címek. És ez engem abszolút meglepetésként ért, mert nagyjából egy hete hallottam először róla. Szóval nem tudtam róla szinte semmit, mikor nekiálltam vele játszani. Ha jól tudom a Mafia (1-2) készítők közül is sokan dolgoztak ezen a játékon, ez jó előjel.

A menü, a töltőképernyőn látható képek, az intro, mind pozitív benyomást kelt.
Számomra teljesen új dolog maga a kor amiben a játék játszódik. Sose volt még szerencsém XIV. században játszódó játékhoz. Az pedig számunkra magyaroknak külön érdekes dolog, hogy pont Zsigmond király korában, és konkrétan körülötte bonyolódik a történet. Bár azt még nem tudom mennyire történelem hű a játék. De ad egy nagyon furcsa (számomra izgi) hangulatot az egésznek, hogy az ellenség Magyar, és magyarul is beszélnek. Szerintem ez nagyon jó dolog.

A történet (addig amíg jutottam), egy egyszerű bosszútörténet. Egy kis gyenge paraszt fiúcskáról, aki vélhetően nagy hőssé válik majd. Ebben semmi újdonság nincs. Ami engem rögtön zavart, az Henry kinézete. Már az is fura, hogy nem lehet testre szabni a főhős kinézetét. De ez még nem is lenne baj, ha Henry fizimiskája nem lenne ennyire környezetidegen. A haja, a vonásai, sokkal inkább egy XX. századi emberéi mint egy XIV századbelié. Persze, mivel Tom McKay is XX. századbeli. :D A többi karakter viszont rendben van, beleillik a környezetbe, korhűnek hatnak.
Számomra a játék legnagyobb pozitívumához az atmoszféra, a narratíva, az egész tálalás. Van egy viszonylag egyszerű történet, egy ígéretes helyszínnel (korral). Számomra a legfontosabb dolog egy játék esetében az atmoszféra, a hangulat. Húzzon be a játék, keltse fel az érdeklődésemet, ragadjon meg érzelmileg. És sugározzon komolyságot, érettséget. Ezt el is éri ez a játék nálam. A szövegek nem bugyuták, a kamerakezelés nagyon jó. És a sztori haladtával ez a narratíva is csak jobb lesz, gondolok a rémálmokra stb stb. A Kelet-európai játékokra ez egyébként is jellemző a profi narratíva. Ügyesen dolgoznak a játék rendezői az "átvezető" jelenetekben. Teljesen más hangulata van a játéknak mint a nagy blockbuster címeknek. Földhözragadtabb, érettebb, komolyabb, hihetőbb.

Játékmenet szempontjából így elsőre a harcrendszeren kívül, semmi különbséget nem vettem észre, az RPG "zsargonhoz" képest nem látok eltérést. A harcrendszer viszont nekem új, én még ilyennel nem találkoztam sose. Még nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz, Nem tudom melyik lesz a végső ítéletem, de furcsa. Most még 1v1-ben, értem, hogy innen csapok, oda szúrok, kitérek stb.. De mi lesz ha több ellenfél jön rám? Majd eggyel harcolok a többi meg körbeáll minket és csak néz mint a jó Jackie Chan filmekben szokás? :D Játékmechanikai buggal még nem találkoztam. Az ugrás fura, néha egy nagy követ se ugrik át, de ez lehet direkt ilyen.

A tálalással sincs baj. A Látvány szép, szerintem nagyon szép a környezet. Az effektek is. A táj, a virágos mezők, erdők, patakok. Az eső, a villámlás. Nagyon szépek. Szal' ha kint vagy egyedül a pusztán, vagy az erdőbe, akkor nagyon magával ragadó. A baj akkor kezdődik, ha találkozol egy másik karakterrel.
Lip sync az úgy nincs. Bár néha sikerült az animátoroknak eltalálni a szájmozgást, de az olyan ritka, hogy rendesen megörülsz neki. Van néhány olyan mozgásanimáció, hogy ihaj.. Nem ismerem a részleteket, de szerintem mocap-ről itt szó sincs. Gondolom nem fért bele a költségvetésbe. Ha meg igen, és ezt sikerült belőle kihozni. Na az gáz. Összességében a látvány bőven jó, csak néha van egy egy animáció, jelenet ami láttán felszisszenünk.

Tehát van a játék izgalmas, érdekes világa. Ami szépen van tálalva és hozza a kötelező RPG-s elemeket. Ez mind pozitívum. Viszont...

Technikai oldalról az egész egy rakás sz*r! Ezen nincs mit szépíteni sajnos. :) Ja, a hangok nem. A hangok jók. Részletesek, sok féle zaj van, és a zene is jó. Én sosem voltam oda a Cryengine-ért. És ezen ez a játék sem segít. Miután kiléptem, azon gondolkodtam, hogy mikor láttam én 30 alatti fps-t a gépemen. Aztán beugrott egy eset. 2016 augusztusában mikor a World of Warcraft-ban elkezdődött a Legion kieg felvezetése alkalmával. És ott lement 25-re az fps-em. De ott volt vagy 300 player és 10-20 óriási démon!! És a WoW motorja egyébként is nagyjából 82 éves. :D Itt meg tegnap ilyen 19-30 fps sem volt ritka. Nekem 60fps az szükséges az alapvető létfenntartásomhoz. Mint az oxigén. :D De persze, hogy nem vettem visszább a grafikából. Hát azért vannak az embernek elvei is! Még ha hülye elvek, akkor is. :D
Na de tényleg, viccen kívül, ez katasztrófa. Nem tudom, hogy nem értettek e a fejlesztők eléggé ehhez az engine-hez. Vagy ez a Cryengine 3.8-as batch kevés e ahhoz amik ők meg akartak alkotni.. Nem tudom. Az viszont tuti, hogy full szeszélyes a motor. Hol 60fps, hol beáll percekig 30-ra, hol alámegy. Nincs benne rendszer. És ráadásul az egérkezelés is f*s, input laggos, de ez tipikus Cryengine. És ezt nem lesz egyszerű patch-ekkel rendbe hozni, valószínűleg teljesen rendbe rakni lehetetlen is. Maximum kicsit javítanak majd a helyzeten.

Mindezen technikai hibák ellenére én abszolút pozitív véleménnyel vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. Mert látszik, hogy nem a fejlesztők trehányságán múltak ezek a hibák, hanem a pénzen. Ezáltal a kis létszámon, a megfizethető engine-en. Érezhető a játékon, hogy ők mindent megpróbáltak, de picit túlvállalták magukat és többször is elérték a határaikat. Sajnos ma már oda jutottunk, hogy tiszteletreméltó ha valakik szeretnének valami egyedit alkotni. Mert ma már a játékok csak azért készülnek, hogy pénzt keressenek vele a nagy stúdiók. A Kingdom Come: Deliverance-en viszont érezhető az odaadás, a kreativitás, a szeretet amivel készítették. És ez fontos, nekem fontos. Ez a játék fél úton van az indie és az AAA játékok között. Sajnos nem sikerült technikai oldalról is kielégítőre alkotniuk a készítőknek. Viszont ha az sikerült volna akkor baromi nagy fricska lett volna a nagy stúdióknak.

[ Szerkesztve ]

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#10) ldave válasza .LnB (#9) üzenetére


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól hangzik, day1 most tuti kimarad, de a wishlist-re feltettem, tavasszal vagy legkésőbb ősszel majd sorra kerül. Addig talán picit technikailag is javítanak rajta.

A Slime draws near! Command?

(#11) dergander


dergander
(PH! addikt)

Steamen írták hogy van magyar szinkron, én csak Német Francia és Angolt látok.

Vagy ez csak arra van hogy a játékba a magyar katonák megszólalnak?

(#12) mrgregoryan válasza dergander (#11) üzenetére


mrgregoryan
(kvázi-tag)

biztos én nézem rosszul, de nem találom ezt a bejegyzést:

Languages:
Interface Full Audio Subtitles

English
French
German
Spanish
Czech
Polish
Russian
Italian
Simplified Chinese

Hacsak a Simplified Chinese nem utal. amagyar nyelvre :)

(#13) irhejja


irhejja
(fanatikus tag)

Én egyáltalán nem bánom, hogy előrendeltem. Ez egy nagyon jó játék és igazi felüdülés ez a realisztikus megközelítés és a nagyon apró részletekre való odafigyelés. Valószínűleg sokaknak pont emiatt nem fog tetszeni, de aki vágyott már egy középkori szimulátorra az most megkapta :)

Technikai jellegű hibák sajnos vannak, a teljesítmény sem az igazi, ahogy az várható volt (relatíve kis csapat, hatalmas nyílt világú játék) bár én eddig kritikus/game breaker bug-gal nem találkoztam. Elvileg 2 héten belül várható egy patch ami a ezeket orvosolja, azt nem tudom, hogy közben lesznek-e kisebb nagyobb hotfixek (gondolom/remélem igen).

(#14) Rony949 válasza .LnB (#9) üzenetére


Rony949
(őstag)

A Cryengine sajnos ilyen. Gyönyörűen szép grafikát lehet belőle kihozni, de ennek ára van. Messze nem olyan jó mint egy Frostbite vagy egy Unreal Engine. 2007-ben ugyanez volt a Crysis-al, nem sok gép volt annak idején ami normálisan futtatta a játékot. Ez az engine szar választás volt. :(

(#15) .LnB válasza Rony949 (#14) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, írtam is, hogy nem szeretem ezt az engine-t.

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#16) irhejja


irhejja
(fanatikus tag)

Guru3D-ről:

"BTW if you want the best quality and need a little more perf? Drop shadows, and set shaders and post-processing to high if you're attempting to play on ultra. You'll easily gain 20 fps with minimal visual impact"

Érdemes kipróbálni :)

Egyébként ITT a cikk, benchmark-okkal, stb.

(#17) .LnB válasza irhejja (#16) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De akkor, hogy mondom ezek után a haveroknak, hogy én mindennel Ultrán játszom? Most hazudjak? ;] :DDD

Délután megnézem mennyit segít ha leveszem azokat High-ra

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#18) Crytek


Crytek
(PH! nagyúr)

Még hetekig bugos marad a Kingdom Come: Deliverance

#14: Mivel csinálták volna meg? UE4-el? Nézted pl az ARK-ot? Szarabbul fut és még ocsmányabb is mint ez. Frostbite (belsős engine nem licenszelhető) , unity talán de az is meh engine. Aztán körbe is értünk nincs más.

CPU/VGA teszt (GameGPU)

[ Szerkesztve ]

Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme / Xbox One X

(#19) oriic válasza .LnB (#15) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A CryEngine-nel egy nagy gond van: az, hogy a Cryteken kivul senki nem tud normalisan dolgozni vele.

Tessek megnezni, Crysis szeria utan most lathato mar a Hunt:Showdown, na ugy kellene mindennek kineznie ami ezt a motort hasznalja. Helyette kapunk olyanokat mint a Ghost Warrior sorozat, vagy a Prey. Utobbi viszonylag jol nezett ki,de nem keves bugja van.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#20) Crytek válasza oriic (#19) üzenetére


Crytek
(PH! nagyúr)

Azt is tedd hozzá hogy fut az is katasztrófa hiába béta (kaptam keyt --> roszabbul megy mint a Kingdome ezer éves bétája ment) a Hunt olyan lesz a full is...

A Prey nagyon jól fut igaz "cső"ben! A CI meg sajnos soha egyik engineből se tudott semmi érdemlegeset kihozni :(

[ Szerkesztve ]

Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme / Xbox One X

(#21) oriic válasza Crytek (#20) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem mondtam hogy hibatlan, Crysis sem volt az. ;]

Live-Die-Respawn

(#22) BoB


BoB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Első "végigjátszás": meghaltam a vártömlöcben :DDD

Valószínű leteszem a játékot és majd jövőre a javtások után folytatom...

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#23) Hopkins95


Hopkins95
(őstag)

Na megjött konzolra és azt kell hogy mondjam, hogy: szegény konzolok. Bár 10 percet próbáltam még csak a frissítés nélkül, de lehetne élesebb a kép, az élsimítás hagy kívánni valót maga után, az átvezető videókban tűnik fel főleg a karakterek arcánál.
A másik a futás közben a kép szélein megjelenő undorító motion blur. Ki akarom kapcsolni, de nincs rá opció. :O

Egyébként konzolon nem látok sok beállítást, még az analóg stick sebességét sem tudom szabályozni.

Tehát XuChi kollégához csatlakozva a másik topikból: ha lehet ezt PC-n kell játszani. :)

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#24) Departed válasza Hopkins95 (#23) üzenetére


Departed
(őstag)

Hát igen, egyből első indítás után kikapcsoltam a blur-t (mint ahogy minden játékban), kell a fenének. :N

Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB (Android 8.1 + MIUI 10)

(#25) mrgregoryan válasza Departed (#24) üzenetére


mrgregoryan
(kvázi-tag)

OTT a pont!!!!!

(#26) Hopkins95 válasza Hopkins95 (#23) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Na jó, vissza kell vonnom, amit mondtam. Most levittem a konzolt és rákötöttem a lenti LG tv-nkre, ezen meg eszméletlenül néz ki a játék PS4-en is! :Y Jó lesz ez konzolon is, én nem félek! És még fel sem raktam a patchet, de eddig nagyon fun a game. :K Az első questet már elsőre máshogy oldottam meg, mint tegnap Pisti a streamben! :)

Mégiscsak megtartom a PS4-es verziót is a Steames mellett, csak vissza fogom cserélni egy német nyelvűre, mert a cseh/szlovák/lengyel piacra szántban nincs benne a német hang.

Igen, egy ilyen játék kellett már rég óta, szerintem szuper lett! :DD

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#27) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csináltam egy sima sétálós videót, most, hogy végre tudok szabadon bóklászni.

[link]

Én nem értem miért nem élesebb a videóim képe yt-on. Shadowplay-ben minden maxra van húzva.

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#28) Crytek


Crytek
(PH! nagyúr)

Tippek trükkök minden mennyiségben (német) Aki érez magában annyit a fontosabbakat leírhatná ide is.

Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme / Xbox One X

(#29) gyimger


gyimger
(senior tag)

Tudtátok, hogy ha össze-vissza eszel a bográcsokból, azt nem nézik jó szemmel a falusiak? Árt a hírnévnek. Tudtátok, hogy érdemes mosakodni, ruhát tisztítani, mert jót tesz a karizmának? Tudtátok, hogy időnként MEGÁLLÍTANAK az őrök, hogy megnézzék, van-e nálad lopott cucc (piros kézzel jelölt)? Hát mi ez már?
Ilyen infókból összegyűjthetnénk egy csokrot :DDD És a játék megjelenése óta csak egy oldalt olvastam át Redditen tele ilyen témákkal.

Más: egy betűt nem tudok németül, de ezek a technikai dolgok érdekelnek.

Megint más: leírnám a saját élményeimet is a játékról, de nem szeretném, ha más is így oldaná meg pl. a szökést, mint én, ezt TAPASZTALNI kell! Azt, hogy hogyan szereztem első fegyvereimet, kikkel találkoztam...

Még mindig más:
Steam frissítést töltött le.

[ Szerkesztve ]

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#30) Rony949 válasza .LnB (#27) üzenetére


Rony949
(őstag)

Ja te ezt nem tudtad? A YouTube durván csökkenti a videó minőségét. Hiába töltesz fel valamit 1080p-ben tűélesen, a YT el fogja rontani a kép minőségét. Ez van.

(#31) gyimger válasza Rony949 (#30) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Ahogy 5.1 hang sincs. Én jártamban-keltemben szoktam képeket csinálni, azt előbb fogom feltölteni, mint videót.

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#32) .LnB válasza Rony949 (#30) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De, tapasztaltam. Csakhogy másoknak meg tű éles a kép ugyan úgy 1080p-s videóknál. Néztem már olyat ami szintén shadowplay-jel volt rögzítve, és ott is tű éles volt a kép. Ezt nem értem.

De van olyan videóm is amit 1080/60-ba töltöttem fel, és most meg már csak 720p-ben nézhető..Holott aznap mikor feltöltöttem még 1080-ban lehetett nézni.

[ Szerkesztve ]

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#33) BoB válasza .LnB (#32) üzenetére


BoB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Videó minőség a népszerűségtől (nézettségtő) függ.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#34) Departed


Departed
(őstag)

Újabb két remek óra játék után egyértelműen konstatáltam, hogy alapvetően ez is egy tipikus, zseniális Daniel Vávra játék, pont mint annak idején a nagy kedvenc Mafia.
Aki játszott/játszik mindkettővel tudja miről beszélek, aki nem az meg sürgősen pótolja. ;)

Folyt.köv. holnap, szuper lesz! :R

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB (Android 8.1 + MIUI 10)

(#35) .LnB válasza BoB (#33) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez sem igaz szerintem. Mert van olyan videóm ami 7 megtekintés után is 1080/60-ban érhető el. A szóban forgó videót pedig 225-en nézték meg.

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#36) .LnB válasza gyimger (#29) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tegnap annyira megszívatott a játék.. Mondjuk magamnak köszönhetem.
Játszogattam vele, aztán kezdett késő lenni, gondoltam elmentem és kilépek.
aha..
Nem lehet menteni.. Mondom wtf? Mé?
Mivel nem volt Saviours Schnapps-om, és azt se tudtam tegnap még, hogy hol lehet szerezni. Addig kellett játszanom míg nem mentett automatikusan. Ez kb a tervezett kilépés után 45 perccel volt. :D Mert egyszer még meg is haltam és kezdhettem elölről az egészet.

De azért bemásolom ide a manuális mentés folyamatát:

How to Save Manually in Kingdom Come: Deliverance

-Sleep in Your Own Bed
-Visit a Bathhouse
-Drink Saviours Schnapps

Saviors Schnapps can either be bought from an innkeeper or traders and/or brewed using alchemy. You can carry up to three Saviors Schnapps with you at all times. If you don’t have any of this items on-hand you won’t be able to save the game unless your bed or a bathhouse is nearby.

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#37) gyimger válasza .LnB (#36) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Nexuson van mod a mentésre, egy darab soha el nem fogyó snapsz kell hozzá az inventory-ban (vagy az sem). De nekem eddig tetszik ez a kihívás, szívesen vágok neki újra, és tanulok a hibámból is. Amúgy főzni is tudsz snapszot, leírjam a receptet? :DDD (Nem kell megtanulnod olvasni hozzá, anélkül is működik a recept)

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#38) .LnB válasza gyimger (#37) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1. Nem is tudtam, hogy vannak modok hozzá.
2. WoW megújult a Nexus, királyul néz kis.
3. Nem használok olyan modot ami a játékmenetet befolyásolja. Soha.
4. Teszek fel grafikai modokat még pluszba, úgy is "túl jól fut" haha :D

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#39) gyimger válasza .LnB (#38) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Most magam ellen beszélek, mert ki kellett lépnem, pedig két szintet ugrott a zsebmetszés, de majd visszaszerzem, amikor hazajöttem :DDD

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#40) .LnB válasza gyimger (#39) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem ez a játék nagyon hardcore. Miután olvastam a 29-es kommentedet, rögtön arra gondoltam, hogy omg én még ebből a játékból semmit nem ismerek. Eddig csak bóklásztam, megszereztem a gyűrűt.
Nekem a Morrowind jut eszembe róla (Skyrim kimaradt).

[ Szerkesztve ]

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#41) Crytek


Crytek
(PH! nagyúr)

500k eladás

"So Dan Vavra stated on Czech National TV that half a million copies of the game were sold in first two days.
So far 300 000 copies sold on Steam 350 000 physical copies sent to shops no info on console digital sales
Huge CONGRATS to the team!"

Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme / Xbox One X

(#42) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

10 tipp (ign.hu cikk)
Számomra voltak benne hasznos dolgok.

// Táti Tigrisek // Pittsburgh Penguins \\ MAC Újbuda \\

(#43) smc válasza Crytek (#28) üzenetére


smc
(őstag)
LOGOUT blog

Fekete ruhában nehezebben látnak meg a sötétben. Ennyit sikerült hirtelen. :D

i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2

(#44) bazccka


bazccka
(lelkes újonc)

[néhány console command]

[ Szerkesztve ]

(#45) bazccka


bazccka
(lelkes újonc)

(#46) Viper26


Viper26
(PH! nagyúr)

Unlimited save

Pixel 2 XL | Galaxy watch

(#47) donki


donki
(fanatikus tag)

Nem lenne rossz ez a játék, ha a kardozás és nyilazás nem lenne ilyen bitang nehéz. Nyíllal célzás közben a karakter keze úgy remeg, mint egy idült alkoholistának. Egy szarvast 10 lépésről 10-ből 2szer találok el.
A kardozás is baromi nehéz, de az még hagyján. Az egész harcrendszer egy ellenfél ellen lett kitalálva, de a harcok többségében viszont több ellenfél van.
Minden egyes harc 80 százalékban a szerencsén és visszatöltögetésen múlik és csak 20 százalékban a tudáson.
Máskülönben jó játék.
Én defaulton hagytam a grafikát (ami nálam gtx980-nal high) és minden jól megy. Párszor már előfordult, hogy újra kellett indítanom a játékot végtelen töltőképernyő miatt, de a beleélést számomra jobban rontja, hogy sok harcot 2-3-szor le kell játszani mert olyan nehéz.

(#48) gyimger válasza donki (#47) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Én használtam egy tök jó íjat, és szerettem is vele lőni, és csak nemrég jöttem rá, hogy az agility túl alacsony volt hozzá. Pl. ez okozhat ilyet. Én a kardpárbajt is csipázom, magasabb szinten kimondott szórakoztató :DDD
Bernard jó tanár.

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#49) Perseus871


Perseus871
(kvázi-tag)

Szevasztok! Milyen a játék? Van magyar felirat?

M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 8gb ram

(#50) gyimger válasza Perseus871 (#49) üzenetére


gyimger
(senior tag)

Nincs magyar felirat, viszont a játék jó. Technikailag nincs a toppon, de ez egy szuper RPG.

[ Szerkesztve ]

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.